- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içinizde kalan şeyleri yaşadığı için biraz buruksunuz anladığım kadarıyla.Ona mı tepkiniz ? Abartı olmadığı sürece güzel duygular bunlar ama dudağındaki,boynundaki morluklar hoş değil elbette.Kibarca anlatmayı deneyin.Öfkelenmeden,ablalık taslamadan.Bu yaştaki gençlerin en sevmediği davranış şeklidir akıl vermek,emretmek.Size güven duysun,o zaman saklamaz belki bazı şeyleri.
Böyle bir ailede olduğu için kardeşiniz sevgi ihtiyacını sevgilisiyle gideriyor olmasın? Görünüşe göre onu anlayan, onunla konuşan arkadaşlık eden yok...
Böyle bir ailede olduğu için kardeşiniz sevgi ihtiyacını sevgilisiyle gideriyor olmasın? Görünüşe göre onu anlayan, onunla konuşan arkadaşlık eden yok...
Herkesin yapısı farklı.Sen daha çekingensindir o daha atik.Sen kormuşsun o gözü kara davranmış.Herkes kendi bilir.Sen abla olarak uyarırsın.Sonucu kendisini bağlar.Hee kendine zarar getirecek birşeyi varsa,babama söylerim dersin.Onun dışında ne yaparsa yapsın.Onalylamıyorsan yardımcı da olma.Ayrıca genç kızdır sevgilisi olabilir.22 yasindayim kardesim ise 18 e girdi. Sorun rahatligi. Babam cok sert biridir sevgili konusunda heleki oyle birsey duyarsam okuldan alirim tehditiyle buyudum ben ve hic rahat olamadim. Ama kardesim ayni siniftan sevgili edindigi icin cok rahat okulda hergun beraberler. Zamaninda bende yanlislar yaptim gizli sakli simdi onun icin endiseleniyorum iki kez boynunda dudaginda morluklar gordum. İma ettim acikca kndisine gecistirdi. Bugunde ne goreyim biz akrabayiz komple binada cocuk kardesimin dogumgunu disari cikamaz diye hediyelerini kapiya birakip gitmis apartmana kadar gelmis yani ne cesaret. Babam bugun isten cikmis zaten morelim sifir ve evde oldugu icin kapiyi acsa gorebilirdi. Neymis disari cikamiyor diye kardesim diyr buraya getirmis bnden yardim beklip kardesim onunla.gorusmk icin icimen gelmiyor dogru degil zaten yalan soyleyip evden cik bulus gez daha yaslari kac lise sona gectiler. Bilmiyorum abartiyormuyum arada kalmaktan biktim annem soyleniyor bir yandan birbirlerne giriyorlar annemm hepten geri kafali.. Arayi nasil bulmaliyim nasil davranmaliyim sikildim.artik bu evde . İssiz baba dirdirci anne fazla cesaretli duyarsiz kardes. Cok bunaldim ve isyan ediyorum neden boyle bir ailedeyim diye.
Ayrıca böyle bir mecburiyetin yok.Yaptığının sorumluluğunu herkes kendi almalı.Ben konusuyorum ama biyere kadar bu kadar rahat olmamali. Sonucunda aile katliami cikacak babam tahmin edemeyeceginiz gbi biri. Birde sevgilisi bu yasta gdip pahali seyler aliyr buna mudo mango dan kiyafetler almis ustune i pad almis durumlari da iyi degil calisiyr cocuk ev telefonunu verms aradilar az once adres srdular ya babam acsaydi kim aldi i pad i diyecek babam smdi evde ayni odada saklayabilcekmi mecbr bn aldim dicem bukez bana kizacak gereksz seyler aliyrsn diye bahsettigimde bu zor durumda birakiyor.
Ben konusuyorum ama biyere kadar bu kadar rahat olmamali. Sonucunda aile katliami cikacak babam tahmin edemeyeceginiz gbi biri. Birde sevgilisi bu yasta gdip pahali seyler aliyr buna mudo mango dan kiyafetler almis ustune i pad almis durumlari da iyi degil calisiyr cocuk ev telefonunu verms aradilar az once adres srdular ya babam acsaydi kim aldi i pad i diyecek babam smdi evde ayni odada saklayabilcekmi mecbr bn aldim dicem bukez bana kizacak gereksz seyler aliyrsn diye bahsettigimde bu zor durumda birakiyor.
Ve bnde sevgiye muhtacim karakter farkli kesinlikle.
bırakın insanları napıyorsa yapsınlar ya bu onların hayatı sizin değil yanlışıda ona ait doğrusuda ona ait ayrıca bir insan yanlış yapmadan öğrenemez ne doğruyu nede hayatı bırakın biraz istediği gibi yaşasın mükafatını da kendisi alacak cezasınıda kimsenin ilişkisinede karışmayın siz yaşayamadınız diye oda yaşamasın mı kardeşin en doğrusunu yapmış öyle bir ailede sinmek yerine dim dik durabilmiş.
Ayrıca böyle bir mecburiyetin yok.Yaptığının sorumluluğunu herkes kendi almalı.
İşte bzim evde böyle birşey yok. Örnek sevgilisi oldugunu duysa annem ben hepimizi birden mahfeder böyle bir adam kimseyi dinlemez cinnet bile gecirebilir her zaman iki lafından biri biri yanlıs yaparsa ailecek biteriz gerikafalı. O yüzden buna göre davranmak zorundayız ama hanfendi rahatlığın ötesinde davranıyor.
İşte bzim evde böyle birşey yok. Örnek sevgilisi oldugunu duysa annem ben hepimizi birden mahfeder böyle bir adam kimseyi dinlemez cinnet bile gecirebilir her zaman iki lafından biri biri yanlıs yaparsa ailecek biteriz gerikafalı. O yüzden buna göre davranmak zorundayız ama hanfendi rahatlığın ötesinde davranıyor.