• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizkardesim

Güzelim bak yaşın çok küçük olduğu için,yaşadığın sorunlar sana çok büyük görünüyor.Belki de burda senin konunu okuyan insanlara çok küçük kalıyordur sorunun.Babandan korkmanı anlıyorum ama gerçekten biraz abartıyorsun.Kardeşinle ilgili mevzuda olduğu gibi.Sen sağ salim evlenmeyi düşünmek yerine hayatta bir istikbalin için ayakta durmayı dene.

O zaten var üni son sınıfım bitince işe gireceğim inşallah iyi biryere denk gelirim. Peki ya sonra ?? Bu aileyle ya sonraa?
Evlenme delisi değilim.

Korkmak derken bn sadece aileye zarar vermicek sekil davranmaya calısıyorum asırı rahatlıga kacmadan anlatabildim mi. Yoksa bnde üni son sınıfta okuyan biriyim babamın karsısında konusurum ederim ama bu konuda değil. Konu farkı.

Bence bu konuyla hic ilgilenme canim. Kiz kardesin yarin bir gün seni alakadar etmez derse haksiz da sayilmaz bence. Karisma. Ilgilenme. Babanda duyarsa görürse kardesini cekip vuracak degil. Kardesin kendisi yüzlesir olur biter. Baban sana bisey diyecek olursa da ben uyardim baba ama dinletemedim dersin isin icinden cikarsin. Konu bu Kadar basit.

Ya kız kardeşim kötü dememişki kardeşimle babamın bakış açısı uymuyor demiş,niye tuhaf tuhaf yorumlar yapıyosunuz ben anlamadım.

Bence bu konuyla hic ilgilenme canim. Kiz kardesin yarin bir gün seni alakadar etmez derse haksiz da sayilmaz bence. Karisma. Ilgilenme. Babanda duyarsa görürse kardesini cekip vuracak degil. Kardesin kendisi yüzlesir olur biter. Baban sana bisey diyecek olursa da ben uyardim baba ama dinletemedim dersin isin icinden cikarsin. Konu bu Kadar basit.

Bana neden anlatmadın dye bana da patlayacak..

İkisi bir arada :) Düşündüm tabiki de inanmaz o papağan gibi aynı seyler tekrar tekrar sorar alkolik bide ya ne günahım vardı da böyle bir ailede doğdum diyorum bazen..

Aynisini bende diyorum haha :) Valla birak kiz kardesini istedigi gibi bi Hayat kursun sende o evden kurtulmaya bak canim

Aynisini bende diyorum haha :) Valla birak kiz kardesini istedigi gibi bi Hayat kursun sende o evden kurtulmaya bak canim

Seninde mi ailen sorunlu. Aslında böyle aileye öyle bir evlat olcaksın ki yani babam için diyorum oğlu olcaktı esrarkeş bir tip görürdü hergün içip sıçıp rızkını içkiye vermeyi.

gerçekten de öyle :) insanlar yaşlandıklarında yaşayamadıkları günler için pişman olurmuş. umarım sende özgür bir şekilde hayatını yaşarsın bir an önce :KK15::KK15:

Seninde mi ailen sorunlu. Aslında böyle aileye öyle bir evlat olcaksın ki yani babam için diyorum oğlu olcaktı esrarkeş bir tip görürdü hergün içip sıçıp rızkını içkiye vermeyi.

Aynen öyle. Herkes arizali bu devirde. Annem diyo ki herkes yanlis bi sen mi dogrusun. Bana göre ben dogruyum kardesim karisma. Benimkilerde sevdigim adama karsilar ama bu gidisle kacicam valla baska yolu yok. :-):-)

gerçekten de öyle :) insanlar yaşlandıklarında yaşayamadıkları günler için pişman olurmuş. umarım sende özgür bir şekilde hayatını yaşarsın bir an önce :KK15::KK15:

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... Tecrübe konusuyor sanki:KK14:

Aynen öyle. Herkes arizali bu devirde. Annem diyo ki herkes yanlis bi sen mi dogrusun. Bana göre ben dogruyum kardesim karisma. Benimkilerde sevdigim adama karsilar ama bu gidisle kacicam valla baska yolu yok. :-):-)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... Tecrübe konusuyor sanki:KK14:

hayıır. şükürler olsun ki öyle bir şey yok :KK48::KK48: ama ataerkil aile yapıları beni çok geriyor. keşke Avrupalı kadınlar kadar özgür olsaydık. :oops:

Back
X