KIZKARDEŞİMİN BİR DERDİ VAR:(

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
49
selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47

Arada bence, yaş farkı o kadar önemli değil diyeceğim de, 12 de az değil! Ancak çok takıntılı bir adam. Ondan ziyade, evlenip boşanması sorun değil, ancak iki çocuklu ise, arkasına bakmadan kaçsın.

Yaş farkı çok. Adamın beklentileri normal. O çocuk da duşunmuyordur. Yanına eşlik edecek birini arıyordur. Maddi olarakta tüm planlarını çocuklarına gore yapmıştır gelecek için. Beklentileri farklıysa kardeşinin goruşmesin.

bencede ay allah razı olsun sizden benim içime sinmedi saolun cevabınız için

evet bende bu şekilde anlamaıştım ama sizlere sormak istedim acaba benmi yannış anladım diye teşekkür ederim cevabınız için

Balık burcu olunca bir uzvu altın mi oluyor acaba ne saçma diyip durması hiç zaman kaybetmesin evlenmek için evlenmesin başımda eşim olsun diye evlenirse başımı taşlara vurur
kardeşim için yıkıcı olur hiç sormayın anlamadım bende balık burcu deklare etmesi ben görücü usulü evlendim acıkcası bilmiyorum bu tarz durumlarda ne yapılır kardeşimde o şekilde bu yüzden sizlere sordum allah razı olsun sizlerden aklın yolu bir.

Iyyy balık Burcu erkeği kadar işe yaramaz erkek var mı? Bende balık Burcu kadınıyım Allah başka keder vermesin
Sadece balık Burcu olduğu için elesin
Kendimden biliyorum çekilir insan değiliz

Balık burcu duygusal olur, o yüzden ikide bir bunu belirtiyor. Maddi manevi yük olmayalım demek çok saçma, kardeşin zaten 10 yıldır kendi başına idare ediyor, niye ona yük olsun. Boşanmış erkeği bence iki kez düşünsün, hangi kadın 2 çocukla kolay kolay ayrılır.

Iyyy balık Burcu erkeği kadar işe yaramaz erkek var mı? Bende balık Burcu kadınıyım Allah başka keder vermesin
Sadece balık Burcu olduğu için elesin
Kendimden biliyorum çekilir insan değiliz
Ah ah balık burcu kadını iyi, erkeği çekilmez diye biliyorum arkadaşımın eşi balık, o anlatıyor. Benim bebek de erkek balık burcu olacak, acaba 1 ay önce mi doğursam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…