Yaş farkı çok. Adamın beklentileri normal. O çocuk da duşunmuyordur. Yanına eşlik edecek birini arıyordur. Maddi olarakta tüm planlarını çocuklarına gore yapmıştır gelecek için. Beklentileri farklıysa kardeşinin goruşmesin.selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
bencede ay allah razı olsun sizden benim içime sinmedi saolun cevabınız içinkaçsın hiç hayra alamet değil. 47 yaşında adamı ne değiştirebilir ne düzeltebilir. arkasına bakmadan koşa koşa kaçsın hem öğretmenmiş kendi gibi minnoş bir bey bulup yoluna devam edebilir. çok korkutucu adamın söyledikleri
evet bende bu şekilde anlamaıştım ama sizlere sormak istedim acaba benmi yannış anladım diye teşekkür ederim cevabınız içinYaş farkı çok. Adamın beklentileri normal. O çocuk da duşunmuyordur. Yanına eşlik edecek birini arıyordur. Maddi olarakta tüm planlarını çocuklarına gore yapmıştır gelecek için. Beklentileri farklıysa kardeşinin goruşmesin.
kardeşim için yıkıcı olur hiç sormayın anlamadım bende balık burcu deklare etmesi ben görücü usulü evlendim acıkcası bilmiyorum bu tarz durumlarda ne yapılır kardeşimde o şekilde bu yüzden sizlere sordum allah razı olsun sizlerden aklın yolu bir.Balık burcu olunca bir uzvu altın mi oluyor acaba ne saçma diyip durmasıhiç zaman kaybetmesin evlenmek için evlenmesin başımda eşim olsun diye evlenirse başımı taşlara vurur
banada öyle geldi tşk ederim cevap için...sorunlu gibi adam . bence görüşmesin bidaha
çok tşk ederim cevapladığınız için varolun banada öyle geldiKoşa bildiği kadar koşup uzak dursun adamdan. Hemen arayın ayrılsın ne o öyle benimle mutsuz olurmusun desin bide
çok haklısınız varolun cevapladığınız için...Kardeşinize kendisini yük olarak görecek biri ile gelecek kurulmayacağını söyleyin.
Terbiye yoksunu adam.
Evlenmesin o zaman.
Ah ah balık burcu kadını iyi, erkeği çekilmez diye biliyorum arkadaşımın eşi balık, o anlatıyor. Benim bebek de erkek balık burcu olacak, acaba 1 ay önce mi doğursam diyorum.Iyyy balık Burcu erkeği kadar işe yaramaz erkek var mı? Bende balık Burcu kadınıyım Allah başka keder vermesin
Sadece balık Burcu olduğu için elesin
Kendimden biliyorum çekilir insan değiliz
selam kızkardeşim 35 yaşında eşini kaybedeli 10 sene oluyor hiç evlenmedi ve karşısına eşi ile boşanalı 7 sene olan 2 çoçuklu eğitimli durumu son derece iyi biri çıkıyor yemege cıkıyorlar daha ilk gün adam yemek sonunda kız kardeşime aman birbirimize maddi manevi yük olmayalım ne olursa olsun ve sana şimdiden hiç bi,rşey vaad edmiyorum diyor kız kardeşim ilk okul öğretmeni bozuluyor maddiyatı söylemenesine değil maneviyatta da yük olmayalım demesine az evvel beni aradı anlattı ne diyeceğimi bilemedim dedim seni akşam ararrım sizce ne yapmalıyım ve 2 de bir ben balık burcuyum diyormuş manasızca bu arada adamın yaşı 47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?