- 4 Temmuz 2014
- 147
- 14
- 38
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Yaşın kaç ki :) ben kendime bakıyorum 19 yaşım. Bana olur yani bu tarz zaten cok buyuklere yonelik modeller değiller:)Ay çok güzel ya.ama bunlar beni büyük göstermesn sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın kaç ki :) ben kendime bakıyorum 19 yaşım. Bana olur yani bu tarz zaten cok buyuklere yonelik modeller değiller:)Ay çok güzel ya.ama bunlar beni büyük göstermesn sonra.
Boyun uzunsa 4 bence Hollywood yıldızı gibiOylemi dersin.1.ve 4 var ozman
Yaşım 23Yaşın kaç ki :) ben kendime bakıyorum 19 yaşım. Bana olur yani bu tarz zaten cok buyuklere yonelik modeller değiller:)
Bir de o tarz da bir makyaj çok gzel olur.boyum 1.68Boyun uzunsa 4 bence Hollywood yıldızı gibi![]()
Ayni boydayiz :) yasında uygunnn yuksek bir topuklu ,saçlar yana doğru açık ,makyajda ayni şekilde şahane olur:)) saç modelin bence boyle olmaliiiii :)Bir de o tarz da bir makyaj çok gzel olur.boyum 1.68
Nie halay oynanmasin canim tabi atlayarak oynarsan olmaz zarif oynarsan ancak halay oynamak bunlarla sakincali diyorsan bunlar olmaz canim o zmnFizgm bu elbîseler için çok uygun.
Yani belim ince göbegm yok kalçm dik.saçlarm uzun.
Genel olarak fizgm yeşil elbiseli bayan gibi
Nie halay oynanmasin canim tabi atlayarak oynarsan olmaz zarif oynarsan ancak halay oynamak bunlarla sakincali diyorsan bunlar olmaz canim o zmn
Ayni boydayiz :) yasında uygunnn yuksek bir topuklu ,saçlar yana doğru açık ,makyajda ayni şekilde şahane olur:)) saç modelin bence boyle olmaliiiii :)
Eki Görüntüle 1225712
Çıtı pıtı deglm yeşil elbiseli gbi fizgm.İlkini beğendim... aslında hepsi güzel ama Citi pitı bişeysen 1. Guzel