Kızkardeşimin eski flörtü ve pişmanlık hissi

pinkmrsflower

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
40
45
18
34
kızkardesim icin konu açıyorum kızkardesim 96 dogumlu

2018de bir flörtü vardı 1 aylık bir surec farklı sehırlerde yaşıyorlardı,bu farklı sehırler yuzunden yurumedi , kızkardesim de baska birisi var demiş ayrılmışlar, kardesim üniversite ogrencisiydi o zamanlar

kızkardesimin 2019dan beri baska ilişkisi vardı 2 yıl sürdü o bitti .

simdi kızkardesim bu 1 aylık flört ettiği çocuğa ulaşmak istiyor, simdi aynı sehırdeler, ne yapmalı kardesim ?
Ben oluru yok dedim ama sizin fikrinizi de almak istedim . Çocuk, kardesimden 3 yas buyuk

Çok mu boş kalmiş kardeşiniz? Eskileri eşeleyen tipler bana acayip caresiz geliyor ya, hadi 1-2 aylik mevzu olsa neyse ama kaç sene geçmiş aradan. Resmen erkek bulamadim sana döndüm demek bu. Kaldi ki adam ne yapiyor ne ediyor haberi var mi? 2018den beri X gelse de kabul etsem diye beklemyordur herhalde.
Boyle aylar yillar sonra geri dönen tipleri anca ayni çaresizlikte ve yoklukta olanlar kabul eder BENCE

kardesınız hayatına ılla bırını almak zorunda mı ?
o 1 aylık flortune ulassa ne olacak aradan zaman gecmıs altı ustu 1 ay gorusulmus belkı onunda sevgılısı vardır ?

bence kardesınız once kendısıne bıraz zaman tanısın yalnızlıga da alıssın
sonra sosyal medyadan o eskı flortune bır bakar ınceler hayatında bırı var mı yok mu dıye
cocuk gorusmek ıster mı muamma baska bırı ıcın kendısınden ayrılmıs sonucta

Gene retro mu var acep eskilere dönüş.niye

Cocuğu cok ıyı tanımıyorum , o donem askerden donmus, kardesimi cok seviyormus yıllardır tek bildigim bu

Cocuğu cok ıyı tanımıyorum , o donem askerden donmus, kardesimi cok seviyormus yıllardır tek bildigim bu

Taa 2018de 1 ay flort etmişler. Suan 2022ye girmek üzereyiz??? Bu kadar asik olan insan bu sure icinde kendisi ulaşirdi mutlaka. Neyse gercekten dediginiz gibi senelerdir 1 aylik birine kafayi takmissa o da normal bir insan değil. İkisi olur yani

Cocugun sevgilisi yokmus , kardesimin ortak arkadası yok diyor sevgilisi , kardesimin ortak arkadası kardesime bence senı unutamadı o yuzden kımse yok hayatında diyor , bizim deli de oyle umutlandı ama bence ouru yok gibi

Cocugun sevgilisi yokmus , kardesimin ortak arkadası yok diyor sevgilisi , kardesimin ortak arkadası kardesime bence senı unutamadı o yuzden kımse yok hayatında diyor , bizim deli de oyle umutlandı ama bence ouru yok gibi
2 yıl beklediğine inandı mı yoksa
hiç mantıklı mı bu

Çok gereksiz değil mi şunun için kafa patlaması?
Yıllar önce 1 aylık sevgili olmuş ayrılmış şimdi neden dönüyor
Kac yıl sonra aşkı mı depresmis

ne saçmalık kardeşiniz bulsa bile karşı taraf kabul edecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…