- 11 Aralık 2020
- 40
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
kardesınız hayatına ılla bırını almak zorunda mı ?kızkardesim icin konu açıyorum kızkardesim 96 dogumlu
2018de bir flörtü vardı 1 aylık bir surec farklı sehırlerde yaşıyorlardı,bu farklı sehırler yuzunden yurumedi , kızkardesim de baska birisi var demiş ayrılmışlar, kardesim üniversite ogrencisiydi o zamanlar
kızkardesimin 2019dan beri baska ilişkisi vardı 2 yıl sürdü o bitti .
simdi kızkardesim bu 1 aylık flört ettiği çocuğa ulaşmak istiyor, simdi aynı sehırdeler, ne yapmalı kardesim ?
Ben oluru yok dedim ama sizin fikrinizi de almak istedim . Çocuk, kardesimden 3 yas buyuk
Gene retro mu var acepkızkardesim icin konu açıyorum kızkardesim 96 dogumlu
2018de bir flörtü vardı 1 aylık bir surec farklı sehırlerde yaşıyorlardı,bu farklı sehırler yuzunden yurumedi , kızkardesim de baska birisi var demiş ayrılmışlar, kardesim üniversite ogrencisiydi o zamanlar
simdi kızkardesim bu 1 aylık flört ettiği çocuğa ulaşmak istiyor, simdi aynı sehırdeler, ne yapmalı kardesim ?
Ben oluru yok dedim ama sizin fikrinizi de almak istedim . Çocuk, kardesimden 3 yas buyuk
Cocuğu cok ıyı tanımıyorum , o donem askerden donmus, kardesimi cok seviyormus yıllardır tek bildigim buÇok mu boş kalmiş kardeşiniz? Eskileri eşeleyen tipler bana acayip caresiz geliyor ya, hadi 1-2 aylik mevzu olsa neyse ama kaç sene geçmiş aradan. Resmen erkek bulamadim sana döndüm demek bu. Kaldi ki adam ne yapiyor ne ediyor haberi var mi? 2018den beri X gelse de kabul etsem diye beklemyordur herhalde.
Boyle aylar yillar sonra geri dönen tipleri anca ayni çaresizlikte ve yoklukta olanlar kabul eder BENCE
Cocuk unıversıteyı coktan bıtırmısNeden istiyor? Çocuk iyi bir üniversite bitirip iyi yerlere mi geldi yoksa
Bence de o cümle işi bozuyorBaşka birisi var demeseydi olabilirdi. Bana böyle demiş birini asla kabul etmezdim.
Cocuğu cok ıyı tanımıyorum , o donem askerden donmus, kardesimi cok seviyormus yıllardır tek bildigim bu
2 yıl beklediğine inandı mı yoksaCocugun sevgilisi yokmus , kardesimin ortak arkadası yok diyor sevgilisi , kardesimin ortak arkadası kardesime bence senı unutamadı o yuzden kımse yok hayatında diyor , bizim deli de oyle umutlandı ama bence ouru yok gibi
iflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış, derlerÇok mu boş kalmiş kardeşiniz?
hemen not alıyorum bu sözüiflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış, derler
ne saçmalık kardeşiniz bulsa bile karşı taraf kabul edecekmikızkardesim icin konu açıyorum kızkardesim 96 dogumlu
4 yıldır sadece 1 ay görüştüğü kızı bekliyor olacak ha.vayy be aşka bakkkne saçmalık kardeşiniz bulsa bile karşı taraf kabul edecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?