Kizkardesimin evlilik düşüncesi....

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Iyi geceler hanimlar,

Uzun uzun düşündüm yazsam diye.
Kizkardeşim 30yaşinda hakli olarak artik evlenmek istiyor.9 aydir bir iliskisi var ,
bu adam evliliğe sicak bakmiyor.
Hersey kardesimin zoruyla oluyor,ellinden geldiği kadar ona uymaya calişiyor.kisa bir ayrilmiş kardesim "sen evlenmek istemiyorsan,
niye benimle berabersin "diye.
Adamda bir kac saat sonra demiş "tmm evlenirim ama düğün olayini unut.
Sonra böyle sürekli aile görüsmesi ve isteme olayinida unut.ben böyle seylerden pek hoslanmiyorum.beni hic bir konuda dahil etme hepsinden sen sorumlusun .
nasil istiyorsan öyle yap ama beni sikboğaz etme.birde biliyorsun ben cok fazla sosyal biri değilim böyle aile ziyaretleri bunaltiyor.sen gidersin görürsun."demiş ve bunlari dediği halde kardesim benimle evlenecek diye sükran icinde.
Arti cocukda istemiyormusda kardesime,
Seninle birtane cocuk yaparim demiş.
Ben şok oldum ,belli edmedim ama bu adam ozaman ne istiyor?
Bu aile felan kurmak istemiyor sadece kardedimi kullaniyor.

Adam kendi isyeri olduğu halde öğlenden sonraya kadar uyuyor sonra basliyor calismaya ve kiz kardesim hep ona uyuyor.Ben bulusmak istedim
"Abla ben saat ücte gitmeyilim "

Mesela dedimki "eee...ozaman tanişalim artik enişteyle ,bir gün bize gelin"
"Abla öyle biz randevulu gelemek ,bir tesadüf olmali cunku X kimseyle tanismak istemiyor"
Nasil yani kimseyle tanişmadan isteme olayi olmadan düğün yapilmadan sen bir dul gibimi evleneceksin ?"dedim.

Aklim almiyor ama kardesim ona kendini cok fazla bağlamiş hepimizi artik es geciyor ,farkinda değil ama bu adamla olmaz.
Ben biraz endişelerim söylesem ,cok fazla fedakarlik yaptiğini kendini unutuğunu ve hatta ailesinide unuttuğunu ,o istemesede örf ve adetler olduğunu ,herkesin sessizce uyulan
Kurallar olduğunu bilmesi gerekir.

Simdi ben karamsar biriyim ve ben ona hep kötü yanlarini anlatirsam benden soğar diye korkuyorum ve bir daha birsey anlatmaz.
Sizle nadil konuşabilirim?

kuçuk deiki ögütlerinizi dinlesin
maalesef yasayip gorecek hatasinin bedelini kendi odeycek yaninda sizide suruklyecek uçuruma farkinda deil

Almış eline odunu ateşe koşuyor! Bir insanın demekki yaşının ne oldugu onemli degilmis ! 30 yaşında olsa ne olacak cocukca davrandikran sonra.... Bence önüne gecilmeli bu durumun bir an önce. Adamın kızcağızın duygularıyla oynamaktan baska bir niyeti yok. Gez toz eglen sonra şut ! Boyle gidrse çok üzülür .

Kızkardeşiniz geleneksel yapıyı benimsemeyen biri ile birlikte. Tüm mesele bu aslında.
Bu da onun kendi kararı. Zaten şu surecte karissaniz siz kötü olursunuz. Kızkardeşimle neyi yaşamak istiyorsa arkasında olacaksınız, tek yapabileceginiz bu.

Iyi geceler hanimlar,

Uzun uzun düşündüm yazsam diye.
Kizkardeşim 30yaşinda hakli olarak artik evlenmek istiyor.9 aydir bir iliskisi var ,
bu adam evliliğe sicak bakmiyor.
Hersey kardesimin zoruyla oluyor,ellinden geldiği kadar ona uymaya calişiyor.kisa bir ayrilmiş kardesim "sen evlenmek istemiyorsan,
niye benimle berabersin "diye.
Adamda bir kac saat sonra demiş "tmm evlenirim ama düğün olayini unut.
Sonra böyle sürekli aile görüsmesi ve isteme olayinida unut.ben böyle seylerden pek hoslanmiyorum.beni hic bir konuda dahil etme hepsinden sen sorumlusun .
nasil istiyorsan öyle yap ama beni sikboğaz etme.birde biliyorsun ben cok fazla sosyal biri değilim böyle aile ziyaretleri bunaltiyor.sen gidersin görürsun."demiş ve bunlari dediği halde kardesim benimle evlenecek diye sükran icinde.
Arti cocukda istemiyormusda kardesime,
Seninle birtane cocuk yaparim demiş.
Ben şok oldum ,belli edmedim ama bu adam ozaman ne istiyor?
Bu aile felan kurmak istemiyor sadece kardedimi kullaniyor.

Adam kendi isyeri olduğu halde öğlenden sonraya kadar uyuyor sonra basliyor calismaya ve kiz kardesim hep ona uyuyor.Ben bulusmak istedim
"Abla ben saat ücte gitmeyilim "

Mesela dedimki "eee...ozaman tanişalim artik enişteyle ,bir gün bize gelin"
"Abla öyle biz randevulu gelemek ,bir tesadüf olmali cunku X kimseyle tanismak istemiyor"
Nasil yani kimseyle tanişmadan isteme olayi olmadan düğün yapilmadan sen bir dul gibimi evleneceksin ?"dedim.

Aklim almiyor ama kardesim ona kendini cok fazla bağlamiş hepimizi artik es geciyor ,farkinda değil ama bu adamla olmaz.
Ben biraz endişelerim söylesem ,cok fazla fedakarlik yaptiğini kendini unutuğunu ve hatta ailesinide unuttuğunu ,o istemesede örf ve adetler olduğunu ,herkesin sessizce uyulan
Kurallar olduğunu bilmesi gerekir.

Simdi ben karamsar biriyim ve ben ona hep kötü yanlarini anlatirsam benden soğar diye korkuyorum ve bir daha birsey anlatmaz.
Sizle nadil konuşabilirim?

30 yasinda kardesin dunyada tek erkek o kaldi sandi herhalde yoksa bu kepazelige baska turlu katlanilmaz bence. Rsmen dalga geciyormus adam kardesin azicik aklini basina alsin.

Kızkardeşiniz geleneksel yapıyı benimsemeyen biri ile birlikte. Tüm mesele bu aslında.
Bu da onun kendi kararı. Zaten şu surecte karissaniz siz kötü olursunuz. Kızkardeşimle neyi yaşamak istiyorsa arkasında olacaksınız, tek yapabileceginiz bu.
Haklisiniz,simdi karisirsam ters teper.
Onun icin böyle altan altan nasil anlatirim

Dul kelimesini öncelikle dagarciginizdan çıkarın.

30 yaşından söz ediyorsunuz. Yolun yarısına gelmiş. Biraz aklı başında olsa zorla nikah masasına oturtmaz o yarım insanı.

Gelmem, gitmem, çocuk yapmam, istemem, düğün yapmam, sonucuna sen katlanacaksın.

Ömrümde duymadım böyle bir insan. Evlenmeden önceki hali buysa evlendikten sonraki halini düşünemiyorum.

Kardeşimizin hayatı çok kıymetsiz demek ki , başka bir neden bulamıyorum.

Biri kazara hamile kalsa bile böyle bir adamla evlenmek istemez.

Kardesim onun karekteri olarak görüyor ve kabul etmiş ama ben edemiyorum

oyle karaktermi olur senke evlenirim ama dugunu istemeyi aile ile tanismayi unut ne demek ya. Bizde yanip tutusmadik ay bir dugunumuz olsaydi da halay basi olsaydik diye, simdilerde kimse hoslanmiyor geleneksel eski dugun tarzini ama kimse bus ekilde itici olmuyor anne babasini hatirina yapiyor yani. Bu adamin bence gizledigi seyler var, aileyle tanismadan nasil evlenecekmis onuda anlamadim, lutfedip senle 1 cocuk yaparim demesi de mi karakteriymis rsmen adamin karanlik taraflari var.

Haklisiniz,simdi karisirsam ters teper.
Onun icin böyle altan altan nasil anlatirim
Önce şundan emin olmakta fayda var, kızkardeşiniz ne istiyor?
Belki o da benzer düşüncelerde ama topu birlikte olduğu kişiye atıyor olabilir.
Yoksa telli duvaklı gelin olayım, aileler gelsin gitsin vs seven biri mi?

Back
X