• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizkardesinizin evlenecegi kisi önceden size asiktiysa, ne yapardiniz ?

Merhaba arkadaslar,

Ben 4 yildir evliyim.Yurtdisinda yasiyorum. Evlenmeden benimle sürekli internette yazismaya calisan, benim pesimden kosan biri vardi. Daha sonra ben Türkiyeye gezmeye geldim. Bu yanima cok gelmek istedi fakat ben bunu ektim.Kontagida kopardim. (2008 yili )

Bu cocuk bizim uzaktan akraba. Biz üc kiz kardesiz.Bügun annemlere gittim. Nerden bulduysa bu sahis büyük kiz kardesimi bulmus. ( Faceden galiba). Is galiba ciddiye binmis.Bende kizkardesime anlattim herseyi ve gercekten cok bozuldu.Beyefendi hicbirsey anlatmamis kizkardesime.Haberi yoktu kizkardesimin.Önemli bulmadigim icin ona hic anlatmamistim. Kücük kiz kardesimin haberi oldugunuda söyledim.Sesini cikarmadi.Onu üzmemek icin odadan ciktim. Diger kizkardesime anlattim.

Canim cok sikiliyor,bu cocugu kesinlikle istemiyorum eniste olarak.:47: Sinirlerim kalkiyor. Ne yapmaliyim sizce ? Anneme anlatayimmi ? Sastim kaldim. :50:

Zaten kızkardeşine anlatmışsın anlatmana rağmen kardeşin hala birlikte olmayı düşünüyormu ki :44: kardeşinizde bitirin işi annenize söylemenize gerek kalmaz :31:

Back
X