ne kadarda mutlu yazmışım bu mesajı.şimdi ise bebeğimin yasını tutuyorum.senağlamamafoldumben
canım benim çok üzüldüm...mafoldumben
Allah sabır versin.... Melek oldu kuzun cennette....
Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin,yasayanlara da sabir versin :çok üzgünüm:
amin canım hayırlısı inşallah , bende bir hayır olduğunu düşünüyorum , RABBİM ol derse olur öl derse ölür tüm evren kainat herşey ... bizlerde yoktuk varolduk bigün ona gideceğiz layıkıyla inşallah .. herşeyin hayırlısı ..kızlar rabbım inşallah en kısa zamanda tattırır sıze evladınızı saglıkla kucagınıza alırsınız vardır herseyde bır hayır deyın allah sabır versın
teşekkür ederim :sinifsinif: demekki böylesi hayırlıymış diyorum kendime kokusuna alışmadan kaybettim ilkgöz ağrımı.mafoldumben
benim de melğim cennette , konuyu ben açmıştım 5 haftalıkken bende söyledim , hayırlsı böyleymiş ikinci bebişime hamile kalınca inşallah 3 ay geçince söylemeyi düşünüyorum , kürtaj olduktan sonra bide millete laf anlatmak var benim derdim bana yeterken nasıl oldu niye oldu şöylemiydi gençsin üzülme laflarını duymaktan cinnet gelmişti ,bu sözleri her duyduğumda gene saçma sözler diyordum, bizde biliyoruz genç olduğumuzu üzülme demesi kolaydı yaşayan bilirdi onlarda haklıydı merak ediyorlardı ama aclı bi anne var karşılarında bence daha hassas olmaları gerekliydi , annelik duygusu evlat acısı doğmasada evlattı dediğim gibi yaşayan bilirdi .. çok şükür MEVLAMA toparlanıyorum , süremin dolmasını bekliyorum .. vardır bi hayır diyor yoluma devam ediyorum , cennette bir meleğim var diye seviniyorum ..
ne kadarda mutlu yazmışım bu mesajı.şimdi ise bebeğimin yasını tutuyorum.senağlamamafoldumben
canım senin ne kadarlıktı bebişin ? RABBİM SABIR GÜÇ FERAHLIK VERSİN .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?