kızlaa hamile olduğunuzu kaçıncı haftanızda söylediniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim çok üzüldüm...mafoldumben
Allah sabır versin.... Melek oldu kuzun cennette....

teşekkür ederim :sinifsinif: demekki böylesi hayırlıymış diyorum kendime kokusuna alışmadan kaybettim ilkgöz ağrımı.mafoldumben

benim de melğim cennette , konuyu ben açmıştım 5 haftalıkken bende söyledim , hayırlsı böyleymiş ikinci bebişime hamile kalınca inşallah 3 ay geçince söylemeyi düşünüyorum , kürtaj olduktan sonra bide millete laf anlatmak var benim derdim bana yeterken nasıl oldu niye oldu şöylemiydi gençsin üzülme laflarını duymaktan cinnet gelmişti ,bu sözleri her duyduğumda gene saçma sözler diyordum, bizde biliyoruz genç olduğumuzu üzülme demesi kolaydı yaşayan bilirdi onlarda haklıydı merak ediyorlardı ama aclı bi anne var karşılarında bence daha hassas olmaları gerekliydi , annelik duygusu evlat acısı doğmasada evlattı dediğim gibi yaşayan bilirdi .. çok şükür MEVLAMA toparlanıyorum , süremin dolmasını bekliyorum .. vardır bi hayır diyor yoluma devam ediyorum , cennette bir meleğim var diye seviniyorum ..

Allahim kimseye evlat acisi yasatmasin,yasayanlara da sabir versin :çok üzgünüm:

kızlar rabbım inşallah en kısa zamanda tattırır sıze evladınızı saglıkla kucagınıza alırsınız vardır herseyde bır hayır deyın allah sabır versın

kızlar rabbım inşallah en kısa zamanda tattırır sıze evladınızı saglıkla kucagınıza alırsınız vardır herseyde bır hayır deyın allah sabır versın
amin canım hayırlısı inşallah , bende bir hayır olduğunu düşünüyorum , RABBİM ol derse olur öl derse ölür tüm evren kainat herşey ... bizlerde yoktuk varolduk bigün ona gideceğiz layıkıyla inşallah .. herşeyin hayırlısı ..

teşekkür ederim :sinifsinif: demekki böylesi hayırlıymış diyorum kendime kokusuna alışmadan kaybettim ilkgöz ağrımı.mafoldumben

canım senin ne kadarlıktı bebişin ? RABBİM SABIR GÜÇ FERAHLIK VERSİN .

benim ikinci hamileliğim ve aileme anne babam kardeşlerime ilk testi yaptığım gün söyledim,1-2 çok samimi olduğum arkadaşlarıma söyledim, birde burada sitede söyledim:)

ama işyerindekilere ve diğer akrabalara, diğer arkadaşlara 12 haftalıkken söyledim.Bir kısmınada 16 haftalıkken söyledim.Cinsiyetini öğrendikten sonra yani

Bence en az 3 ay sonra söylenmeli etrafa, birebir yakınlar ilk günden bilsede olur ama, iş çevresine, arakadaşlara, komşulara daha uzak insanlara bence 3 ay dolduktan sonra söylemeli:)

ne kadarda mutlu yazmışım bu mesajı.şimdi ise bebeğimin yasını tutuyorum.senağlamamafoldumben

kızlar çok üzüldüm allah başka acı keder vermesin inşallah en kısa sürede yeniden sağlıklıca uzun ömürlü ve hayırlı evlatlarınıza kavuşursunuz.Allah gönlünüze ferahlık ve sabır versin.

İnsan kendi acısını yaşamadan dediğiniz gibi başkalarına laf anlatmakla uğraşıyor ve sinirler daha çok yıpranıyor. İnşallah bundan sonrası çok güzle olur sizler için

allah sabir versin kizlar cok uzuldum.. ama herseyin hayirlisi diye dusunmek lazim.. allah en kisa zmnda tekrar hamile kalip yavrularinizi sag saglim kucaginiza almayi nasib etsin insallah..

iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar , ben atlattığıma innaıyorum ilk günler çok zordu , herkez öğrenip kimse soru sormayınca rahatlıyor insan ilk zamanlar sürekli telefonlar geliyordu annelerimiz dıdısının dıdısına bile haber vermişler neyse hayırlısı diyor yolumuza bakıyoruz ..

canım senin ne kadarlıktı bebişin ? RABBİM SABIR GÜÇ FERAHLIK VERSİN .

9 haftalıkken karnımda ölmüş ama hiç haberim olmadı.11.haftama girdiğim günlerde kanamam başladı ve gerisi malum :çok üzgünüm:

biz keseyi gördükten sonra benim anneme babama, eşimin annesine babasına birde halası var bizi çok sever ona söyledik. ama söylediğime bin pişman oldum. kayınvaldem niye hemen söylemişiz bi bekleseymişiz 3 ayı bitirseymişti belki düşecekmiş belki kalbi atmıcakmış o kadar çok şey söylediki ve üstüne bide kavga çıkarttı burnumdan getirdi yani. halende hiç sormaz bebek nasıl falan diye. aman benden uzak olsun yeter bana.

yalnız bu sözlerini duyunca keşke söylemeseydim dedim. içime öyle bir kurt düştü ki ya bişey olursa diye sormayın gitsin.

ben daha hamile kalmadan 2 ay önce başlamıştım, aileme ikinciyi istediğimi söyleyip duruyodum kaydirigubbakcemile3 ilk ay yani eylülde tutturamadık ama ekimde tuttu. bi kızım var bide erkek olsun istedik ama ikinci kızımda yolda. 6 aylık oldum ve sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum canım kızımın. aslında hayalimdekini gerçekleştirmiş olucam diyede çok seviniyorum. iki kız annesi olmak !!! biz 3 kız kardeşiz ve çok iyi anlaşırız iyi-kötü günümüzde hep beraberiz. kızımda yalnız kalmıycak artık. konuyu nerelere getirdim. heyecandan opuyorumnanaktan

bence kimseye söylemeyin.. millet birdaha hep soruyor, yok doğum ne zaman ..yok normalmi ..birsürü tantana hiç çekemem

Ben görmemiş gibi kan tahlilinde çıktı.Herkese söyledim.ıdrar tahlilinde çıktığında nasıl sabredip söylememişim hayret:kedi:Sonra bu kadar erken söylediğime pişman oldum ama neyseki şimddilerde 5. ayımın içindeyim şükür bi aksilik yok

ben de adet günümde hastaneye gidip kan testi yaptırdım,eşim de yanımdaydı. içimden bi ses hamilesin dedi sürekli. o yüzden gece 11de gittik hastaneye. sonuçlar 2 saat sonra verilecekti. eşim gidip uyuyalım dedi
ben de bekleyelim dedim. kırmadı beni. gittik yemek yedik. döndük hastaneye. sonucu aldım elime. 1,5 haftalık gebelik yazıyordu değerlerde
annemi ablamı ve eltimi aradım gecenın 1inde.
ertesi gün yayıldı da yayıldı.
2 gün sonra doktora gittik kese görünmedi
10 gün sonra tekrar gittik kese göründü bebek yok doktor 10 gün sonra gel dedi. o an anladım ki herkese söylemek için erken davranmışım. Tekrar gebe olursam kalp atışını duyup 3 aylık riskli dönem bitene kadar söylemicem dedim kendi kendime.
10 gün sonra tekrar gittik bebek göründü kalp atışını duydum çok şükür, şimdi 22 haftalığız :)

ben de evde test yaptım tabi inanmadığım için 5 sene sonra nasıl hamile kalırım kesin dedim test yanlış çıktı dedim kan tahlili yaptırdım
sonra hamileymişim herkese akşam eşimle oturup telefon açmıştık tabki ağlayarak çünki bizim için mucuzeydi

4sene tedaviden sonra 1 sene ara vermiştim aniden gelmesi
allahıma şükürler olsun şimdi 17 haftalık hamileyim allah herkesin kucağına kavuştursun inşallah meleklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…