kizlaaaaaaaaar galiba hamisimmmmmmmmmmmmm =)

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
BUGUN GITTM bir test yaptim arkadaslar söyledi ve pembe bir cizgi var arkadaslar

iki cizgiyi gördüüüüüüüüüüm =)

Hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
Yarın kan testine gitmelisin

bu resme bi cvp <yazan yokmuuuuuuu´??????????. sol tarafdakiii cizgi cok ince ve pembe =)
cevaplariniziiii BEKLIYORUUUUUUM 111:

en iyisi kan testi daha garanti...
ben hamile olduğum halde çıkmamıştı böyle ecz.den alınan testlerde..

ama senin çıkmış, hamilesindir inşallah..hayırlı olsun..

en iyisi kan testi daha garanti...
ben hamile olduğum halde çıkmamıştı böyle ecz.den alınan testlerde..

ama senin çıkmış, hamilesindir inşallah..hayırlı olsun..

SAOL CNM BNDE INANAMADIGIM ICIN BURAYA koydum sizin fikirlerinizi almak icin yarin ilkisim kancnm =)

ben hatta ,kan testinde hamile olduğumu öğrendiğimde, tekrar ecz.den test aldım ..
yine de ikinci çizgi belli belirsizdi bana güven vermiyor o testler..

ben hatta ,kan testinde hamile olduğumu öğrendiğimde, tekrar ecz.den test aldım ..
yine de ikinci çizgi belli belirsizdi bana güven vermiyor o testler..

evert cnm yinede doktora gitcem dahq öncewi yaptim kac kez bu testen yine aynisi vee tek cizi cikixordu ama sanki artik guvennir gibi+oldum cunkuadetim
gelmedi 7 gunum gectu dun bugun sabqah bu testi yaptim ve sonuc resim=)

7-8 haftalık olmadan dr.lar muayenede bişey göremezler,kan testi yaptırdıktan 2 hafta sonra gidersin dr.a

ilk defa bu kadar net bir pozitif goruyorum. ''hamilelerin ilk hamilelik belirtileri topigi''ne katkilarini bekliyoruz guzel anne adayi:))

kizlaaaaaaaaaaar kesinlestiiiii bugun doktordaydim hemde bebeiimi gördummmmm daha 2 mm =)#
sevincimden hvlara uctummmm allahim olmayanlarada nasip etsinn aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…