Elektrikli Süpürgeler Kızlaaaaaarrrrcımm Ayaklı Elektirik Süpürgesi Önerir misiniz ??

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
Kızlaaaaaarrrr Ayaklı Elektirik Süpürgesi Önerir misiniz ?

Çat kapı misafirim çok gelir, koca ekektrik süpürgesini tak... çalıştır... çek..... bel fıtığım başlangıc aşamasını tamamlamış durumda

Rica etsem bana ayaklı şarzsız elektirik süpürgesi önerir misiniz canımcımlarımm ??? netten baktım ama sizin fikirleriniz benim için daha önemli...

Ben evde Fantomun Du 2500 1200 watt ını kullanıyorum cokta iyi çekiyo büyük temizliklerimde kullanıyorum normal süpürge çok ta pratik tertemiz yapıyo.Eğilmek zorundada kalmıyosunuz benımde bel ağrım cok oldugu ıcın onu kullanıyorum.

ben elektrolüx dikey süpürge kullanıyorum ve çok ama çok memnunum. hem dikey süpürge olarak kullanılıyor hemde süpürge aparatı çıkıyor, koltukları falan aparatı çıkarıp kullanıyorum. çok rahat. tavsiye ederim. hergün elektrikli süpürge çıkarmaktansa bunu çıkarıyorum ve çok pratiklik sağlıyor ev işlerinde. bence her evde olması gereken önemli ev aletlerinden biri

ilgin için çok teşekkür ederim canımcımmmm netten bakacağımm

canımmmm aynen ya bel ağrım çok bunad netten bakacağım.. arzumla fakirinki çok iyi diyolar avaba bunla kaç wolt olmalı ???

canımmmm aynen ya bel ağrım çok bunad netten bakacağım.. arzumla fakirinki çok iyi diyolar avaba bunla kaç wolt olmalı ???

Ben sana fantom p1500 ü öneririm normal makineden hiç bi farkı yok çoook güzel çekiyo.Çok geçmiş olsun bu arada o bel ağrısını çok iyi billirim (

sarj lı almada , ne alırsan al,, en babasını kullandım , şarjlı performansı vasat, zamanla hele çöpten başka bi kalabalık değil... geçmiş olsun

Geçmiş olsun öncelikle bndede felix in lungosu var dikey elektirikli çok rahat oluo diger dikey süpürgelerde zamanla çekiş gücünde bi kayıp oluo bunda yok öyle bişi

teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…