- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
Sen fikir almayi nasıl başkalarıyla kendini kıyaslama olarak görürsün bu ne hadsizlik. Ben burda herkes bana hak versin vs gibi bi düşüncem yokki benim farkındaysan olumsuz yorumlar da var ama bu üslubu sadece sen hakediyorsun hadsiz uslubunla Ve sana konumdan uzaklas dedigim halde cevap yazabiliyorsun benim sınırım benim konum burda sana yer yok. Zerre umrunda değilse yorum yapmicaksin güzelim o zaman. Allah sana akıl fikir ihsan eylesin zira çokça ihtiyacın var !!!!!!!
sen bana istediğini söylerken ben sana neden cevap veremiyormuşum anlamadım. konu açtın diye buranın ağası mı sandın kendini. hadden bahsedene bak sen.sende benim diğer insanların konularına yazdığım cevaplara bak istersen ordan seninde sadece bu uslubü hakettiğini anlarsın. kendini kıyaslamadan kastım ''başkaları yapmıştır ama sorun olmamıştır ama sen yaparsın sorun olur'' du. sen bana burdan hakaret etmeye devam ettikçe ben de sana cevap vermeye devam edicem. isteyen istediği yere yazar buna sen karar veremezsin.ha kaldıramıyorsan bu tarz cevapları o zaman da konu açmayacaksın GÜZELİM...