kizlaaaaar Yardımınız gerek

Sen fikir almayi nasıl başkalarıyla kendini kıyaslama olarak görürsün bu ne hadsizlik. Ben burda herkes bana hak versin vs gibi bi düşüncem yokki benim farkındaysan olumsuz yorumlar da var ama bu üslubu sadece sen hakediyorsun hadsiz uslubunla Ve sana konumdan uzaklas dedigim halde cevap yazabiliyorsun benim sınırım benim konum burda sana yer yok. Zerre umrunda değilse yorum yapmicaksin güzelim o zaman. Allah sana akıl fikir ihsan eylesin zira çokça ihtiyacın var !!!!!!!

sen bana istediğini söylerken ben sana neden cevap veremiyormuşum anlamadım. konu açtın diye buranın ağası mı sandın kendini. hadden bahsedene bak sen.sende benim diğer insanların konularına yazdığım cevaplara bak istersen ordan seninde sadece bu uslubü hakettiğini anlarsın. kendini kıyaslamadan kastım ''başkaları yapmıştır ama sorun olmamıştır ama sen yaparsın sorun olur'' du. sen bana burdan hakaret etmeye devam ettikçe ben de sana cevap vermeye devam edicem. isteyen istediği yere yazar buna sen karar veremezsin.ha kaldıramıyorsan bu tarz cevapları o zaman da konu açmayacaksın GÜZELİM...

Gercejten guluyorum su an sana baska da bisey yazmak gelmedi zira bosuna vaktimi kaybetmek istemem ayrica hakaret falan yok bi kere onu anla tartışma olabilir ama asla ne hakaret ederim ne hakaret edilmesine izin veririm. Biz senle anlasamicaz öyle bi isteğim de yok zaten herkes işine baksın en iyisi...

bu ne celal
sakin olun
doktorun dediğini yapın demiş
ki haklı da
burada evet ben hamile kaldım diyen tanımadığınız insanların referansıyla hareket etmeyeceksiniz diye düşünüyorum
kimisine doktoru bekleme demiş
kimine bir ay kimine iki ay bekle demiş
sizin de kendi doktorunuzun dediği yönde hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır
Öyle haklısınız zaten haftaya kontrol var ben sadece fikir alışverişi yapıp rahatlamak istedim yoksa buraya bi karar veremem tabiki böyle sağlık konusunda Celal değil sadece arkadaşın üslubu sinirimi bozdu haliyle şu an zaten gerginlik var üzüntü var hiç empati yapmadan üslubu dikkat etmemek kızdırdı beni

Canım ben bekle derim.ben 8haftalik kurtaj oldum.kesede kalpte vardı.doktor 3adet bekle dedi.ben iki adetten sonra korunmayı bıraktım
Hemen hamile kaldım K imyasalmis.tabikide nasipten ötesi yok.ama iyice dinlensin.birşey olursa illaki kendini sucluyosun.keşke b ekleseydim demezsin.

Gercejten guluyorum su an sana baska da bisey yazmak gelmedi zira bosuna vaktimi kaybetmek istemem ayrica hakaret falan yok bi kere onu anla tartışma olabilir ama asla ne hakaret ederim ne hakaret edilmesine izin veririm. Biz senle anlasamicaz öyle bi isteğim de yok zaten herkes işine baksın en iyisi...

Ne tesadüfki ben de senin yazdıklarına gülüyorum şuan :) herkesin hakaret anlayışı farklıdır. düşüncelerimin saçma sapan ve gereksiz olduğunu düşünmen ve beni hadsiz ilan etmen benim için hakarettir. bende buna izin vermedim ve cevabını aldın. hadi yoluna şimdi.

Canım ben bekle derim.ben 8haftalik kurtaj oldum.kesede kalpte vardı.doktor 3adet bekle dedi.ben iki adetten sonra korunmayı bıraktım
Hemen hamile kaldım K imyasalmis.tabikide nasipten ötesi yok.ama iyice dinlensin.birşey olursa illaki kendini sucluyosun.keşke b ekleseydim demezsin.
Aa çok çok geçmiş olsun canım benimm ya Allah en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Dua edicem sana da..

S
Ne tesadüfki ben de senin yazdıklarına gülüyorum şuan :) herkesin hakaret anlayışı farklıdır. düşüncelerimin saçma sapan ve gereksiz olduğunu düşünmen ve beni hadsiz ilan etmen benim için hakarettir. bende buna izin vermedim ve cevabını aldın. hadi yoluna şimdi.
SenDe aldın cevabını bencede bu kadar eter artık çok çok gereksiz uzatmak. Sende hadi yoluna..

2,5 aylikti bebegim kurtaj oldugumda bir ay sonra hamile kaldim hiç sorun yasamadim çok sukur ama yine de doktorunu dinle derim

2,5 aylikti bebegim kurtaj oldugumda bir ay sonra hamile kaldim hiç sorun yasamadim çok sukur ama yine de doktorunu dinle derim
TEŞEKKÜR ederim canım yaa içim ferahlatiyor biraz bakalım inşallah doktorum da olumlu konuşur Allah bana da nasip eder

Bende 5 haftalık düşük yapmıştım dr banada 2 ay bekle dedi ben beklemek istemiyorum dedim ozaman kanaman bitinceye kadar bekle sonra korunma dedi ve ben 3. Ayda tekrar hamile kaldım :)
Öyle mi hayırlı ugurlu olsun canım inşallah Ayy darısı başıma insallah :))

Back
X