• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaaaar

hayalperestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
204
3
68
Samsun
Sevgilisi olanlara biraz saçma olacak ama sorum var:53::17::26::27:

Birbirinizin sevgisinden eminsiniz yani duygularınızı sorgulayacağınız bir durum yok.Ama sevginizi gösteremiyorsunuz bir türlü.Böyle bir durum yaşayan var mı.Karşı taraf hep eleştiriyor tamam seviyorsun ama gösteremiyorsun o kadar ay geçti bazen normal arkadaşım mısın kız arkadaşım mısın anlamıyorum diye.
Ben biraz soğuk bir insanım sanırım.İçimde yaşarım çok dışarı yansıtmam.Ama ona sevgimi göstermek istiyorum.Ne biliyim nası oluyor bu işler.Şimdi özel hayatınızı anlatın gibi bir yanlış anlaşılma olmasın.Belki bir iki tüyo almak için sordum.Hareket,tavır,davranış bilmiyorum.Çok kendimi anlatamamış olabilirim kusura bakmayın.

Yanaklarını mıncır ehehe :)
Benim favori sevgi gösterme biçimimdir. "Ya oğlum seni yerim yerimmmm" derim yanında bide mıncırırken :) tabi yalnızken yada çok kalabalıkta değilken :)

Bide Ona küçük süprizler yap :P

Sevgilisi olanlara biraz saçma olacak ama sorum var:53::17::26::27:

Birbirinizin sevgisinden eminsiniz yani duygularınızı sorgulayacağınız bir durum yok.Ama sevginizi gösteremiyorsunuz bir türlü.Böyle bir durum yaşayan var mı.Karşı taraf hep eleştiriyor tamam seviyorsun ama gösteremiyorsun o kadar ay geçti bazen normal arkadaşım mısın kız arkadaşım mısın anlamıyorum diye.
Ben biraz soğuk bir insanım sanırım.İçimde yaşarım çok dışarı yansıtmam.Ama ona sevgimi göstermek istiyorum.Ne biliyim nası oluyor bu işler.Şimdi özel hayatınızı anlatın gibi bir yanlış anlaşılma olmasın.Belki bir iki tüyo almak için sordum.Hareket,tavır,davranış bilmiyorum.Çok kendimi anlatamamış olabilirim kusura bakmayın.

Ben hicbir zaman mic mic yapanlardan olmadim.Ayni boyle agirdim.Disardan ne kadar soguk algilansam da aslinda sevdim mi tam severim.Ben kendimi degistirmeyi hic dusunmedim.Erkek arkadaslarim da benim gibiydi.Boyle denk geldi,bilerek secmedim.Cok gosterilen sevgi bi zamandan sonra bunaltir.Hatta bana yapmacik geliyor.Eski erkek arkadasim hic beklemedigim zamanda oyle bi hareket yapardi ki bu onu gozumde daha da yuceltirdi.Az olsun oz olsun taraftariyim.Hem arada sasirir biraz,daha iyi.

Bende öyleyim kimseye sarılıp öpemem buna annem de dahil.Yapı meselesi işte :31:
Sevgilime gelince alıştı heralde ya 4 sene oldu,başta şikayet ediyordu ama oda anladı.
O çocuk gibi sever beni :1: tam zıdtım.

Valla canım süpriz dediğin ne olsa olur ya ben sarma yapıp götürüyorum mesela ona arada yada kendim ne yaptıysam götürüyorum bayılıyo bayılıyo :)) bende cok mutlu oluyorum ona sevdiği seylerı yaptıgımda :)

Bende kimseye çok gosteremem sevmem sarılmayı yanak mıncırmayı ama insan sevince yapıyomus dıyorum kontrolsüzce yanaklarını sıkıyorum :D:D

Erkekler ne kadar belli etmek istemeselerde içlerinde romantikliğe ve övülmeye aç tipler.
Gururlarının okşanmasına bayılıyorlar. :27:

Tipini,karakterini,yaptığı bir işi övün mesela.Gözlerinin içine bakıp sımsıkı sarılın.
Onun yanında mutlu olduğunuzu ,sevgisinin size güç verdiğini belli etmeye çalışın.

:29:

Back
X