Kızlaaaaarrr çok heyecanlıyım lütfen bakın hamilemiyim??

Hayırlı olsun canım belirti var mıydı adetten önce nasıl belirtiler vardı birde adet gününü geçip mı test yaptın :)

Çok ilginç iki çizgininde kırmızı olması gerekmezmı ? bende daha önce böyle test yapmıştım bu şekilde cıkmıştı ama hamile degildim

Hayırlı olsun canım belirti var mıydı adetten önce nasıl belirtiler vardı birde adet gününü geçip mı test yaptın :)
Canm bu günlerde yataktan cok zor kalkıyordum hatta hiç kalkamıyordum öyle basladi.. Dün kasıgıma saplantı seklnde kramp girdi tamam dedim kesin adet olucam adet olmadim .. Bugunde adet olmadgmı gornce test yapaym dedm çok sukur cıktı en son dört gün önce test yapmstim çıkmamsti

Adet günün bugün muydu canım

Evet canm bıgundu ben dört gözle bekledgim içn bu ay 4-5 defa test yaptım
Offf benimde bat 30 Aralık ama catliyorum resmen hiç belirti de yok gerçi adete yaklaşınca aynı adet gibi sancı oluyor hasta olacakmış gibi başka da bişey yok diyorlar daha bana çok erken ya

İ
Offf benimde bat 30 Aralık ama catliyorum resmen hiç belirti de yok gerçi adete yaklaşınca aynı adet gibi sancı oluyor hasta olacakmış gibi başka da bişey yok diyorlar daha bana çok erken ya
inşallah olur canm hayırlı zamanı dile rabbim çok bekletmesin inşallah

Bende silik çizgiyle öğrenmiştim canım tebrikler :) test yaptığımda silik görünce üzüldüm negatif olduğunu zannettim internetten araştırınca heyecanım artmıştı ertesi gün kan verdim sonuç pozitifti. Şimdi 13. haftamızdayız sağlıkla alalım kucağımıza inşallah :)

Hayırlı olsun canm ama bnm hevesim kursagmda kaldı diğer konuma gel

Bı arada
testi ne zaman yaptn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…