Hemen çıktı 3-4 dk sürmeden.Canım hemen cıktıysa bu çizgi hamilesin evet
Ay var gibi ama çok başında olsa gerekTestimi yorumlar mısınız rica etsem arkadaşlar
Hamilesin o zaman canım değerin yüksek ihtimalle 20’lerde falandır bende de aynı test vardı ilk 5 dk bu renk cıktı sonra koyulaştı kan verdim 23.10 cıkmıştı değerimHemen çıktı 3-4 dk sürmeden.
Testimi yorumlar mısınız rica etsem arkadaşlar
Ben göremedim canımBende 2. Çizgiyi çok silik hafif görüyorum kendi testim daha hasta olmadım
iki üç gün sonra tekrar bi bakacağım .
Eki Görüntüle 3301649
Az önce zar zor belli edip çektim. Şimdi resmen çıplak gözle de görülüyor. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah. Dua isterimHamilesin o zaman canım değerin yüksek ihtimalle 20’lerde falandır bende de aynı test vardı ilk 5 dk bu renk cıktı sonra koyulaştı kan verdim 23.10 cıkmıştı değerim
İnşallah lütfen duaAy var gibi ama çok başında olsa gerek
İlk 5 dk içinde çıktıysa ihtimal yüksek
Yani dediğin gibi olabilir kalite bozuluyor çünkü inşallah vardır bebiş erken gebelik ile deneyebilirsin ya da kan verCanlı baktığımda görüyorum da kameranın ışığından belki resimde fark edilmiyor.
Bende 2. Çizgiyi çok silik hafif görüyorum kendi testim daha hasta olmadım
Eki Görüntüle 3301649
Silik gördüm aynı benimkine benziyor. İnşallah hamileyizdir dua edelim birbirimizeBende 2. Çizgiyi çok silik hafif görüyorum kendi testim daha hasta olmadım
Eki Görüntüle 3301649
Yani dediğin gibi olabilir kalite bozuluyor çünkü inşallah vardır bebiş erken gebelik ile deneyebilirsin ya da kan ver
Ya dimiiBaya görülüyor
Silik gördüm aynı benimkine benziyor. İnşallah hamileyizdir dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?