• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaar ağda yaralarına kabarmalarına kesin çözüm buldum sanırsam :)

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Herkese merabalar, dün ben koluma yaptığım ağda sonucu kısım kısım kabarmış, sanki sıcak su dökülmüşte yanmış, acılı sızılı, harita gibi olmuş kolum için dünyanın araştırmasını yaptım bu forumda. Fakat tavsiyelerin hiç birini yapmadım çünkü hepsi bildiğim ve çare olmayan şeylerdi. Bende çok olur bu bide uslanmam, hatta bundan önce en son yaptığımda yine aynı kızarıklıklar sızılar kabarmalar birkaç gün sonra dünyanın yanık yara kremlerini sürmeme rağmen kabuk bağladı sonrasında kabuk düşünce kapkara lekeler halinde kaldı. Keseledim ne yaptıysam çıkmadı lekeler sadece biraz rengi açıldı bembeyaz kolumda kahverengi lekelerle kaldım. Hala da geçmedi bu lekeler bu arada..:14::14:

Dün de uslanmamışım yine demekki, sürdüm ağdayı çektim bezi, sürdüm ağdayı çektim bezi.:27: Sonuç anlattığım gibi.. Pişmanda oldum tabi sonra. Napsam napsam derken buzdolabında güneş kremim vardı 20 faktörlü. Koluma sıvadım onu resmen heryeri bembeyaz olana kadar koluma sürdüm. Bi süre öyle gezdim evde, babam gelince de kremli kolumu tekrar yine kremle sıvayıp üstüne peçete sarıp uzun kollu kıyafet giydim. Kremi sürekli tazeledim gün içinde. Hem buzdolabından çıktığı için kolumun sızısınıda aldı. Gece yatmadan öncede sıvadım yattım. Sahura kalktım kızarıklıklarda hala hiçbir değişiklik yoktu ama yılmadım kolumu yine güneş kremimle sıvadım yattım. Yatağa biraz bulaşmış ama umrumda değildi sabah kalktığımda çünkü sonuç harika!!! Kızarıklıklarım geçmiş kolum tertemiiz .:46::46::1:

O kadar sevindim ki koştum hemen size yazdım. :1: Bu derdi çok stres yapmıştım çünkü ben dün. Umarım dünkü ben gibi buralarda melül melül çare arayan sizlere de çare olur.:9:

Back