KIZLAAAAR BURUN DELİKLERİM EŞİT DEĞİL :( YARDIM

yirtikkot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2017
11
8
1
27
Merhabalaaar Cuma günü rinoplasti ameliyatı olup sizlerle fotoğrafımı paylaşmıştım

İlk günlerde burun deliklerim eşitti ancak sonradan sağ tarafın daha genişlemiş olduğunu fark ettim.

Size resmimi atıyorum. Sağ burun kanadım şişkin gözüküyor acaba bundan dolayı mı burun deliklerim büyük? En korktuğun şeyin başıma gelmesinden korkuyoruz
Yardımcı olabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Bu arada burnuma pansumanını yeni yaptım kremledim, okyanus suyuyla temizledim ondan pis görünüyor olabilir

Eklentiler

• IMG_2023.webp
    IMG_2023.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 521
Merhabalaaar Cuma günü rinoplasti ameliyatı olup sizlerle fotoğrafımı paylaşmıştım

İlk günlerde burun deliklerim eşitti ancak sonradan sağ tarafın daha genişlemiş olduğunu fark ettim.

Size resmimi atıyorum. Sağ burun kanadım şişkin gözüküyor acaba bundan dolayı mı burun deliklerim büyük? En korktuğun şeyin başıma gelmesinden korkuyoruz
Yardımcı olabilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Bu arada burnuma pansumanını yeni yaptım kremledim, okyanus suyuyla temizledim ondan pis görünüyor olabilir
Canım benim kuzenimin daha eşitsizdi. Biri küçücük diğeri kocamandı. 10 15 günde düzeldi. Cilt tipine de bağlı birsey ama ben düzeleceğini düşünüyorum. Hem cok bir farklılıkta yok canım.

Back
X