• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaarrr dayanamadım mesaj attım :)

aslında değişik olmaz normal olan bu ama kız için iftira attığını falan söylemişsiniz.o korkuttu beni şimdi, kuzeniyle paylaşırda kız olmadık bişey söylerse başlamadan bitmesin sonra.sizce kız böyle bişey yapar mı? eğer yaparsa bahsetmek daha doğru galiba.

Eski yaşadıklarımıza bakacak olursak alasını yapar. Ama onlar üzerinden uzun zaman geçti. Artık uzak bize, yapabileceğini sanmıyorum. Ama yine de temkinli olmak lazım

Bir erkek o kadar ince düşünmez. Benim aklima gelen 2 secenek söyle, ya kuzeniyle bir kumpas kuruyor ya da direk bilinmeyen numaralardan numaranizi aratip sizin isminizi ogrenip mesaj atmis oluyor.
ben de bilmedigim numaralarin ilk önce kime ait oldugunu ogrenir ondan sonra cevap veririm
..

Oyun olabilir denildikçe ben fena oluyoruum:KK43:

ilk önce tebrik ediyorum mesaj atarak iyi yapmışsın keza adam sana sen kimsin diye sormamış direk sen de hemen beni nasıl tanıdın diye de sormamışsın büyük ihtimalle bu cia denen akıllı cihazlarda cıkan rehberde isim bulma şeysinden de görmüş olabilir seni o yüzden kuzenini şimdilik araya atmıyoruz o yüzden hayırlısnı diliyorum ama şiddetle dikkat etmeni uyarıyorum

ilk önce tebrik ediyorum mesaj atarak iyi yapmışsın keza adam sana sen kimsin diye sormamış direk sen de hemen beni nasıl tanıdın diye de sormamışsın büyük ihtimalle bu cia denen akıllı cihazlarda cıkan rehberde isim bulma şeysinden de görmüş olabilir seni o yüzden kuzenini şimdilik araya atmıyoruz o yüzden hayırlısnı diliyorum ama şiddetle dikkat etmeni uyarıyorum

Evet öyle bir program var benim de aklıma geldi aslında. Teşekkür ederim. Aslında kuzenden korkmuyorum, Çocuğun karakterinden korkuyorum. off neyse umarım güzel olur her şey

Canim bunun bir oyun olacagini sanmıyorum. Hadi kuzen manyak senle ugrasir falan ama çocuk neden ona ortak olsun.

oyunu falan boşver seviyosan git konuş bence :)) baktın bişiler çakıyosun geri adımmm
xenforo-smilies-stop.gif
:KK31:kendini çok kaptırmdn düşün tabii:KK33:

Bana sadece çocuk biraz ukala gibi geldi hazir cevap erkeğin boyle laf kalabaligi yaparak konusanlari biraz itici geliyor bana. Ama tanimadan anlayamassin tabiki sen gardini al hazirlikli ol bizede yaz canim gelişmeleri. Tekrar hayirlisi olsun diyorum.
Bu arada fazla süslenip puslenme buluşmaya giderken doğal bir makyaj, özenli saclar,giyim tarzini bilmiyorum ama gunlukten biraz daha şık olsun yeter.

kuzen konusu malesef ki ilk gün geçecek...
iş yerini söylediğin zaman....
onunla pek kimse anlaşamıyor deyip çoğul konuş..hani sadece sen anlaşaamıyorum dersen sorunu sende arar

Bana sadece çocuk biraz ukala gibi geldi hazir cevap erkeğin boyle laf kalabaligi yaparak konusanlari biraz itici geliyor bana. Ama tanimadan anlayamassin tabiki sen gardini al hazirlikli ol bizede yaz canim gelişmeleri. Tekrar hayirlisi olsun diyorum.
Bu arada fazla süslenip puslenme buluşmaya giderken doğal bir makyaj, özenli saclar,giyim tarzini bilmiyorum ama gunlukten biraz daha şık olsun yeter.

Ben de o davranışlarından emin olamamıştım ama tanıyacağım bakalım nasıl biriymiş.
Çok süslü biri değilim zaten. İşe giderken de ortam gereği günlük şık giyiniyoruz. O zaman artı bir şey yapmayayım

Çoğul konuşursam kızı kötülüyormuş gibi gözükmez miyim?
Kötü görünür bence
Birbirimizden pek hoşlanmıyoruz derseniz; onun size antipatisini de belirtmiş olursunuz
Kuzen sizin hakkınızda konuşursa , ki kesin konuşur; objektif yorum yapmadığını alttan alta hissettirmiştir olursunuz

hey beni tanıdın mı ?
senden el alan bak bugun özel bir bankayla iş görüşmesine gittim ve çok güzel geçti ben demiştim
o el işe yarıyo diye :KK48::KK48:
konuya gelecek olursak ben pek atman taraftarı değildim fakat artık atmışsın gelişmelerin iyi olmasını
diliyorumm.
zaten şuan için bir sorun yok görünüyor.
umarım bu tozpembe halleriniz hep sürsün :KK47:

Kötü görünür bence
Birbirimizden pek hoşlanmıyoruz derseniz; onun size antipatisini de belirtmiş olursunuz
Kuzen sizin hakkınızda konuşursa , ki kesin konuşur; objektif yorum yapmadığını alttan alta hissettirmiştir olursunuz

Kuzeni için sadece pek anlaşamıyoruz diyeceğim. Neden derse peki?

Back
X