• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaarrr dayanamadım mesaj attım :)

hey beni tanıdın mı ?
senden el alan bak bugun özel bir bankayla iş görüşmesine gittim ve çok güzel geçti ben demiştim
o el işe yarıyo diye :KK48::KK48:
konuya gelecek olursak ben pek atman taraftarı değildim fakat artık atmışsın gelişmelerin iyi olmasını
diliyorumm.
zaten şuan için bir sorun yok görünüyor.
umarım bu tozpembe halleriniz hep sürsün :KK47:
Tanıdımm :KK24:
Ayy çok sevindimmm inşallah kabul edilirsiniz :)

Evet olan oldu attım artık. Bakalım ne olacak
:KK37:

Konuyu izlemeye aldim, merakla bekliyorum... Kuzen olayi biraz mide bulandirici, insallah bi oyun degildir ama kötü bi tesadüfte olabilir... Isin zor tarafi eger oyun degilse ve sizdeki bu elektrik cogalirsa karsilikli ve o kuzenle cok iyiyse o zaman basiniz baya agricak gibi... Ama yasanmadan bilinmez... Kuzen disinda cok hos seYler... Hayirlisi olsun insallah...:ssz:

Diğer konunu uzun diye okumamıştım az önce okudum
lavoboya gittikten sonra yaşananlar konuşmalar ne kadar özenti duruyor
nedense bu konuşmalara hiç inanmadım

zamane gençleri şekerim olur mu olur bana kalsa ben hiç bir şeye inanmıyorum ama atı alan üsküdarı aşıyor

Kızlar okuyanlar bilir yakın zamanda bir konu açmıştım. Şurdan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ask-tesadufleri-sever-yok-artik.779790/

Atmayacağım atmayacağım dedikçe içimden bir ses at yaaaa ne olacak sanki diyip durdu.

Dedim ki kendime, kaybedecek bir şeyim yok! Zaten tanımıyorum. Şansını dene.

Üstelik seneler sonra ilk defa böyle etkilenmişsin, kaçırma! dedim.
veee attım :)
Hafta sonu buluşacağız fakat bir sürü sorularım var. Lütfen benim için çok önemli o_O

1) Ne giyeceğim beeeennnn?

2) Kuzenini tanıdığım ortaya çıkacak nasıl tepki vermeliyim? Sadece anlaşamıyoruz demek yeterli olur mu? Yani başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum, o yüzden yüzeysel olarak anlatsam mı? Bu doğru olur mu sizce?

3) Bunun bir oyun olduğunu sanmıyorum. Ancak cevap yazan bazı hanımlar içime kurt düşürmedi değil hani. Eğer öyle bir şey olduğunu sezersem nasıl davranmalıyım? Anlamamış gibi mi yapayım, üstüne mi gideyim ne yapayım?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ayyy çok heyecanlıyım kızlar, iyi ki varsınız:KK51:
Ya yemin ederim senin yerine ben heycanlandım:KK71:''TALİH CESARET EDENLERE GÜLER'' bu cümle sana gelsin Allah yardımcın olsun canım
1. sade ama çarpıcı bişey giyin, en çok hangi yerini seviyosan( örneğin gözlerin) onu ortaya çıkar ama fazla değil bi albenisi olsun sadeceHoppa
2.Kuzeninden konu açılırsa doğruları söyle çünkü ilk başta söyenmeyenler daha sonra baş ağrıtabiliyor
3.Diyelim oyun ona göre temkiinli ol, aman cümlelerini doğru seç, oldu ki oyun sende kuzenin gibiymişsin de elindeki çantayı kafasına vur kaç :KK70: şaka bi yana bol şans yanında olsun Allah yardımcın olsun
And be cool, goo girlll goooo:KK73::KK73::KK73:

Uzun dediğiniz konunun devamındaki mesajlarıma bakarsanız, bu mesajınıza cevap alacaksınız. Tekrar cevap vermeyeceğim. Teşekkürler

Ya yemin ederim senin yerine ben heycanlandım:KK71:''TALİH CESARET EDENLERE GÜLER'' bu cümle sana gelsin Allah yardımcın olsun canım
1. sade ama çarpıcı bişey giyin, en çok hangi yerini seviyosan( örneğin gözlerin) onu ortaya çıkar ama fazla değil bi albenisi olsun sadeceHoppa
2.Kuzeninden konu açılırsa doğruları söyle çünkü ilk başta söyenmeyenler daha sonra baş ağrıtabiliyor
3.Diyelim oyun ona göre temkiinli ol, aman cümlelerini doğru seç, oldu ki oyun sende kuzenin gibiymişsin de elindeki çantayı kafasına vur kaç :KK70: şaka bi yana bol şans yanında olsun Allah yardımcın olsun
And be cool, goo girlll goooo:KK73::KK73::KK73:

Cevapların için çok teşekkürler :) Ben de çok heyecanlıyııııımm

Kuzeni için sadece pek anlaşamıyoruz diyeceğim. Neden derse peki?
Politik olun
Hayata farklı pencerelerden bakıyoruz, elektriğimiz tutmuyor gibi
Olay anlatmayın
Sorulara devam ederse
Neyse canım iş hayatında oluyor böyle uyuşmazlıklar sende yaşamışsındır muhakkak der konuyu kapatırsınız

Bak şimdi kuzum, oyun olabilir veya olmayabilir peşin hükümlü olmayalım her halukarda zaten anlayacaksın. Kuzeni meselesine gelirsek, senin o kızla kuzen olduğunu bildiğini o bilmiyor değil mi? Bilmiyor bu yüzden konuyu sen açma, nerde çalıştığına dair konu açılınca anlat, kuzeni ile aynı yerde olduğun çıksın ortaya ama çok üzerinde durma. Sana kuzenini tanıyıp tanımadığını sorduğunda tanıştığınızı söylersin. Üstelerse arkadaş olmadığınızı, kafa yapınızın uymadığını belirt ve umarım bu aramızda ki arkadaşlığı etkilemez de.Bu kadarı yeter...

Buluşmada pozitif ol, kendinle alakalı sorduğu sorulara dair kısa ve yüzeysel bilgiler ver herşeyi uzun uzun derinlere inerek anlatma. Özel hayatına dair açık verme, sır verme :) Her ihtimali düşünmek gerek.

İş arkadaşınızla oyun çevirdiğini düşünmüyorum çevirme olasığı var mı çok büyük bi problem varmıydı ki intikam alsın ?? :KK57: Ki sinemada karşılaşmışsınız iş arkadaşınız sinemaya gideceğinizi biliyomuydu onunla konuşmuyodunuz sanki, ikincisi oyun yoksa iş mevzusu açılınca mutlaka kuzenim de orada çalışıyo diyecek bunu telefonda konuşmamak sizin açınızda iyi olacak tabi ki napın onu sevmediğinizi belli edin pek samimi değilim vs deyin ama ayrıntıya girmeyin ilk buluşmada kuzenini kötülüyomuş gibi olmayın ilerleyen zamanlar da anlatırsınız. Kıyafet konusuna gelince şık ama iddialı giymeyin ayyy dolabınızda ne varsa giyinin işte aklıma geldi de odun kafamla ilk buluşmaya gittiğimde aşırı abartmıştım siz abartmayın :KK17: Ve buluşma sonrası haberdar edin. Ve son bişey çok istekli durmayın haaa biraz geri planda kalın :rolleyes::KK73::KK73:

İş arkadaşınızla oyun çevirdiğini düşünmüyorum çevirme olasığı var mı çok büyük bi problem varmıydı ki intikam alsın ?? :KK57: Ki sinemada karşılaşmışsınız iş arkadaşınız sinemaya gideceğinizi biliyomuydu onunla konuşmuyodunuz sanki, ikincisi oyun yoksa iş mevzusu açılınca mutlaka kuzenim de orada çalışıyo diyecek bunu telefonda konuşmamak sizin açınızda iyi olacak tabi ki napın onu sevmediğinizi belli edin pek samimi değilim vs deyin ama ayrıntıya girmeyin ilk buluşmada kuzenini kötülüyomuş gibi olmayın ilerleyen zamanlar da anlatırsınız. Kıyafet konusuna gelince şık ama iddialı giymeyin ayyy dolabınızda ne varsa giyinin işte aklıma geldi de odun kafamla ilk buluşmaya gittiğimde aşırı abartmıştım siz abartmayın :KK17: Ve buluşma sonrası haberdar edin. Ve son bişey çok istekli durmayın haaa biraz geri planda kalın :rolleyes::KK73::KK73:

Evet çok büyük problemler yaşadık. Düşünsenize sabah akşam aynı iş yerindesiniz. Neler neler.. Ama geçti gitti artık. İntikam alacağını sanmıyorum. O kadar da uzun boylu değil..

Sinemaya gideceğimizi bilse bile benim çocuğa bakmamla oldu zaten her şey. Bunu ayarlayamaz ki. Sanmıyorum yani

Olurda bir muhabbet esnasında kuzenden bahsederse bildiğini asla belli etme şaşır mutlaka

Çok ilginç konun.. amaan tanımıo gibi yap kuzen olduğunu duyunca şaşır...
Dünya kücükmüş...anlaşamadığınızı kibarca dipnot düs..

Bak şimdi kuzum, oyun olabilir veya olmayabilir peşin hükümlü olmayalım her halukarda zaten anlayacaksın. Kuzeni meselesine gelirsek, senin o kızla kuzen olduğunu bildiğini o bilmiyor değil mi? Bilmiyor bu yüzden konuyu sen açma, nerde çalıştığına dair konu açılınca anlat, kuzeni ile aynı yerde olduğun çıksın ortaya ama çok üzerinde durma. Sana kuzenini tanıyıp tanımadığını sorduğunda tanıştığınızı söylersin. Üstelerse arkadaş olmadığınızı, kafa yapınızın uymadığını belirt ve umarım bu aramızda ki arkadaşlığı etkilemez de.Bu kadarı yeter...

Buluşmada pozitif ol, kendinle alakalı sorduğu sorulara dair kısa ve yüzeysel bilgiler ver herşeyi uzun uzun derinlere inerek anlatma. Özel hayatına dair açık verme, sır verme :) Her ihtimali düşünmek gerek.

Tüm bunlara ben de katılıyorum.

Fakat ayrıca, oyun olsa amacı ne olabilir ki? Seni bir buluşmaya getirmek ve dalga geçmek mi? Bence ihtimali çok düşük. Yani intikam desen intikam değil, rezil etmek desen rezil etmek değil, maksatsız bir oyun olur ki 05 yaş grubu der geçersin. Hatta oyunsa tam tavla ki ava giden av olsun :confused:

Öte yandan bir arkadaş yazmış çoğul konuş diye.
Bence de kesinlikle çoğul konuşmalısın.
Kızı kötülemiş gibi olmazsın.
Aksine tekil konuşursa sorun sende de olabilir izlenimi oluşur
Çoğul olursa sorunun kuzeninde olma ihtimali daha yüksek olur
Tabi ki direkt kötüleme, olayları detaylı anlatma
Ama çoğul konuş.

Bir de olur da kuzeninden hiç konu açmaz belki
Nerede çalıştığını öğrenince sana orada kuzeni olduğunu çaktırmak istemez belki, hani belki kız hakkında bilgi alırım falan diye düşünür.
O zaman, hani konu konuyu açarsa, araya bir yere iş yerinde seninle uğraşan bir kız olduğunu vs söyle. Hem onun kuzenini kötülemiş olmazsın(çünkü kuzeni olduğunu bilmiyorsun :KK39:) , hem de şimdiden durumu anlatmış olursun.

Ay çok uzun yazdım galiba o_O

İnşallah her şey gönlünce olur, çok heyecanlı:KK68:

Bir de çocuğun tavırları bana itici gelmedi, kendine güvenini sergilemek istemiş işte, biraz fazla Amerikan romantik komedi izlemiş o kadar Hoppa

Back
X