• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaarrr dayanamadım mesaj attım :)

"konu konuyu açarsa, araya bir yere iş yerinde seninle uğraşan bir kız olduğunu vs söyle. Hem onun kuzenini kötülemiş olmazsın(çünkü kuzeni olduğunu bilmiyorsun :KK39:) , hem de şimdiden durumu anlatmış olursun."

Çok iyi fikir.Ayrıca bana da oyun gibi gelmiyor pek, sadece öyle tesadüf olmuş gibi görünüyor.

muzurtilki muzurtilki

Dosttan düsman düsmandan dost oluyor
bakarsin evli mutlu cocuklu o kiz ile de kanka olmussunuz :KK49:

Haaa mesajlaşmayı yazmadım. Atacağım mesajı hiç düşünmedim desem yeridir. İçimden geleni yazdım.

--Merhaba. Aslında mesaj atıp atmama konusunda kararsızdım ama insan böyle şeyleri her zaman hissetmiyor yanlış mıyım?
dedim. Bilerek adımı yazmadım. Bakalım ne tepki verecek hatırlayacak mı diye.
Tam 17dk sonra şu mesaj geldi.
--Haklısın pprofiterol :) Merhaba

Ayyy unutmamış adımıı:KK36:

Ardından hemen ee nasılsın bakalım dedi
Bir iki hoş beş ettik. Sonra dedi ki "sanırım yüz yüze seni tanımak daha anlamlı olurdu:) haftasonu ne yapıyorsun?

Sonra da buluşma ayarladık. Aslında fazla ayrıntıya girmemek çook işime geldi. İş güç meselesine girseydik kuzen işi ortaya çıkardı. Eh bunu telefonda konuşmak istemiyodum. İyi oldu yani
Askin en guzel zamanlari keyfini cikarmaya bak :) ben oyun oldugunu sanmiyorum acikcasi.

Aramız yok demesem kalkıp da bankaya gelmeye kalksa ya da ortak buluşma yapsa ya da kuzenine hemen o gün anlatırsa ne bileyim değişik olmaz mı?
bence cool ve kendinden emin ol kuzen konusu gelince.. hemen dökülüp anlatma da, bsy yok gbi de davranma, hmm hadi ya dersin lafi geldiginde, nasilsa sorar, yani cok iyi degiliz der ve simdilik gecersin..

maglum kuzenden bahsederken sadece meslektasin olarak bahset... ne arkadasligi hakkinda ne karakteriyle ilgili hiç birsey anlatma ilk bulusman elbetteki konu konuyu bir sekilde açacaktir.. üzerinde durma... :)
ne yalan söyleyim kiskanmadim degil :D Allah sonunuzu hayirli etsin... bulustuktan sonra buraya dönmeyi unutma sakin :)))))

buluştuğunuz da her zaman geri planda dur nolur nolmaz
ve hiçbir şey için acelen yok bunu unutma herşeyi zamana yay yavaş gelişmesini sağla ki iyice tanıyasın.

Diğer konuyu takip ediyodum ama cvp yazmamıştım sizde msj atmayacağınızı yazmıştınız yazmış mısınız diye bakıyodum ki yeni konu geldi bende oyun ihtimalini çok düşük görüyorum yani bakışmayı da ayarlayamaz ki o kuzen hayırlısı olur inş yarın olsun da bi buluşun ne olacak merak ettim valla :D

bende bi oyun oldugu düşüncesindeyim malesef :( umarım hersey gercektir .. ama diger türlü herseyin bukadar hızlı ilerlemesi benide rahatsız etmedi deil hani .. eger iyi bi oyuncuysa senin canını yakmak icin hic belli etmez .. ama inş düşündüğüm gibi deildir hicbisey .. günün sonucunu merak la bekliyorum :KK36::KK72::rolleyes:

Back
X