Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar merhaba nette geziyorken birşeyle katşılaştım. Hollwood yıldızları bile yapıyormuş. Aslında merak ediyorum ama korkulacak birşey. Ne olduğunu söyleyince şaşıracaksınız. Kadınlar traş oluyormuş. Bildiğiniz YÜZ traşı ama sakal bıyık falan erkekler gibi... Neden diye soracak olursanız... Cildi yenileyip yaşlanmayı geciktiriyormuş. Siyah nokta sivilce hiç birşey kalmıyormuş. Hatta bilimsel açıklaması bile varr. Aşağıdaki linke tıklayıp bakın arkadaşlar. Yorumlarınızı ve bu konuda bilgi sahibi olan varsa paylaşmanızı bekliyorumm.
https://onedio.com/haber/herkesin-k...yuz-tirasi-olan-kadinlarin-buyuk-sirri-619001
Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
Ama işte genetik yapımız farklı olduğu için tüyler kalınlaşmıyormuş
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
kalınlaşıyor istersen dene ama geri dönüşü olmaz
Ya yüzümde çok tüy yok ama merak ettim ama denemeyeceğim tabiki

oğlum ve minik meleğim❤
Kayıtlı Üye
Ben bu yöntemin kıl köklerini kalınlaştırdığını düşünüyorum daha önce duymuşyum zaten bi kadın yüzündeki ince tüylerden kurtulmak için traş olmaya başlamış ve tüyler gittikçe sakal gibi kalınlaşmış ben duyduğumun yalancısıyım bilemem ama böyle bişeyde yapmam açıkçası
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Bende okudum.Ne saçma bir şey,3 ay içinde erkekler gibi kıllı bir surat sahibi eder insanı.
Bencede .sadece merak ettim deneyen varmı burada ama denemek yürek ister yani o yüzden gerek yok