kızlaaar 12.gün beta hcg değerlerinizi yazar mısınıız?

merit

minik mucizelerim
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
374
3
96
herkese merhaba,

sabah doktora gittik ve 12.gün değerim 420 çıktı. 2 hafta sonra çağırdı doktor kese+kalp atışı gözükecekmişşş:sm_cool:

çok heyecanlıyım kızlarrrsırnaşık şey:bbo:
ne dersiniz acaba melek yerine melekler mi geliyor? ikiz olabilir mi?
sizin değerleriniz nasıldı?kafamçokkarıştı

12. gün için yüksek değerlerin canım..
bana göre ben ikiz diyorum.
Allahım tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

hayırlı olsun merit değerin çok yüksekbence ikiz üçüzde olabilirmi acaba???

önemli olan sağlıklı olması umarım herşey gönlünce olur.
Allah tamamına erdirsin canımmm

benim 11.gün 147 13.gün 2.5 kat arttı 396 lardaydı ve dr.aslında ikiz tahmin etmiyodu 11.çgün değerine ama ikizdi.......

11 gün 147 çıkmıştı ama 13 gün 396 lardaydı dr. ikiz tahmin etmedi ama kalp atışları için gittiğimde iki tane kese ve kalp atışı vardı... yani ikiz gebelikti benim bu değerim....... büyük ihtimalle seninde ikiz canım asıl işin şimdi başlıyor önlemlerini iyi al seni üzmek istemem ebnde ilk denemde gebe kalşmıştım fakan erken doğumla kaybettim ikizlerimi 5.5 ayda..... Allah kucağına almayı nasip etsin ........

hayırlı olsun merit değerin çok yüksekbence ikiz üçüzde olabilirmi acaba???

önemli olan sağlıklı olması umarım herşey gönlünce olur.
Allah tamamına erdirsin canımmm

efsane canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. tüm isteyenlere versin inşallah allahım.
3 embriyo transfer edildi walla, ihtimal dahilinde üçüz:sm_cool:

benim 11.gün 147 13.gün 2.5 kat arttı 396 lardaydı ve dr.aslında ikiz tahmin etmiyodu 11.çgün değerine ama ikizdi.......

gerçekten mi??fisfisfis
benim doktorum da ikiz olabilir diyor ama pek ihtimal vermiyor. bakalım neler olacak? çok heyecanlıyım çooookk
iki hafta sonra gittiğimde keseyi göremeyecğim diye ödüm patlıyor inan:tomato:
dua edin nolur

aynen cnm bende öyle seni çooookkk hemde çok iyi anlıyorum ilk gittiğimde ya kese göremezsem sonra gittğimde ya kalp atıilarını göremezsem kalp atışlarını gördüm ya bişey olursa her gittğimde kalpleri atıyomu nasıl bir heyecendı öyle işte anlatamam ama hep olumlu düşün benim korktuğum başıma geldi sen hep olumlu düşün ve önlemlerini al canım mutluluğu nasıl biliyorsun yaşadın ben acılarını gördüm Allah kimseye yaşatmasın olumlu düşün olumlu olsun her zamn bana sorabilirsin özeldende bulabilirsin cnmm inşallah bebeişlerin sana sağlıklııı bir şekilde gelir artık sende annesin........ gözün aydınnn...............

değerin yüksek canım bencede üçüz olabilir.tebrikler..hayırlısıyla kucağına alırsın inşşşş..

çok üzüldüm canım yaa.
allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah, kucaklarımıza alıp o güzel yüzlerini görmeyi nasip etsin.

yağmur önlem derken nelerden sakınmalı en çok??

cnm öncelikle büyük ihtimal sende çoğul gebelik yaşıyosun ve özellikle 3 aydan sonra sürekli rahim boyuna baktırman çünkü rahim açıklığı olabiliyor benim neden buydu olabildğince dinlenmeye çalış zaten ağır işler yapmıcağını biliyosun.... çünkü biz tedaviyle kazanıyoruz yavruları bu yüzden iki kat önlem almalıyız özellikle yineliyorum rahim boyuna balktır buna çok dikkat et..... dr. bakmazasa sen sr rahim boyum ne alemde diye....

Merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum ve bugün transferden sonra 10.günüm. Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ikinci denemem inşallah bu sefer pozitif sonuç alacağız, ilk test sonrası çok büyük yıkım yaşamıştık, allahım inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. Sizin mesajlarınız okuyup test sonuçlarınızın pozitif olduğunu görmek çok mutlu etti beni darısı benim ve benimle aynı durumda olanların başına :)

bence de en az ikiz.hayırlı olssuuuuunn.
benim de 12. gün değerim 413 tü.iki kese gördük ama kısmet işte biri gelişti.

benim 12.değerim 911,10 du canım dr o zaman için kesin üçüz demişti .Evet üçüz tü.Tam üç kese ve kalp atışı aldık.Fakat riskli olduğu için birir indirgendi.Seybay arkadaşımızın yaklaşık 600 küsürdü.dörtüzdü.

Canım dua et ikiz olsun üç tane zor Ama değerine bakılırsa kesin ikiz önemli olan ikiz içinde değer çok iyi.( üç üz olma ihtimalıde var)Hayırlı ve uğrlu olsun.Bundan sonra sakin olup drunu tam dinlemen gerekiyor.Aldığın ilaçlar vardır.Saatine göre al.Ayrıca hamileyim diye fazla yeme, karnını doyur ama fazlaya çakma.
mide yanması ve bulantısı olabilir.dr ne yapman gerektiğini söyleyecektir.Bebekler şu anda senin depoladığın besini alıyor.3 aydan sonra sana ortak olacak.Fazla yürüme ve olabileceğin kadar iş yapmaktan kaçın.hadi bakalım o gün heyacanını yine bizimle paylaş.

kızlar merhaba.
kusura bakmayın yazamadım size, çok yoğun bugün.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. benim içime de 2 gibi doğuyor sanki ama hayırlısı artık.
geç 2 hafta geeeççç

Canım hayırlı olsun BEBİŞLERİN.Bebişlerin diyorum çünkü benimde 12. gün değerim 403.tü. ve şu anda ikizlerime hamileyim.Hatta 3 kese oluşmuş ama üçüncünün kalp atışlarını duyamadık diğer ikisininkileri duyduk.Doktorum muhtemelen üçüncü gelişmeyecek öylece sonlacak dedi.Senin değerlerinde yüksek olduğu için ben sana ikiz diyorum.Tekrar hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…