Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz erken cagırmıs olabilir mi benim sat 15 kasim ben önümüzdeki p.tesi gidecegim kalp atısı ve bebegi görmek içinKızlar son adet tarihim 16 kasım doktora gittim pazartesi günü kese var bebek yok dedi haftaya tekrar bakalım dedi çok korkuyorum boş gebelik diye kese mm nerde yazıyo bilmiyorum bi bakabilir misiniz
Hiç ultrasondan bakıldı mı size siz ne zaman öğrendinizDoktorunuz erken cagırmıs olabilir mi benim sat 15 kasim ben önümüzdeki p.tesi gidecegim kalp atısı ve bebegi görmek için
Ben ayın 19 unda kan verdim 2205 idi 25 inde kese gözüktü 8 inde de gel kalp atısı icin dedi.Hatta keseyi ölctügünde adete göre 5+5 iken kese 5 haftalıktı 2 hafta sonra ancak bebek gözükür dedi bence erken gitmissiniz doktora.Hiç ultrasondan bakıldı mı size siz ne zaman öğrendiniz
Evet pazartesiden bu yana aşırı üzülüyorum sürekli araştırıyorum neden böyle oldu diye herkes 6. Haftada kalp atışına kadar duymuş o kadar bunaldım ki araştırmaktan artıkBen ayın 19 unda kan verdim 2205 idi 25 inde kese gözüktü 8 inde de gel kalp atısı icin dedi.Hatta keseyi ölctügünde adete göre 5+5 iken kese 5 haftalıktı 2 hafta sonra ancak bebek gözükür dedi bence erken gitmissiniz doktora.
Benim ilk gebeligimde de bana bos gebelik korkusu yasattilar kullandigim ilaclari biraktirdilar sonra bebegi görduk ama kalbi durmustu bana yoktan yere stres yasattilar ilac biraktirdilar diye bebegimden oldum lütfen stres yapmayın bekleyin ben sata göre 9 haftaliktim bebek 6 haftaliktı düsünün yani o zaman bile gözüktu bebek ilaclari birakmasan stres yapmasam belki de yasayacaktı.
Evet pazartesiden bu yana aşırı üzülüyorum sürekli araştırıyorum neden böyle oldu diye herkes 6. Haftada kalp atışına kadar duymuş o kadar bunaldım ki araştırmaktan artık
Offf evet kese büyük gibi geldi o yüzden çok korktumYo ben 8. Haftada duydum. Siz önce bir sakinleşinstres en zararlı etmen bu dönemde.
1 ay önce bende yaşadım boş gebelik kese 20 cmden sonra kalp atışı olmalı dedi doktoe 3 hafta kontrol yaptık ama olmadı kürtaj oldum bekle bakalım şuan göstermemiş olabilir hem stres yapmaKızlar son adet tarihim 16 kasım doktora gittim pazartesi günü kese var bebek yok dedi haftaya tekrar bakalım dedi çok korkuyorum boş gebelik diye kese mm nerde yazıyo bilmiyorum bi bakabilir misiniz
İnşallah öyledir kese bıyutu nerde yazar ben bulamadım da1 ay önce bende yaşadım boş gebelik kese 20 cmden sonra kalp atışı olmalı dedi doktoe 3 hafta kontrol yaptık ama olmadı kürtaj oldum bekle bakalım şuan göstermemiş olabilir hem stres yapma
Hic üzülme bak ikinci gebeligimde yani 3 yasındaki kızıma hamileligimde ise 7.haftada gitmistim doktora adete göre ultrasonda ise 6+5 gunlük cıkti ilk 3 ay ultrasona göre ilerle adete göre gerilik oluyor genelde zamanla yakaliyor. 5. 6.haftada kalp atisi duyanlarin doktorlarinin cihazi cok yenidir ya da erken döllenme olmustur.Bak sat neredeyse ikimizin ayni ben de görmedim daha bebegi sakin ol doktora cok erken gitmissin keske 1 hafta gec gitseydinEvet pazartesiden bu yana aşırı üzülüyorum sürekli araştırıyorum neden böyle oldu diye herkes 6. Haftada kalp atışına kadar duymuş o kadar bunaldım ki araştırmaktan artık
Bu arada geçmiş olsun Rabbim bu sefer sağlıkla olmasını nasip etsin1 ay önce bende yaşadım boş gebelik kese 20 cmden sonra kalp atışı olmalı dedi doktoe 3 hafta kontrol yaptık ama olmadı kürtaj oldum bekle bakalım şuan göstermemiş olabilir hem stres yapma
Düzenli beta ya baktır sen ben orada hata yaptım ben, dediğin gibi geç döllenme olabilir ve herkes aynı haftada duymuyorİnşallah öyledir kese bıyutu nerde yazar ben bulamadım da
Amin canım teşekkür ederim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimBu arada geçmiş olsun Rabbim bu sefer sağlıkla olmasını nasip etsin
Ya valla içimi rahatlatıyosunuz kızlar Allah razı olsunHic üzülme bak ikinci gebeligimde yani 3 yasındaki kızıma hamileligimde ise 7.haftada gitmistim doktora adete göre ultrasonda ise 6+5 gunlük cıkti ilk 3 ay ultrasona göre ilerle adete göre gerilik oluyor genelde zamanla yakaliyor. 5. 6.haftada kalp atisi duyanlarin doktorlarinin cihazi cok yenidir ya da erken döllenme olmustur
Ben adetim geçmeden yaptım test pozitifti yani 16 kasım sabah test yaptım silik çıktı o gün kan verdim 5,77 18 aralık 22,53 20 aralık 70,57 25 aralık 1214 çıktı doktorum artık vermene gerek yok dedi o yüzden vermedim kan birdahaDüzenli beta ya baktır sen ben orada hata yaptım ben, dediğin gibi geç döllenme olabilir ve herkes aynı haftada duymuyor
Değerlerin güzel canım stres yapma bekle bakalım sağlıklı beslen bu dönemde elma havuç muz tüketBen adetim geçmeden yaptım test pozitifti yani 16 kasım sabah test yaptım silik çıktı o gün kan verdim 5,77 18 aralık 22,53 20 aralık 70,57 25 aralık 1214 çıktı doktorum artık vermene gerek yok dedi o yüzden vermedim kan birdaha
Boş gebelikte beta farklı mı çıkarDeğerlerin güzel canım stres yapma bekle bakalım sağlıklı beslen bu dönemde elma havuç muz tüket