• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaaar ben simdi napicam? Çok iyi ama çok fena bisey oldu

Umarım sizin istediğiniz gibi size iyi gelebilecek bir şehir oluur. Ben çok sevindim sizin adınıza, konularınızı takip eden biri olarak sizi küllerinizden doğuracak bir haber bence bu. Vicdan yapmanıza hiç gerek yook

Her şey gönlünüzce olsun Hoppa

Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Eşinizle gidin bence, illa ki bi öğretmen bulurlar yerinize onu dert etmeyin :KK54:

Bosver arkadasim onun herkese bir gicigi var her yerde boyle yorumlar yapiyor. Cevap bile vermiyorum.
nasıl mıs sende yorum yaptıgınde bende senin yazdıgını düsünüyorum demekki herkez senin düsündügün gibi yorum yapmak zorunda ddegil isine gelene güzek yorum isine gelmeyene bosver söyle böyle men dakka dukka demisler eden bulur ....

Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.

Evet zor bir durum insanları yarı yolda bırakmak... Ama mecbursunuz. Bu durumu güzelce izah edin. Para da çok büyük bir şey değil. Okul açılmasına daha bir ay var. Onlar zaten gorusmelerde bir ikinci dusunmuslerdir.

nasıl mıs sende yorum yaptıgınde bende senin yazdıgını düsünüyorum demekki herkez senin düsündügün gibi yorum yapmak zorunda ddegil isine gelene güzek yorum isine gelmeyene bosver söyle böyle men dakka dukka demisler eden bulur ....
Ben senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Oldukça koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.

Ha bu arada herkez degil herkes

Ben senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Bayaaa koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.
her konuma yorum atıyosun bide böyle bosa hava verme senide biliyoruz sekerim benim konularım neyse seninkide benden beter

Ben senin hangi konuna ne yorum yapmisim once bir onu bana soyle bakalim. Oldukça koymus demekki yorumum beni unutamadigina gore, çünkü ben seni hatirlamiyorum. Ayrica bir konuda herkes cozume yonelik bir seyler soyluyorsa ve sadece 1 tek kisi boyle sacma sapan yorum yapiyorsa ben onda art niyet ararim.

Ha bu arada herkez degil herkes

Sondaki cümleye öldüm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Yeni bir başlangıc yapmak en iyisi ,durumu güzel bir şekilde acıklarsın
Önceki konularında o sehirde rahat edemediğini ve kayınpederinin drumlarndan bahsetmiştin ordan uzaklasmak bence sizin ve evliliğiniz icin daha iyi olcak

Aaa biz burda kimin konulari daha beter yarışı mı yapıyorduk. Haberim yoktu iyi oldu söylemen. Kendini savunma şeklin daha dogrusu savunamama seklin de ilginç.
aman cokta lülü naparsan yap ben sana anlatmaya göstermeye calıstım nasıl bana olumsuz yorum yaparken popona zor geldi anla uyuzlugun alemi yok demisler

aman cokta lülü naparsan yap ben sana anlatmaya göstermeye calıstım nasıl bana olumsuz yorum yaparken popona zor geldi anla uyuzlugun alemi yok demisler
Bu yorumdan sonra seninle konusamayacagimiz anladim seviyemiz ayni degil kusura bakma. Bu arada
Sen cidden yanlis kisiye saldirdin. Konularina baktim hicbir konun da tanidik gelmedi. Allah askina bana ekran gorunusu atsana hangi konuna ne yorum yapmisim cok merak ettim. Bi de diyorsunki her konuma yorum yaptin.

Bende öğretmenim. Çok iyi bir kolejle anlaşmıştım ama eşimin iş yeri değişti. Eşimle ayrı kalmak istemedim. Yani kimseyi yarı yolda bırakamam diye eşimden ayrı kalamam. Hem merak etme tek öğretmen sen değilsin etraf öğretmen dolu. Yedekte vardır iyi bir öğretmenleri. Çalıştığım okuldan biliyorum

Bende öğretmenim. Çok iyi bir kolejle anlaşmıştım ama eşimin iş yeri değişti. Eşimle ayrı kalmak istemedim. Yani kimseyi yarı yolda bırakamam diye eşimden ayrı kalamam. Hem merak etme tek öğretmen sen değilsin etraf öğretmen dolu. Yedekte vardır iyi bir öğretmenleri. Çalıştığım okuldan biliyorum
Insallah vardir

Okulu yarı yolda bırakamam diyorsun ama eşinini yarı yolda bırakabiliyorsun. Iş bulunur ama eş biraz zor

Back
X