- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi veronika_nika
Eşinle ayrı yaşamayı göze mi alıyorsun yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O üye kimdi hatırlamıyorum bile. Ama başkasına yazım ayarı verirken kendin komik duruma düşmüşsün. başkasını uyarırken bari kendin dikkat et.O gelmiş bariz sataşıyor banıda yedi zaten de senin amacın ne?
Eşinle gitmelisin.Öğretmen bulurlar benceKizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Az çok konularınızı biliyorum, sizin adınıza çok sevindim. Okul olayında da hassasiyetinizi anlıyorum, ben de yıllarca özel okullarda çalıştım, şimdi devletteyim. Özeldeyken atanma ihtimalimde bile sıkıntı yapıyordum kurumu düşünerek. Ama emin olun kurumların hep bir diğer planları vardır. Hatta yeri gelince siz istediğiniz fedakarlığı yapın yıllarca sizden uygununu bulunca acımadan yol gösterebiliyorlar, profesyonellik adına, örneklerini çok gördüm. Ayrıca daha eğitim başlamadığı için durumunuz daha kolay olacaktır. Hatta sigortanız 1 eylül itibariyle başlayacağı için yaptığınız sözleşme ön sözleşmedir, kolay feshedeceksinizdir, muhtemelen tazminat bile ödemeyeceksiniz. Kısa sürede de yeni bir öğretmen bulacaklardır.
Nika eşinin iş teklifi hangi şehir için? Aradaki mesajlardan yakalayamadım sanırım...
Akşam konuşacaktınız ne oldu sonuç??
Son durum nedir veronika nika
canım her konun savaş alanına dönüyor heO gelmiş bariz sataşıyor banıda yedi zaten de senin amacın ne?
canım her konun savaş alanına dönüyor heilk banımı senin bundan 2 önceki konunda yedim ben de
hayır senin konularda bir anormallik yok da sana cevap yazanlar hususi banlanmak ve banlandırmak için yorum yapıyo sanki. bundan böyle tutuyorum kendimi farklı amaçlarla sana yorum yapanlara karşı. 1 günlük ayrılık bile zor geldi kkdan
![]()
Aynen öyle canim yaa. Gelip beni buluyorlar. Bir de bu kadinin hicbir konusuna yorum yaptigimi hatirlamiyorum. Buyuk ihtimalle karistirdi beni baskasiyla. Banı da yedi oh olsun.![]()
ya kesinlikle eşinizi tek bırakmayınKizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Kizlar ben ogretmenim, sinif ogretmeniyim ve bu yil ozel bir okulla anlastim seminerler de basladi, her sey iyi guzel. Amaaa bugun esim aradi, esime bir is teklifinde bulunulmus, kendisi muhendis. Çok iyi bir is kacirilmayacak bir firsat ama hangi sehir oldugu belli degil fakat buyuk ihtimalle yasadigimiz yer degil. Bu aksam bu netlesecek. E bende okulla sozlesme yaptim napicam simdi ben. Sonucta özel okul adamlar herseyini ayarlamis 2. Sinif okutucam benimle 3 yillik sozlesme yaptilar . Hadi 3 yil şart degil ama 1 yil kesin kalmam gerek Sozlesmeye uymamanin cezasi 5 bin lira ama o para zerre kadar umrumda degil. Tek dusundugum insanlari yari yolda birakmak. Ben boyle birsey yapamam. Off napicam kizlar. Tek care esim bir yil baska yerde yasayacak ben burda yasayacam ama onu da esim kabul etmiyor. Sozlesmenin cezasi neyse oderiz diyor cikarsin isten diyor. Kizlar olurmu oyle çok ayip ben gidip o insanlara sizi yari yolda birakiyorum baska ogretmen bulun nasil diyeyim. Offf napicam ben.
Son durum nedir ? Belli oldu mu hangi il oldgu ?
canım belli oldu mu eşinin gideceği şehri