- Konu Sahibi almilasevi
sargılıyken dudak ve burun mesafesı cok acık gıbı gelıyo canım ama alçı alındıktan sonra normal kalkıklıkta oluyor![]()
cumartesi alçı alınacak aynaya bakmaya cesaret edebilir miyim bilemiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sargılıyken dudak ve burun mesafesı cok acık gıbı gelıyo canım ama alçı alındıktan sonra normal kalkıklıkta oluyor![]()
çok heycanlı ya:) bnm burnumun ucu da çok düşük acayip farklı olcak ama illaki bu halinde güzel olur canım :)
çok heycanlı ya:) bnm burnumun ucu da çok düşük acayip farklı olcak ama illaki bu halinde güzel olur canım :)
ayy yuzun cok farklı gelıyor ılk basta :)) malatyada sen hangı doktora oldun canım
ben ağrı olmasından çok korkuyorum sizde öyle bi sorun oldu mu
Buraya resmi nasil ekliyosunuz bende eklicem alcidan sonra.ihtiyacim olcak.yorumlariniza.birde ben mobil baglaniyorum fotolarinizi goremiyorum acaba neden....
canım ben hıc korkarak gırmedım amelıyata, ağrı olmuyor ama sıkıntı yaşıyorsun. mesela amelıyattan sonra benım yüzüm şişti sabahları mıde bulantım oldu 2 ,3 gün. tüm sıkıntılar gecmeye gecıyor ama ılk 1 hafta zorlanıyorsun kesınlıkleee
Burun ucunu az biraz gorebiliyoruz ama burun sırtı slcidan dolayi tam bir sır .gel persembe gelll.bu arada somestr tatilindeyim tatil de gitti disari cikmamiyorumm:)))
burnum cok şiş kızlar ama şimdilik ıkı resm attm bakın bakalımmm çirkın olmus mu :)