kızlaaar burnumun resmını attım bakıverın :)) herkese açııık albümm

Burun kanatlari alcidan dolayimi yapisik durur lutfen bilgi veriniz.benimki oyle yapisik.amlyt 3.gunumdeyim.alci var tampon var...

Benim alci persembe cikicak olūyorum meraktannnn.herkese gecmis olsun.ama bence biraz fazla cesurmusuz kizlar.ilk 2 gunum sıkıntılı gecti....

Buraya resmi nasil ekliyosunuz bende eklicem alcidan sonra.ihtiyacim olcak.yorumlariniza.birde ben mobil baglaniyorum fotolarinizi goremiyorum acaba neden....

ben ağrı olmasından çok korkuyorum sizde öyle bi sorun oldu mu

canım ben hıc korkarak gırmedım amelıyata, ağrı olmuyor ama sıkıntı yaşıyorsun. mesela amelıyattan sonra benım yüzüm şişti sabahları mıde bulantım oldu 2 ,3 gün. tüm sıkıntılar gecmeye gecıyor ama ılk 1 hafta zorlanıyorsun kesınlıkleee

canım ben hıc korkarak gırmedım amelıyata, ağrı olmuyor ama sıkıntı yaşıyorsun. mesela amelıyattan sonra benım yüzüm şişti sabahları mıde bulantım oldu 2 ,3 gün. tüm sıkıntılar gecmeye gecıyor ama ılk 1 hafta zorlanıyorsun kesınlıkleee

çok sağol cevabın için, yüzün şişmesi mide bulantısı çok önemli gelmedi bana bi hafta evden çıkmam kendime bi boyunluk falan örerim ahahah sonra bol bol profil fotoğrafı çekerim heralde :D

Burun ucunu az biraz gorebiliyoruz ama burun sırtı slcidan dolayi tam bir sır .gel persembe gelll.bu arada somestr tatilindeyim tatil de gitti disari cikmamiyorumm:)))

ameliyat olacaklar icin kendi tecrubeme dayanarak., en cok ihtiyaclari olacak malzemeleri yazmak istedim .ilk basta önden dugmeli yada fermuarli bir üstlūk.,serumdan dolayi cokta tuvalete gidiceksiniz bu yuzden terlik unutmayin.ıslak mendil ama kaliteli bir makyaj temizleme mendili alin cunku yuz yikama olayi olmicagi icin bunla yuz silmek cok iyi oldu cildiminde sagligini koruyorum sayede.ve dudaklar once sisiyor gerginlesiyor kuruyor soyuluyor.vazelin kullandim bana ii geldi dudak kremide olabilir.ve tabikide kulak cubugu hem burnunuzu hem sabahlari goz etrafinizi nazikce temizler.benim aklima gelenler bunlar....

kızlar bende burun ameliyatı olacagım ama resımlerınızı goremıyorum. Benım sorunum sadece burun ucum asagı dogru onu kaldırmak ıstıyorum fotolarınızı nasıl gorebılırım lutfen yardımcv olurmusunuz?

Back
X