Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 805117 diğer fotoları yükleyemedim burdan gördüğünüz bişey varsa bekliyorum canlarımmm :))
senin bi adağın mı var ben öyle gördüm bide yükselceksiniz aileden biri ablan yada kardeşin varmı okul yada iş hayatında yükselceksiniz
bide devamında gördüğüm kardeş senin bi derdin var biriyle paylaşamadığın bir kaç konuda aklın karışık
Eki Görüntüle 805117 diğer fotoları yükleyemedim burdan gördüğünüz bişey varsa bekliyorum canlarımmm :))
içip yüklesem bana da bakar mısınız ? :)
yükle canım bakarım
teşekkür ederim birazdan içip çekicem resmini :)
içtin mi canım kahveni :)
içtim çekicem şimdi kusura bakmayın beklettim biraz :)
esas konu iş :)
Eki Görüntüle 805196 Eki Görüntüle 805197 Eki Görüntüle 805198 Eki Görüntüle 805199 Eki Görüntüle 805200 Eki Görüntüle 805201 [/QUOTE
kare kare anlatıcam :) ilk karede senin arkadaşım dediğin birileri tarafında bi üzüntüye uğrucaksın canım dikkat et para kaybı bile yaşatabilir düşmanların var demek istemiyorum ama var seninkiler biraz sinsi taş uzaktan gelmez... sevdiğin biriyle ciddi bişeyler konuşucaksın birine darılcaksın seni üzzück sevdiğin biri çok çok göz var ama bi yandanda için ferah temiz kalpli birisin o yüzden çok kötülük yapmak isteyen oluyor sana affeder diye ama bu aralar yakınlarından kork bi nasibin var ama eş anlamında değil iş yada okul herneyse kalabalıkta çok sıkılcaksın sadakata ihtiyacın var dertlerin var ama sen kendi kafanda kruyosun fazla büyütme derim ben bi erlere gitçeksin sevineceğin bi telefon görüşmesi alcaksın hasta varmı tanıdığın hem tanıdık gibi belki aileden değildir ama senin tanıdığın biri hasta olcak ferahlıcaksın kısa vadede :) çok kötü şeyler yok ama arkadaşlarına yakınındakilere çevrende bulunanlara fazla güvenme bu aralar
esas konu iş :)
Eki Görüntüle 805196 Eki Görüntüle 805197 Eki Görüntüle 805198 Eki Görüntüle 805199 Eki Görüntüle 805200 Eki Görüntüle 805201 [/QUOTE
kare kare anlatıcam :) ilk karede senin arkadaşım dediğin birileri tarafında bi üzüntüye uğrucaksın canım dikkat et para kaybı bile yaşatabilir düşmanların var demek istemiyorum ama var seninkiler biraz sinsi taş uzaktan gelmez... sevdiğin biriyle ciddi bişeyler konuşucaksın birine darılcaksın seni üzzück sevdiğin biri çok çok göz var ama bi yandanda için ferah temiz kalpli birisin o yüzden çok kötülük yapmak isteyen oluyor sana affeder diye ama bu aralar yakınlarından kork bi nasibin var ama eş anlamında değil iş yada okul herneyse kalabalıkta çok sıkılcaksın sadakata ihtiyacın var dertlerin var ama sen kendi kafanda kruyosun fazla büyütme derim ben bi erlere gitçeksin sevineceğin bi telefon görüşmesi alcaksın hasta varmı tanıdığın hem tanıdık gibi belki aileden değildir ama senin tanıdığın biri hasta olcak ferahlıcaksın kısa vadede :) çok kötü şeyler yok ama arkadaşlarına yakınındakilere çevrende bulunanlara fazla güvenme bu aralar
çok teşekkürler..
uzaklaştırdım kendimi zaten çoğu kişiden, tek tük konuştuğum 1-2 kişi var şuan.. yaşadığım sıkıntılardan dolayı.. gerçekten varsa kim nedir net görsem keşke, üzülmem hayatımdan rahatça çıkarabileceğim için sevinirim. sadakata ihtiyacım var evet.. işte en çok hayata insanlara canım sıkılıyor, hassaslık var maalesef, samimiyetsizlik hissetmek canımı sıkıyor bende kendimi çekiyorum.
onun dışında iş, aöf, kpss sıkıntılarım.. yani güzel bir işim(+iş ortamım) olsa daha rahatlayacağım. nasibim iştir inşallah..
hasta var evet.. ne yönden ferahlayacağım? :)