Kızlaaar falıma bakar mısınız içimden geldi kapadımm :)

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
$IMG_2975-tile.webp $IMG_2972.webp $IMG_2973.webp $IMG_2974.webp $IMG_2976.webp $IMG_2977.webp $IMG_2979.webp $IMG_2980.webp $IMG_2981.webp $IMG_2982.webp $IMG_2983.webp $IMG_2984.webp $IMG_2986.webp

Canım çevrende seni etkileyen çok insan var
Ve bunlardan birisi de senin çok sempati duyduğun beklide kalbindeolan birisi
Tek tavsiyem bu kadar hak tanıma bu insanlara ve senişekillendirmelerine müsaade etme
Sonuçta hepimizin kuralları doğru bildikleri ve hepsindenönemlisi sevip tercih ettiği şeyler var..
Önünde 3yolun var daha doğrusu seçebileceğin 3yolun..
Görüyorum ki en hayırlı olanı seçmişsin çokca kısmetlerlegüzelliklerle dolu bi yol bu
Ama aklın hep diğer iki yolda..bunları unut ve elindekininkıymetini bil canım
Diğer yollar inan ki faydasız ve temiz gözükse de içleriboş hatta biri zor da bir yol
İnsanlığından kişiliğinden taviz vermen gereken bi yol bilevar bu iki yolda
O yüzden elindekilere şükret ve sana hep güzelliklerkatacağına inan..

(devamı) Kocaman bi T ve J harfi görüyorum bunlar birinin ismininbaş harfi olabileceği gibi
İsimlerinin içinde de yer alan harfler olabilir.. yalnız butek kişi değil iki ayrı kişi çıkmış burada
Ve sanırım sen T yi seçmişsin ama aklın J de daha doğrusuyol seni T ye götürmüş ama J desin hala
Bu arada T harfi kimse çok çaba sarfedilmiş ve uzunca biryolun ardından elde edilen şeyler var
Ve J harfine dair tek bişey bile yok..en azından tamamenbişileri görmeden yolundan dönme derim
Canım belki okuyan arkadaşlar bana kızacaklar ama
Falında 2tane kuranda yer alan harflerden görüyorumanlamlarını bilmem ama bu bende hep güç ifade eder hep de çıkmıştır..bu güçmanevi bi güçtür
Bardağın en dibini söylemeye gerek yok epey zor bi dönem vebüyük kararsızlıklar dertler atlatmışsın
Ve çok büyük bi göz varmış sende ama sanıyorum ki fark edipbazı insanları geride bırakabilmişsin
Bu en büyük güzellik olmuş senin için emin olabilirsin..

(devamı)Canım tabağına baktığımda çok büyük şeyler göremedim yadabüyük bi olay
Sadece şu var ki senin hayatının dümeninde sen olmalısınbaşkası değil
Başkalarını dahil ettiğinde her şey dönüp dolaşıp aynınoktaya geliyor bunu sen de fark edeceksin
Hayatının en güzel geçirilmesi gereken zamanlarınıkaybetmek istemezsin demi
Hemen silkelenmen ve kendini her zamankinden daha iyihissederek yola koyulman gerekiyor
Biraz kendini dinle nasıl ve nelerle mutlu olacağına kararver ve harekete geç
Bunu başardığında çok güzel kocaman bi filizin olmuş olacakbu senin başarın ve içinin rahatlığı sayesinde yeşeriyor..dediğim gibi bufilizi büyütmekte çürütmek de senin elinde
Şu an yapman gereken en önemli şey kendine nasıl mutlu olurumve ne istiyrum u sormak
Hayatın boyunca güzellikler diliyorum

canım yaa emek vermişin yazmışın yorumlamışın çook teşekkür ederim.yazdıkların çok doğru.birinden ayrıldım 7 ay önce ama hala kafam orda çünkü sebepsizce bitti bizim ilişki..hislerim tekrar olacak gibi bişe hissediyorum.kalpten sevdik ikimizde buna inanıyorum.aklım hala orda çünkü neden bilmiyorum ama orada.J harfini çıkaramadım T olan benim ki sevdiğimin ismindede yok j ama belki ileriye dönük bi zamanda j harfiyle biri olabilir bilemicem. hala onu düşünbüyorum dualar ediyorum kabul olmasını istiyorum.tekrar birleşmek istiyorum bilmiyorum neden istiyorum bende anlmadım kafamdan silip atamıyorum :((

Cnm ben de yükledim resimlerimi:) ayrıntılarımı msjda belirticem sana ona göre daha saglıklı yorumlarsın diye düşündüm cnm :)
senin resimleri de bekliyorum :)

Eklentiler

• $fotograf (1).webp
    $fotograf (1).webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $fotograf (2).webp
    $fotograf (2).webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 66
  • $fotograf (3).webp
    $fotograf (3).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $fotograf (4).webp
    $fotograf (4).webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $fotograf (5).webp
    $fotograf (5).webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $fotograf (6).webp
    $fotograf (6).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $fotograf (7).webp
    $fotograf (7).webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 85
  • $fotograf.webp
    $fotograf.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
ipek_bal Canım eminimki bunları duyduğunda çok sevineceksin
Şuanda birisiiçin o kadar büyük ve ihtişamlı görünüyorsun ki
Ve bukişinin hep aklında ve dualarındasın ben de zaman veremicem buluşma vs için ama
En azındanşunu söylemeliyim ki hiç beklemediğin bi anda her şey çok farklı olacak ve
Güzel şeylersenin önüne serilecek bunları zamanla göreceksin ve çok mutlu olacaksın
Sadece 3rakamı çıkmış bu dua eden kişinin yanında bu;
Aranızda bianolacak bişeyin zamanı da olabilir (3gün 3hafta 3ay vs gibi)
Yada bukişinin 3dileği var seninle ilgili bu olabilir ama sonuç olarak hepsi güzelgörünüyor
Güzel biatın var yalnız sen bu atı yok etmeye daha doğrusu gizlemeye çalışmışsın
At benimiçin istenilen bişeyin zafere ulaşması yada başarı olarak anlamlanıyor
Küçük bigayret göstermen gerekiyor bu aşk için de diğer konular için de geçerliolabilir
Küçük biadım atarsan gerisi çorap söküğü gibi gelecek ve beklediğinden de fazlagüzelliklerle gelecek
Canım küçükbebeği olan bi bayanın senden bi isteği olacak bu kadını geri çevirme sakın
Çünkü niyetindeolan bi konuda bu kadın çok faydalı gelebilir sana..

(devamı) Bu aradaaşk hayatındaki kararsızlığı yada tam oturmamışlığı görebiliyorum canım
Büyük birkalp var ve içi boş yalnız içini dolduracağın/dolduracağınız şeyler sizde veelinizde fazlasıyla var ve bu kalp çok sağlam bir şeyin üstünde çıkmış yani boşbi gönül meselesi değil kesinlikle
Biraz dahadikkatli ol ve elinden geleni yap çekinme sonucu iyi olacak..çünkü epeydirbeklediğin bişey bu senin ve elinden kaçırmamalısın bunu..
Canım belkiinanmıyacaksın ben konudan bahsettim ondan bunları söylüyor diyeceksin ama
Gerçektenöyle değil çok güzel ve temiz bi geleceğiniz var ve kol kolasınız bi düğünçıkmış size
Ve çokgüzel bi çerçeve içinde korunuyorsunuz dediğim gibi küçük bi gayret gösterirsen
Herkesin imrenerekbakacağı Rüya gibi bi hayatı yaşaman an meselesi..
Tabağındabi adam görüyorum orta yaşlarda bi adam yalnız sen bu kişiden çok çekiniyorsun
Ve sankibiraz korktuğunu görüyorum sert bi yapısı var çünkü
Ama şunusöyleyeyim bu adamdan çekindiğin için tamam belki şuanda ondan ayrı bi hayatsürdürebilsen ama
Bu kişiyeyakın olmaya çalış çünkü dönüp dolaşıp bu kişiyle karşı karşıya düşüyorsunuz
Ya aranızdakiniçözmeniz gerekiyor yada bi kısım hep boşluk olarak sürüp gidecek hayatında

(devamı)Ve bukorktuğun kişiden kaçıp bi süre sonra bişeyle karşılaşacaksın bi kutu vs bişidüşün
Bu kutuyada eşya o kişiye ait sen onu gördüğün zaman bu kişiye karşı duyduğun tümduyguların yanlış olduğunu anlayıp dönüp onunla yüzleşmek isteyebilirsin
Ama geçkalmış olabilirsin o yüzden şimdiden bu duyguları aş diyorum
İnşallah istediğinher şey kabul olur ve güzel olur canım :16:

zlar yazıda bi sorun olduğuiçin wordde alt alta yazıp
kısa kısa olsun okunsun diyekeserek buraya kopyalıyorum yanlış anlaşılmasın..
bu arada gene de uzun olduğununfarkındayım
emin olun yan yana olsak daha dauzun sürer daha iyi bakarım
ama idare edicez artık :9:

Bende resim koymak isterdim burayı bulmuşken ama bugün 3. kahvem hemde resim yükleme konusunda sorunum var tüh:))

Çok teşekkür ederim:) bu işiyle gelecek gördün yani ama adım atmazsam eger kaybedebilir miyim? Ben ilk adımı yine ondan beklicem devamında ben de atarım ama ilk adım ondan gelmedi :)

Çok teşekkür ederim:) bu işiyle gelecek gördün yani ama adım atmazsam eger kaybedebilir miyim? Ben ilk adımı yine ondan beklicem devamında ben de atarım ama ilk adım ondan gelmedi :)

Canım aslında sadece bu aşkkonusunda değil de
Şu sıralar biçok konuda küçük bigayret göstermen gerekecek
Ama aşk için de küçük bi adımatabilirsin görüşmek isteyerek vs
Gayret göstermen için öncelikletamamen hazırlanıp özgüvenini yükseltmen gerekiyor bu aralar
Sonra her şey güzelilerleyecek..kaybetme durumu şöyle olabilir ; sen öyle hissedersin
Ama adım attığında zaten bi adımilerde ve kazanmış hissedebilirsin..bu yolu bi dene bakalım :54:

Kızlar bikaç kişinin falına bakıcam o yüzden zaman sorunu olabilir sakın bana bakmadı deyip üzülmeyin
Siz fotoları ekleyin ben hepsine bakıcam sırayla
Sevgiler :16:

Back
X