Kızlaaar falıma bakar mısınız içimden geldi kapadımm :)

Yok cnm onun ilk adımı atması gereken bir durum var ondan inat ediyorum ama sonrasında dinlicem seni çok teşekkür ederim tekrar ben de seninkileri bekliyorum öptüm :)))

$IMAG0104.webp $IMAG0105.webp $IMAG0106.webp $IMAG0107.webp $IMAG0108.webp

hamsilos Canım farkında olmayabilirsinama iki niyetin var
Ve bunlar gerçekleşmişdurumdalar sadece sende bi kararsızlık yada bunalmışlık var
Ama hemen silkelenip istediğiniseçmeli ve önüne bakmalısın
Arada çok karamsarlığın oluyorbiraz da çekmişsin ne yalan söyleyim
Ama bunları arkada bırakmaksenin elinde
Gönlünde birisi var bu kişiyikalbinde çok güzel bi odaya koymuşsun
Ama biraz karamsar ve olmayacakgözüyle bakıyorsun
Böyle düşünme eğer ortalarda biyerde buluşursanız sonu evlilik
Yada evliysen eşini zamanındaböyle görmüş olabilirsin
Yada aranızda sorun oluncamoralin bozluyor ve işin içinden çıkamayacaksınız gibi görüyor olabilirsin
Ama hiçbir şey imkansız veçözümsüz değil köşeye çekilmeyin ve birbirinize açık olun
Geçmişten gelen çok güzel biisteğin dileğin var ve bu gerçekleşme aşamasında
Çok büyük bi kuş çıkmış yalnızcakanatları yok ya küçük bi haber alacaksın ya da olaylar güzel yöndegerçekleşecek ve bu kuş hemen kanatlanacak bu sıralar çok dikkatli ve etrafaaçık ol derim
Bişileri kendi lehine çevirirsenher şey güzel olacak

(devamı)Kendine çizdiğin bi yol var amabu yola şimdiden korkarak bakıyorsun
Sanki yolun ortasına geldiğinde herşey dibe vuracak yada bazı şeyleri aşamayacakmışsın gibi düşünüyorsun ama yolagirmelisin her şey zamanla değişebilir ve bu gördüklerin aldatıcı olabilir
Bu arada ailene daha dğrusubabana sevindirici bi haber gelecek uzun zamandır beklediği ama artıkgerçekleşmez gözüyle baktığı bi konu aniden önüne seriliverecek
Bardağının dibi epey karanlıkama oraları geçtin çoktan ve kendine yepyeni yollar güzel umutlar kurmanınpeşindesin önceden çok göz varmış sende ama zamanla insanları seçerek hayatındayer verdiğin için önün de açılmış geçmişte c harfi çıkmış ve seni epey üzmüşebenziyor ondan kurtulman çok iyi olmuş pek sağlam ayakkabı değilmiş ziracanım..

(devamı)Tabağın da tertemiz yalnız çokönemli bir şey var ki karşına çıkacak bi insana karşı çok dikkatli olmalısın
O kişiyi çok temiz saf ve hattaçocuksu bulabilirsin ve ona göre iyimser davranabilirsin ama bu senin için çokzararlı olur.. bahsettiğim bu kişi uzun zamandır aklında olan arkadaşlık kurmakistediğin yada gözünde büyüttüğün biri diye görüyorum yine de dediğim gibitemkinli yaklaşmanda fayda var..
1rakamı çıkmış çok kısa süresonra yeni ve güzel gelişmeler olacak ve farkında olmadan bi dileğinin kabulolduğunu anlayacaksın..herşey gönlünce olsun

ağzına sağlık tatlım banka sınavına girdim kazandım ama havuz sistemi varmış üç aydır bekliyorum onun umutsuzluğu var bazen diyorum düşünme herşeyin hayırlısı diyorum.ararlarmı bankadan işe başlamam için sence? erkek arkadaşım var ve askere gidicek yakında. :S onla ilgili bişey varmı? çokmu soru sordum:26::26::26

ağzına sağlık tatlım banka sınavına girdim kazandım ama havuz sistemi varmış üç aydır bekliyorum onun umutsuzluğu var bazen diyorum düşünme herşeyin hayırlısı diyorum.ararlarmı bankadan işe başlamam için sence? erkek arkadaşım var ve askere gidicek yakında. :S onla ilgili bişey varmı? çokmu soru sordum:26::26::26
Canım her şey sıralı gidiyorsenin hayatında hiç üzülme
Sevdiğin de gidip dönecekinşallah rahatça..kısaca yazdım canım bi an müsait olamadım da kusura bakma..sen sorduktan sonra göz attım tekrar fotolara da kocaman beyaz bi kuş vardı birden bana rahatlığı ve gücü hissettirdi diliyorum ki sevdiğin de böyle çabucak ve güçlü şekilde rahat rahat gidip gelsin..dediğim gibi herşey birbirinin üstüne güzelce ilerliyor

Son düzenleme:
çookkk teşekküürr ederim tatlım bide işe başlasam süpere yakın olacak ama bakalım artık :)) allah dileklerini gerçekleştirir inşallah :46:

Resmi yükledim ama buraya değil resimlerimde lütfen profilime girip bakar mısınız?:)))Uğraştım ama oldu sonunda:)

Son düzenleme:
yükledim ama nasıl görünmüyor çözemedim.Canım resimlerimde görünüyor tekrar bakarmısın lütfen resimlerin arasında.

Son düzenleme:
Back
X