Kızlaaar fikir veriin :)

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Aşırı beşiktaş fanatiği sevdiceğimin bir ay sonra doğumgünü ve beni telaşı şuandan itibaren sarmış durumdaa geçen sene feda tshirtü almıştım nasıl sevinmişti çocuklar gibi kaç gün üstünden çıkarmamıştı bebeğiim yaa taraftar ürünleri çok ilgisini çekiyor bu seferde öyle bişey alayım derken bunuu buldum;
çok şıkta bir kutusu var ;

yorumlarınızı almak istedim nasıl acaba ?

olabilir canım giyerse al tabi benm yerimede acmıssın konuyu ayrıca tsk ederim 1 ay sonra dogum günü besktas fanatıgı benm nisanlımda bendemi buna benzer bisey baksam acaba:26:

asdfghjkl evet bu beşiktaşlı sevdiceğini tanımanın bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki, bence cok hoşşşşş

olabilir canım giyerse al tabi benm yerimede acmıssın konuyu ayrıca tsk ederim 1 ay sonra dogum günü besktas fanatıgı benm nisanlımda bendemi buna benzer bisey baksam acaba:26:

zlemlerime dayanarak söylüyorum ki beşiktaş, erkekleri fazlasıyla fanatik yapıyor diğer takımlara kıyasen seninkide dolayısıyla böyle bir hediyeye bayılabilir canım, internetten bakıyorum ben bakabilirsin sende orjinal ürünlere beşiktaşın sitesinden bence en ideal hediye olur :112: Bir zaafına hitap etmiş oluyoruz sonuçta feda tshirtü almadıysan ama önceliği ona ver derim

gayet güzel canım güle güle giysin inşallah beğenir

koyu bir beşiktaşlı olarak eşlerinizi en mutlu edecek hediye yeni sezon beşiktaş forması bunlar pek mutlu etmez bence Yeni sezon gri forma diye aratın bulursunuz

koyu bir beşiktaşlı olarak eşlerinizi en mutlu edecek hediye yeni sezon beşiktaş forması bunlar pek mutlu etmez bence Yeni sezon gri forma diye aratın bulursunuz

ya zaten sürekli spor giyiniyor sinir oluyorum bide forma alıyim hiç üstünden çıkarmaz uyuz eder bu çok spor durmuyor iyi bu iyi