- 1 Şubat 2013
- 211
- 5
- 118
- Konu Sahibi MyLittlePrince
-
Aşırı beşiktaş fanatiği sevdiceğimin bir ay sonra doğumgünü ve beni telaşı şuandan itibaren sarmış durumdaageçen sene feda tshirtü almıştım nasıl sevinmişti çocuklar gibi kaç gün üstünden çıkarmamıştı bebeğiim yaa taraftar ürünleri çok ilgisini çekiyor bu seferde öyle bişey alayım derken bunuu buldum;Eki Görüntüle 770453
çok şıkta bir kutusu var ;Eki Görüntüle 770454
yorumlarınızı almak istedim nasıl acaba ?
asdfghjklevet bu beşiktaşlı sevdiceğini tanımanın bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki, bence cok hoşşşşş
olabilir canım giyerse al tabi benm yerimede acmıssın konuyu ayrıca tsk ederim 1 ay sonra dogum günü besktas fanatıgı benm nisanlımda bendemi buna benzer bisey baksam acaba:26:
Aşırı beşiktaş fanatiği sevdiceğimin bir ay sonra doğumgünü ve beni telaşı şuandan itibaren sarmış durumdaageçen sene feda tshirtü almıştım nasıl sevinmişti çocuklar gibi kaç gün üstünden çıkarmamıştı bebeğiim yaa taraftar ürünleri çok ilgisini çekiyor bu seferde öyle bişey alayım derken bunuu buldum;Eki Görüntüle 770453
çok şıkta bir kutusu var ;Eki Görüntüle 770454
yorumlarınızı almak istedim nasıl acaba ?
gayet güzel canım güle güle giysin inşallah beğenir
koyu bir beşiktaşlı olarak eşlerinizi en mutlu edecek hediye yeni sezon beşiktaş forması bunlar pek mutlu etmez bence Yeni sezon gri forma diye aratın bulursunuz
Sana daha güzel bir önerim var besiktas mac bileti al sevdiceğine :))
Biletini kendi alsınn zaten bıktım usandım maç izlemelerinden
hahasen alırsan daha keyifle izler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?