• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar fikir veriin :)

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Aşırı beşiktaş fanatiği sevdiceğimin bir ay sonra doğumgünü ve beni telaşı şuandan itibaren sarmış durumdaa :31: geçen sene feda tshirtü almıştım nasıl sevinmişti çocuklar gibi kaç gün üstünden çıkarmamıştı bebeğiim yaa :69::69: taraftar ürünleri çok ilgisini çekiyor bu seferde öyle bişey alayım derken bunuu buldum; $42800_buyuk_zoom.webp
çok şıkta bir kutusu var ;$42800_buyuk_1_zoom.webp

yorumlarınızı almak istedim nasıl acaba ?

olabilir canım giyerse al tabi benm yerimede acmıssın konuyu ayrıca tsk ederim 1 ay sonra dogum günü besktas fanatıgı benm nisanlımda bendemi buna benzer bisey baksam acaba:26:

Aşırı beşiktaş fanatiği sevdiceğimin bir ay sonra doğumgünü ve beni telaşı şuandan itibaren sarmış durumdaa :31: geçen sene feda tshirtü almıştım nasıl sevinmişti çocuklar gibi kaç gün üstünden çıkarmamıştı bebeğiim yaa :69::69: taraftar ürünleri çok ilgisini çekiyor bu seferde öyle bişey alayım derken bunuu buldum;Eki Görüntüle 770453
çok şıkta bir kutusu var ;Eki Görüntüle 770454

asdfghjkl :D evet bu beşiktaşlı sevdiceğini tanımanın bana verdiği yetkiye dayanarak söylüyorum ki, bence cok hoşşşşş :D

olabilir canım giyerse al tabi benm yerimede acmıssın konuyu ayrıca tsk ederim 1 ay sonra dogum günü besktas fanatıgı benm nisanlımda bendemi buna benzer bisey baksam acaba:26:

zlemlerime dayanarak söylüyorum ki beşiktaş, erkekleri fazlasıyla fanatik yapıyor diğer takımlara kıyasen :61: seninkide dolayısıyla böyle bir hediyeye bayılabilir canım, internetten bakıyorum ben bakabilirsin sende orjinal ürünlere beşiktaşın sitesinden bence en ideal hediye olur :112: Bir zaafına hitap etmiş oluyoruz sonuçta :1: feda tshirtü almadıysan ama önceliği ona ver derim :40:

Aşırı beşiktaş fanatiği sevdiceğimin bir ay sonra doğumgünü ve beni telaşı şuandan itibaren sarmış durumdaa :31: geçen sene feda tshirtü almıştım nasıl sevinmişti çocuklar gibi kaç gün üstünden çıkarmamıştı bebeğiim yaa :69::69: taraftar ürünleri çok ilgisini çekiyor bu seferde öyle bişey alayım derken bunuu buldum;Eki Görüntüle 770453
çok şıkta bir kutusu var ;Eki Görüntüle 770454

gayet güzel canım güle güle giysin inşallah beğenir:nazar:

koyu bir beşiktaşlı olarak eşlerinizi en mutlu edecek hediye yeni sezon beşiktaş forması bunlar pek mutlu etmez bence Yeni sezon gri forma diye aratın bulursunuz :46:

koyu bir beşiktaşlı olarak eşlerinizi en mutlu edecek hediye yeni sezon beşiktaş forması bunlar pek mutlu etmez bence Yeni sezon gri forma diye aratın bulursunuz :46:

ya zaten sürekli spor giyiniyor sinir oluyorum bide forma alıyim hiç üstünden çıkarmaz uyuz eder :52:bu çok spor durmuyor iyi bu iyi :1: