Kizlaaar günler sonra bu cümleyi duymak çok güzeldi...

esin29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
494
263
53
Kizlaaar zor zamanım da yanımda oldunuz kah kızdınız.
dün babamdan beklemedigim bir söz söyledi.günler sonra yüzüm güldü.Bu dünyalara değdi diyebilirim.konuşmamız su şekilde geçti.Baba su zamana 29 senemiz gürültü patırtı şeklinde geçti.ben seneye is için şehir değiştirmek y.lisans düşünüyorum.bundan sonra bi 15 senem kaldı omrum için bundan sonra huzur istiyorum hayatımda dedim.hayat senin hayatın.bundan sonra nasıl istersen evlenmeyedebilirsin.hiç de gözüme batmaz dedi.herkes düğün anılarını mutluluğunu anlatıyor.ama nasip hayat iste.şükür diyorum.bilmiyorum sadece sizle paylaşmak istedim.

Niye 15 seneniz kaldi onu anlamadim babanizla birbirinizi anlamaniz saygi sevgi guzelde allah uzun omur versin

2 hafta önce mesajımda yazmıştım.nişanlımla ayrıldım.baya bir şeyler başımdan geçti diye.tam hayatımın dönüm noktasında bi şeyleri gorememem sonucunda olmadık şeyler basima geldi.kader nasip iste.kendi kendime isime ve geleceğe odaklanarak motive etmeye çalışıyorum.hayat cok kısa ve ben yakalayamiyorum hayatin tadini cikaramiyorum.50 yasima 15 sene kaldı surda.kendimi cok yorgun hissediyorum

En güzeli geçmişe bakmamak, gelecek için endişelenmeyi bırakmak.
Herşey kendiliğinden oluşuyor, akışına bırak ve yaşadiğin an'ın tadını çıkar.

Back
X