Kızlaaar yardııııım

aamekselinaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar dün çatlatma iğnemin 11. Günüydü test negatif. Bugün ise yaptığım test. Sizce bu kurutma cizgisi mi hayali görünüyor. Aşırı Umut etmek istemiyorum. Yardımcıı olur musunuz canlarım

Eklentiler

• IMG_6015.webp
    IMG_6015.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_6011.webp
    IMG_6011.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 89
Yaaaa umarım pozitiftir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ben çok anlayamıyorum gölgelerden ama bildiğim kadarıyla pembe bir çizgiyse pozitif ve 5-10 dk içinde çıktıysa . Fakat gri siyahı görünümlü çizgi ise sanırım negatif birde ek bir bilgi ekleyeyim artimed markaysa eğer çok fazla böyle yalancı pozitif çıkartıyormuş ama inşallah pozitiftir . Bu arada ben 8. Gündeyim iğne sonrası, doktor bana adet gecikince test yap gün sayma dedi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Silik bir çizgi gördüm ben de var gibi. Başka bir testle tekrarlayın ya da direkt garanti olsun derseniz kan verin

Yaaaa umarım pozitiftir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ben çok anlayamıyorum gölgelerden ama bildiğim kadarıyla pembe bir çizgiyse pozitif ve 5-10 dk içinde çıktıysa . Fakat gri siyahı görünümlü çizgi ise sanırım negatif birde ek bir bilgi ekleyeyim artimed markaysa eğer çok fazla böyle yalancı pozitif çıkartıyormuş ama inşallah pozitiftir . Bu arada ben 8. Gündeyim iğne sonrası, doktor bana adet gecikince test yap gün sayma dedi 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Banada doktorum beklenen adet gününden 1 hafta sonrası dedi çünkü erken öğrenmekte iyi değilmiş ama sabredemiyoruz malesef canım ben aslında tamamen iğne hormonu atmış mı meraktan almıştım. Umarım birlikte hayırlı haberler yazarız birbirimize dua edelim. Bende gölgelerden çok anlamıyorum ama işte içimizde hep bir umut kuşum🥹🥰

Banada doktorum beklenen adet gününden 1 hafta sonrası dedi çünkü erken öğrenmekte iyi değilmiş ama sabredemiyoruz malesef canım ben aslında tamamen iğne hormonu atmış mı meraktan almıştım. Umarım birlikte hayırlı haberler yazarız birbirimize dua edelim. Bende gölgelerden çok anlamıyorum ama işte içimizde hep bir umut kuşum🥹🥰
Umarım öyle olur ismini bilmiyorum ismini verirsen dua edeceğim benim ismim de Tansu isim vererek dua etmek çok önemli . Çok haklısın bende öyleydim ama kendime söz verdim umut edersem negatif görürsem çok zorlanırım

Beklesem mi diyorum çünkü ilk 5 dk da görmedim işim vardı 1 saat sonra gördüm kuzucum
O zaman başka test ile tekrarlayın 1 saat sonra gördüyseniz kuruma çizgisidir o. Önemli olan ilk 5 dakika içindeki sonuç

Back
X