- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aamekselinaa
-
Artımed eczacının elinde bu vardııVar gibi hangi marka bu
Beklesem mi diyorum çünkü ilk 5 dk da görmedim işim vardı 1 saat sonra gördüm kuzucumSilik bir çizgi gördüm ben de var gibi. Başka bir testle tekrarlayın ya da direkt garanti olsun derseniz kan verin
Test yok başka elimde canım iğne etkisini attımı diye yapmak için 2 adet almıştımsilik çizgi var gibi bidaha yapsanıza test varsa
Banada doktorum beklenen adet gününden 1 hafta sonrası dedi çünkü erken öğrenmekte iyi değilmiş ama sabredemiyoruz malesef canım ben aslında tamamen iğne hormonu atmış mı meraktan almıştım. Umarım birlikte hayırlı haberler yazarız birbirimize dua edelim. Bende gölgelerden çok anlamıyorum ama işte içimizde hep bir umut kuşumYaaaa umarım pozitiftirben çok anlayamıyorum gölgelerden ama bildiğim kadarıyla pembe bir çizgiyse pozitif ve 5-10 dk içinde çıktıysa . Fakat gri siyahı görünümlü çizgi ise sanırım negatif birde ek bir bilgi ekleyeyim artimed markaysa eğer çok fazla böyle yalancı pozitif çıkartıyormuş ama inşallah pozitiftir . Bu arada ben 8. Gündeyim iğne sonrası, doktor bana adet gecikince test yap gün sayma dedi
Umarım öyle olur ismini bilmiyorum ismini verirsen dua edeceğim benim ismim de Tansu isim vererek dua etmek çok önemli . Çok haklısın bende öyleydim ama kendime söz verdim umut edersem negatif görürsem çok zorlanırımBanada doktorum beklenen adet gününden 1 hafta sonrası dedi çünkü erken öğrenmekte iyi değilmiş ama sabredemiyoruz malesef canım ben aslında tamamen iğne hormonu atmış mı meraktan almıştım. Umarım birlikte hayırlı haberler yazarız birbirimize dua edelim. Bende gölgelerden çok anlamıyorum ama işte içimizde hep bir umut kuşum
O zaman başka test ile tekrarlayın 1 saat sonra gördüyseniz kuruma çizgisidir o. Önemli olan ilk 5 dakika içindeki sonuçBeklesem mi diyorum çünkü ilk 5 dk da görmedim işim vardı 1 saat sonra gördüm kuzucum