kızlaaar, yardıım lütfeen

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
yarın ayrıldığım sevgilimle son kez buluşacagız cok ezik göründüm güçlü dimdik durmalıyım. ama ben hemen ağlarım ağlamamak için ne yapmalıyım ?

yarın ayrıldığım sevgilimle son kez buluşacagız cok ezik göründüm güçlü dimdik durmalıyım. ama ben hemen ağlarım ağlamamak için ne yapmalıyım ?

Neden bulusuyorsunuz ki? Bence bitir gitsin. Ve asla kendini ezik görme, her ne olursa olsun. Kendinde dedigin gibi, güçlü ol, ve aglanacak bir durum yok. Eger aglarsan, o farkli yorumlar, senin ondan ayrilamayacagini düsünür.. Halbuki kesinlikle buna gerek yok. Oldumu güzelim? Biz kadinlar hep güçlü ve hep dimdik ayakta durmaliyiz. Her ne olursa olsun. Bana kalsa, ben bulusmazdim. Bitti gitti.. Ama tabiki kararinizada saygim var. Basarilar dillerm. Ve bizi bilgilendirmeye unutma..

aslında buluşmayı da ben istedim :/ ayrılık sebebi bile yok neredeyse öyle kötü bi şey yapmadı ben onun gözünde iki gün boyunca ezik durdum yarın kararlılığımı dik duruşumu görsün istiyorum. cevabın için teşekkürler aşkoş :)

katılıyorum kesinlle görüşmeniz hiç gerek yko cnm.

bilgilendir lütfen bizi de

En büyük yanlış bu bence , ilişki bir güç savaşı değil . Yani bak sen daha çok zaralı çıkacaksın , ben çok iyi durumdayım mesajları bi şey kazandırmaz . Bu hesaplar kimseye fayda etmez . Olgun düşünüp mantıklı kararlar alıp uygulamaya koymak lazım . Ben eski sevgilimin sosyal hesaplarını bile kontrol etmem bittiyse bitmiştir . Sizde öle yapın . Görmeyin görüşmeyin .

Vallah helal olsun sana. Ben eski sevgilimin eski sevdgilisinin hesabini bile kontrol ediyorum.. Allahim nekadar acinacak durumdayim Çok kötü.....

Saat kaçta bulusacaksiniz?

Vallah helal olsun sana. Ben eski sevgilimin eski sevdgilisinin hesabini bile kontrol ediyorum.. Allahim nekadar acinacak durumdayim Çok kötü.....
ne alakası var ki acınacak durumla tatlım, sevdin ki kontrol ediyosun bu gayet normal bence. yapmayan var mı ki aramızda?

Hadi bakalım, Allah yardımcınız olsun..

canım geldi işte ben hiç konuşmadım kararlılığımı görünce kaybetme korkusu sardı sonra omzum sırılsıklamdı ağladı gitme ben sensiz boşluktayım bırakırsan düşerim dedi hıçkırarak ağladı. sarıldım kokladı sonra yanağımdan öptü tamam bi daha olmasın dedim sonrası daha güzel tuttu kolumdan hooop evlerine gittik ailesiyle tanıştım çok sevmişler beni çok ilgilendiler çok mutluyumm onun gibi birini kaybetmedim :))))

Böyle olacağını biliyordum :)
Sevinim adınıza canım..

Herşey istediğinizce olur inşallah..
Üzmeyin birbirinizi ..

Bi sıkıntın olduğunda konuşmak istersen , buralardayım ben..

Böyle olacağını biliyordum :)
Sevinim adınıza canım..

Herşey istediğinizce olur inşallah..
Üzmeyin birbirinizi ..

Bi sıkıntın olduğunda konuşmak istersen , buralardayım ben..

çok çok sağol hayatım aynı şekilde ben de buradayıım :) rabbim kalbine göre versin inşallah :))

kader işte kaderinde varsa yeniden yollarınız birleşiyor, hayırlısı olsun bakalım barışmanıza sevindim hep böyle olun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…