Simdide bebek istyrm zaten :) az da olsa bir kac belirti var cok kararsiz kaldimTatlım eger yumurtlama donemindeysen sperm 3gun canlı kalabiliyor seninki sans ertesı gun hapı için gecikmiş sın biraz
3 gun kaldi canim yrn 2 gun kalmis olacakDaha senin regl ne vardır gecmesi ni bekle diycem ama cok taktıysan 3-4 gun sonra test yap arkadasım
İnsallah olur canim. Erkn gebelik testini ne zmn kullanayimHayırlısı diyelim benim durumda sana yakın benım regl geciktı perşembe test yapıcam 2 cocugu istiyorum
Adetten 4 gün önce yapılabiliyor canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun....İnsallah olur canim. Erkn gebelik testini ne zmn kullanayim
Bnm adetime 2 gun kaldi yrn yapsam olur muAdetten 4 gün önce yapılabiliyor canım. Hakkında hayırlısı neyse o olsun....
dediğin ne hapı ve neden içiliyor13 aylik evliyim esimle iliskiye girdik gecen perdembe gunu icime bosaldi yumurtlma donemimde oldugumu sonradn ogrendm pazar gunu ertesi gn hapi ictm sence hamile kalir mym esimde istiyo
Ertesi gun hapi istedediğin ne hapı ve neden içiliyor
Bide bir sorum daha olacakBnm adetime 2 gun kaldi yrn yapsam olur mu
Hyr adana.bide gaz var aksamlari daha cok oluyo hic bu kadar olmamistiYarın sende bı yap istersen istanbul dsmısın
Canım ertesi gün hapı içtiysen gebelik olusmazHyr adana.bide gaz var aksamlari daha cok oluyo hic bu kadar olmamisti
60 saat snra ictm yumurtlama donemimdeydim kalanlar varCanım ertesi gün hapı içtiysen gebelik olusmaz
Adi ertesi gün hapı neden okadar geç içtin :)60 saat snra ictm yumurtlama donemimdeydim kalanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?