Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de böyleydi hamilesin canım tebrikler :) öyle hemen koyulaşmasını bekleme değer artmamış gibi geldi sana ama öyle değil merak etmeYaptirdim canim da 2 gün sonra verecekler mis
Bence gitmelisin canimKızlar bende 5 haftalık hamileyim ama daha Dr gitmedim.kese kalp atışı ikisini birden görmek istiyorum. bi sıkıntı olur mu aceba
Ya cok tesekkur ederim canim sanirim testi hördüğümde tam rahatlicam :))Benim de böyleydi hamilesin canım tebrikler :) öyle hemen koyulaşmasını bekleme değer artmamış gibi geldi sana ama öyle değil merak etme
Çok tesekkur ederim canimBencede hamilesinnnn :))Allah tamamına erdirsin inşallah
Kızlar birsey sorcam gec döllenmistir diyosunuz ya kan testinde ne kadarlik oldugu cikarmi yoksa son adeti baz alarak mi kac haftali oldugunu soylicek ya eger 1 aylik olsaydi idrar testinde net cikmasi lazimdi
Hayir beklemedim 5 dakika bekledim sadece ilk dakika cok hafif oldu sonra tam koyulastiEger test beklememisse cizgi gorunuyor![]()
Aynen okuyorum iki gunde su kadar artti deger falan diyolar bi tedirgin oldumBenim de böyleydi hamilesin canım tebrikler :) öyle hemen koyulaşmasını bekleme değer artmamış gibi geldi sana ama öyle değil merak etme
İnsallahm.. Çok çok tesekkur ederim kan testimi alinca yine yazicam :)canım benim oğlumda da geç döllenme olmuştu. Son adetim 23 ağustostu. 13 ekimde kan testim 0.5 çıktı sonra yine adet olmayınca 9 kasımda kan testi yaptım 13888 çıktı. Haftamı da kesenin filan boyutuna göre söyledi doktor. Son adetime göre hesaplasa 40 haftam mayısta dolacaktı ama ben 19 haziranda 37 haftalık doğum yaptım :) sana da şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah evladını