kızlaaarr yardım edinnn

svvgiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
21
2
1
29
merhabalar .. 2 aylik bebegim var yarin tam 2 aylik olacak insallah .. Gaz problemimiz azaldi derken bundada uyutamiyorum sallayarak uyuyor ancak sallayarak uyutmak da istemiyorum .. Sallamayinca uykusu gecince cok aglamaya basliyor nasil uytcam bebegii ilk bebegim lutfen yardim edinnn

Hiç sallamasaydın keşke bi şekilde uyuyacaktı.
Alıştırmışsın sen sanırım sallayarak uyutmaya.

ahh ahh büyüklere söz dinletemiyorsun ki canim cocuk sallamadan uyumzdan baska birsey bilmiyorlarr ..
Aynen büyüklerin çok gereksiz sözleri de olabiliyor valla öyle bir uyuyorlar ki uykuları gelince.
Çocğu alıştırınca tabi uyumaz başka türlü. Sen yine de daha küçükken bundan vazgeçirmeye çalış.

Deniyorum yatagina birakiyorumm pış pışlıyorum bu seferde cok agliyor uykusu iyce kaciyor

emmiyor mu genelde o aylarda oğlum emerek uyurdu
yada mama alıyorsa mamayı içince uyurlar
başka bir sıkıntısı mı var acaba çok ağlıyorsa
birde yüz üstü yatırmayı denesen bazı bebekler öyle rahat uyuyor hatta nette bununla ilgili yazlara bakabilirsin.

Kizim 2 yasinda ve bikere sallamadim canim.hem sacmalama 2 aylik bebek ne anlar sallamadan uyutmadan önce sicak bi ortamda soy güzelce bebek yaglariyla masaj yap sirtiyla oyna yaninda dua oku ...

yuz uztu yatiriyorum ilk 10 dk cok gzl uyuyo uykus arasnda kafasini kaldiriyo kendini uyandiriyoo emrkende uyuyaklyr ama sallamdn uytmk istiyorum ben sallayinca uyuyabiliyo

yuz uztu yatiriyorum ilk 10 dk cok gzl uyuyo uykus arasnda kafasini kaldiriyo kendini uyandiriyoo emrkende uyuyaklyr ama sallamdn uytmk istiyorum ben sallayinca uyuyabiliyo
yüz üstü yatmak icin daha cok ufak bogulma tehlikesi olabilir dönmeye basladiginda yatir isdersen yan pozisyonda yatir canim sirtinada destek ver ufak bi yorgani sar koy arkasina

img_9664.webp
Sakin emzirirek uyutmaya calisma emzir yerine yatir emzik tutuyosa o an hemen ver tutmuyosa alistir sonra böyle yatir sirtini pispisla canim.basda yapmasa bile sabir et böyle alissin

Bende bilmiyorum benimde bir tane cocugum var ama hic salliyarak uyutmadim cünkü zararli oldugunu okudum. Bunu bir büyüye söyleyince de sizde sallandiniz diyorlar.
Bende emzirerek uyutdum hep oglumu öyle alisti buda iyi bir yöntem degil o yüzden sana tavsiye veremicem maalesef canim. Allah kolaylik versin

Hiç sallamadım. Sende alıştı filan deme. BUndan sonra sallama.

gündüzleri için 4moms mamaroo alabilirsin.

merhabalar .. 2 aylik bebegim var yarin tam 2 aylik olacak insallah .. Gaz problemimiz azaldi derken bundada uyutamiyorum sallayarak uyuyor ancak sallayarak uyutmak da istemiyorum .. Sallamayinca uykusu gecince cok aglamaya basliyor nasil uytcam bebegii ilk bebegim lutfen yardim edinnn
Benim oğlum 3 aylik sallamiyorum ama uykuya dalmada sorun yasiyoruz zaman zaman netten elektrikli süpürge sesi aciyorum derin uykuya geçene kadar

Back
X