KIZLAAARRR♡

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Merhaba hanimlar...
Haziran 18 de aksam yumurta akı kıvamında akıntımı gördüm..
19 haziran iliski yasadim ve 20 dk yattim
Daha sonra 21 haziranda iliski yasadim fakat yatmadım.. 21 hazirandan sonra gögüslerimin acıdıgını farkettim ve bugüne kadar devam ediyor. Kasık agrısı nadiren oluyor.. ve beyaz akıntımda artış var..
Şimdilik bunlar..
Ama asıl merak ettigim normal döngüm 30 günde bir, 2 aydir adetlerim düzensizdi hic erken oldugumu da bilmem. 2 aydir cok gec oluyorum. Bende bu ay hayıt ictim ve 10.gün yumurta akıntısını gördüm.. hayiti icmeyi biraktim.
Suan takvim uygulamasinda adetim 9 temmuz fakat yumurtlamadan hesapladigima gore 2 temmuz felan ben mi yanlıs hesaplıyorum. Bilmiyorum sanki azda olsa bi kıpırtı heyecan var icimde ben testi ne zaman yapayim arkadaslar su durumu bi yorumlayin Allah aşkına.

Son düzenleme:
4 yada 5 temmuz canım.
İlişkiden 13-14 gün sonra kesin sonuç alıyorsun.
Inşallah gebesindir.

Yeni düşük yaptım iki evladım var.
Hala çalılmalardayım.
Acık tecrubeli sayılırım.
İş kendime gelince onuncü günden teste başlıyorum tabi

Göğüs ağrıları yumurtlama döneminde de oluyor. Hatta benim yumurtlama ve adet öncesi sendrom ile birleşiyor artarak tabii. Başlangıçta daha...

Ben ilişkiden 12 gün sonra ucuz İdrar testinde gördüm.

Yeni düşük yaptım iki evladım var.
Hala çalılmalardayım.
Acık tecrubeli sayılırım.
İş kendime gelince onuncü günden teste başlıyorum tabi
Allah bagıslasin kuzum ya yine iki tane yapmisin bak biz birinciyi yapmak icin ugrasiyoz ayy ben öyle daha çok stresli olurum herhalde bu yumurtlamadan sonra baslayan göğüs agrisi azicik umutladirdi beni ama yine foss cikar. Ben yumurta akintisini ilk defa yakaladim yazdigim gibi değerlendirdik yalniz merak ettigim adet tarihimm

Göğüs ağrıları yumurtlama döneminde de oluyor. Hatta benim yumurtlama ve adet öncesi sendrom ile birleşiyor artarak tabii. Başlangıçta daha...

Ben ilişkiden 12 gün sonra ucuz İdrar testinde gördüm.
Hayirli olsun canim benim göğüs ağrım bu kadar erken baslamazdi iste o kafa mi karistirdi peki senin baska belirtin varmiydi hamile olmana ayrica cok sevindimmm :)

Hayirli olsun canim benim göğüs ağrım bu kadar erken baslamazdi iste o kafa mi karistirdi peki senin baska belirtin varmiydi hamile olmana ayrica cok sevindimmm :)

Göğüs ucu ağrım, ve kararma. Ağızda metalik tat. Karın kasık ağrısı (belirleyici değil)

Teşekkür ederim. İnşallah sana da nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…