Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu cicim ayı dedikleri olay doğrumudur....evlenmekten korkar oldum vazgecebilirim.... severek yada sevmeyerek evlenen arkadaslar böylemi oluyor...cicim ayları dedikleri sey gelip geciyor evlilikte deger kıymet bilinmiyor mu ?![]()
bence de cıcım ayı gecınce hersey bıter ... tabı her evlılıkte bu olmayabılır kısmet bıraz heralde ...
oyle tabı kı sevgılıyken aman nasıl daha kıbar gosterırım kendımı dıye yırtınıyor ınsanlar evlenınce de gercek yuzler ortaya cıkıyor dogal olarak haklısıncicim ayı ne kadar sürüyo bilmiyorum genel görüş 3-4 ay..bilmiyorum belki biz hala cicim aylarındayızdır..ben de severek evlenen çiftlerin evlendikten sonra problem yaşama sebebleri flört döneminde sadece olumlu huylarını yansıtmaları...evlenince maskeler düşüyor gerçekler,olumsuzluklar ortaya çıkıyor sorun bu.BENCE..bnm eşime evlenmeden önce de şimdi de bnm en kötü huyumu sorsanız aynı şeyi söylerdi...önemli olan karşılıklı olarak şeffaf olmak,gerçekçi olmak,yalansız ve net olmak..yoksa çiftler birbirini tanıyamıyor ve evlendikten sonra "ben kmle evlenmişim" soruları baş gösteriyor...
biz eşimle 7 senelik bir beraberlikten sonra evlendik.9aylık evliyim valla ben de çok korkuyodm bu söylentilerden dolayı..işte evlilik aşkı öldürür ya da evlendikten sonra herşey değişiyor y ada cicim ayları geçince başka aylar başlar gibi laflar beni üzüyordu amaaa evlendikten sonra birgün bile eşim yüzünden evliliğimden pişman olmadım..eşim evlenmeden öncekinden daha çok değer veriyor,daha çok bağlandı bana daha çok gözümün içine bakıyor resmen aşkta zirve yaptık diyebilirim..amaan maşallah maşaallah diyim de nazar değmesin...evlilikk çooookk güzelll herkese tavsiye ederimm..(ama tabi kv faktörü bazen bırak evliliği hayattan soğutuyo..bu da gülün dikeni deyip katlanmaya çalışıyorum)bunun dışında sorun yok elhamdülillah
biz eşimle 7 senelik bir beraberlikten sonra evlendik.9aylık evliyim valla ben de çok korkuyodm bu söylentilerden dolayı..işte evlilik aşkı öldürür ya da evlendikten sonra herşey değişiyor y ada cicim ayları geçince başka aylar başlar gibi laflar beni üzüyordu amaaa evlendikten sonra birgün bile eşim yüzünden evliliğimden pişman olmadım..eşim evlenmeden öncekinden daha çok değer veriyor,daha çok bağlandı bana daha çok gözümün içine bakıyor resmen aşkta zirve yaptık diyebilirim..amaan maşallah maşaallah diyim de nazar değmesin...evlilikk çooookk güzelll herkese tavsiye ederimm..(ama tabi kv faktörü bazen bırak evliliği hayattan soğutuyo..bu da gülün dikeni deyip katlanmaya çalışıyorum)bunun dışında sorun yok elhamdülillah
bence de cıcım ayı gecınce hersey bıter ... tabı her evlılıkte bu olmayabılır kısmet bıraz heralde ...
cicim ayı güzel zamanlar tabi. Cicim ayı geçtikten sonra da kötü bir şey olmaz korkma. Benim bundan kastım evliliğin ilk hevesli günleri. Sonrası da çok güzel olurcak emn ol. Hayatının rutin akışında sevdiğin insan olması kadar güzel bir şey var mı? Evde annenle babanla geçirdiğin hayat yerine sevgilinle olanı tercih etmez misin. Akşamları boş boş tv izlerken bi an da sevdiğin insana sırnaşabilme özgürlüğü aynı zamanda.
cicim ayları geçtikten sonra gerçek karakterler ortaya çıkmaya başlıyo. Bazı şeyler birbirinize batmaya başlar. Alıştıgınız düzen değişmiş. Bu başta güzel, sonra eh işte derken, offf yeter dediğin zamanlar olur. Eğer gerçekten karşılıklı olgun insanlarsanız, bi karakter bozuklukları yoksa bu sıkıntı yavaşça dengesini bulmaya başlıyo. Artık ortak zevkler gelişiyo evin düzeniyle ya da yemekle ilgil. İki tarafın da kendi evlerindeki alışkanlıkları birbirlerine uyarlaması gerekiyo biraz.
Bazen zor çoğunlukla çok güzel. Sadece karşındaki insan iyi biri olsun. Sana kötülük etmeyecek biri olsun. :)
Bu tamamen sana ve eşine kalmış tatlım. Evlilikte biraz da özverili, alttan alan ve dikkatli olmak gerekiyor sadece. Bunun sonucunu da mutlu olarak alabiliyorsan bunlar çok sıkıntı yaratmıyor. Zamanla ilişkiler bile monotonlaşıyor, evliliklerin monotonlaşması kadar doğal bir şey yok. Burada birbirinizi severek, özverili ve anlayışlı olarak bu sorunları aşabilirsiniz.
senin adına cok sevindim canım allah devamını versin kötü nefislerden uzak eylesin amin :) ben cok korkuyorum sonrasında pişman olmaktan...kime söylesem öyle diyor...ben seni görürüm gün gelince görürüz falan
hayatının öyle olmasına çok sevindim canım. bizde 8 yıldır sevgiliyiz. ve uzun süreli birlikteliklerin evililiği sağlıklı olmuyor gibi sözler duyuyorum, bu beni üzüyor ve korkutuyordu. umarım bizde sizin gibi oluruz![]()
ah canım ahhh bende o dediğin hiç yok işte...alttan alamıyorum....tahammül edemiyorum....sonum ne olacak bilmiyorum iyi olmayacagı belli ama bi care bulmam gerek
ben de evlenmeden önce herkes öle dedi..hele evliliğimin yaklaştığı son iki ayda çok bunalttılariiyok pişman olcaksın,görcem ben seni ,3-4 ay sonra cicim ayları geçer görürsün falan...ama elhamdülillah onlar haklı çıkmadı çok mutluyuz maşallah...kötü düşünme,iyi düşün iyiolsun..sırf bu korkulardan dolayı evlenmekten vazgeçemezsin sonuçta dimi:44:
şimdi olmadı işte arkadaşım,alttan almadan olmaz ..bir taraf deli olunca diğer taraf veli olmalı.mutlaka alttan alınacak zamanlar oluyor..bir taraf çok sinirlenince karşı taraf üstüne gitmemeli bencee..
ARKADAŞLAR İKİLİ İLİŞKİLER ÖZELLİKLE EVLİLİK HAKKINDA SEMA MARAŞLININ KİTAPLARI MUHTEŞEM BEN HEPSİNİ OKUDUMM ..BU KONUDA ÇOK KİTAP OKUDUM AMA BUNLAR MÜTHİŞ...ÖZELLİKLE EŞİNİZLE OKURSANIZ ÇOK FAYDALI OLUYO..VE HAYATIMDA BU KADAR AKICI VE EĞLENCELİ KİTAP GÖRMEDİM..ÖNCELİKLE eşimin eşi yok KİTABIYLA BAŞLAYABİLİRSİNİZZZ..
sanırım kendimi biraz değiştirmeliyim :)
inşallah senin kaynana kabusun da olmaz canım..çünkü bizim evimizde huzursuzluk çıkmasına sebep olan tek konu kaynanamın tarif edilemez halleri..allah daha büyük dert vermesin diyoruz ne diyelim..
bi ilişkide önemli olan kişilerin birbirine karşı şeffaf olmaları.dürüstlük olduktan sonra sorun olmaz allahın izniyle
aynen aynen bi çok kişi böyle diyor ki ben daha sevgili asamasındayım 2 yıl oldu ama yinede korkular basladı....ne yalan söyleyim cesaret etmekte zorlanıyorum ama bazen de kaderde ne varsa o diyorum hayırlısı bakalım :) şimdiden yapılan seylerin hesabını ödetiyorum ona