ohooo sanaa da vur dedik öldürdün..boşver soğuk desinler,ne olacak ki..herkes sıcakkanlı olmak zorunda mı..bnm başıma ne geldiyse soğuk demesinler diye yok beni sevsinler die geldi..boşver ya soğuk desinler bişe olmaz..öle herşeyi söylemeye cesaret edemezler ,kendin rahat olurdun hatta dua et çook sıcakkanlı bi eltin olsun,hep onu sevsinler..ben öle dua ediyom valla bnm yakamdan düşsünler die
ama öyle evine gitmem falan yok öle bi dünya..iletişimi koparamazsın.işte o zaman gerçekten kötü olursun..ne eşine ne doğacak çocuklarına bunu yapmaya hakkın yok çünkü o kadın eşinin annesi çocukların da babaannesi olacak ..ilişkiyi kesemezsin sadece çok yüz gös olmıcaksın.her dediğine tamam demiceksin..yani burda hayır demek için hayır değil de mesela senin yapmak istemediğin bişeyi yapmanı istediğinde gönlü kırılmasın die eyvallah demiceksin,istemediğini sebebiyle beraber söyliceksin..olay budur yani
öylede zor böylede zor...her sekilde katlanmak mı gerekiyor....benim huyumda kötü birine kızınca yada kırılınca eskisi gibi olamıyorum :)