• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaarrrrr bana akılverin lütfen

Anlıyorum seni, ben de huzursuzluğu ailemde görmediğim için, birisiyle en küçük gerilim olsa günlerce dert ederdim.

Ama yaşla ve tecrübeyle öğreniyor insan. Her şeyi tamir etmeye çalışmak yersiz. Üstelik senin vicdan azabı duyman gereken bir durum da yok. Belki böylesi hayırlı olduğu için başına geldi. Bak maşaAllah eşin de görmüş olayın gerçek yüzünü.

Hergün yeni bir problemle yıpranmaktansa, zamanında konulmuş mesafe candır. :KK66:
inş canım cok saol

arama ..kv yse kv napalım yani..sonuçta ikinizde insansınız büyük olsun küçük olsun herkes haddini bilecek..
evet öyle canım bir haftadır sanki aşık oldugun biri olur da aklından cıkmaz ya aynen o moda girdim cok canım sıkılıo ama iyilik de yaramıo nasıl yapıcam bundan sonrasında bilmiyorum daha düğüne bisürü zaman var huzursuzluk cok kötü

Gelinlerin haftada bir kaynana arama merakı nereden geliyor anlamıyorum. Sonra da yüz göz olduk diye konu açıyorsunuz. Bence kaynana dediğin özel günlerde, normalde de ayda bir ya aranır ya aranmaz. Bir de böyle bir olay olmuşken bırakın o sizi arasın.

Gelinlerin haftada bir kaynana arama merakı nereden geliyor anlamıyorum. Sonra da yüz göz olduk diye konu açıyorsunuz. Bence kaynana dediğin özel günlerde, normalde de ayda bir ya aranır ya aranmaz. Bir de böyle bir olay olmuşken bırakın o sizi arasın.
ne haftada biri hergün arıodum kendisi telefonla konusmaya cok meraklı evde tek oldugundan sürekli telefonda.. bende üzülüyodum hergün hatrını soruodum.. oğlunu bile günde üç dört kez arar.. sonuc olarak yaranamadım kafasından kurdu kurdu annemi beni kıskandı bisürü saydı.. tamam hastaydı ama suan kontrol altında kafası yerinde yani

Back
X