Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb sekerleeer:) tam bı ay sonra abımın nışanı olacak we bız ne goturcegımızı nasıl bı bohca hazırlıycagımızı bılmıoruzz. :26: kız isteme,söz,nişan 3 ü bı arada olcak. burdan bı kac bıseye baktım ama cok abartanlar da olmuss pek ozenmeyenler de olmus :)) bız hersey dozunda we güzel olsun ıstıoruzz
bu arada gelinimiz SAMSUNDAN...samsunla ılgılı adetleri bılenler warsaa onları da beklıorumm topiğimee..
tatlım hayırlı olsun..
pek yörenin adetlerini bilmem ama genelde aynı şeyler olur nişan için..
beraber alışverişe çıkılmıycakmı yani gelin hanım beğenmiycekmi??
şimdi güzel bi sandık alınır,onun içine patik,havlu,lif,yazma,kıyafet alınır 2 takım,ayakkabıları,çantaları,kapalı ise gelin(eşarp),iç çamaşırı,gecelik takımı,makyaj seti,
terlik
çiçek
çikolata
kaban
bi kaç birşey daha koyulur sanırım evden
aklıma gelenler bunlar
sandıga koyarsınız
kalmayanları ise tüllü süslü bohçalardan alıp süslersiniz mis gibi olur
tatlım hayırlı olsun..
pek yörenin adetlerini bilmem ama genelde aynı şeyler olur nişan için..
beraber alışverişe çıkılmıycakmı yani gelin hanım beğenmiycekmi??
şimdi güzel bi sandık alınır,onun içine patik,havlu,lif,yazma,kıyafet alınır 2 takım,ayakkabıları,çantaları,kapalı ise gelin(eşarp),iç çamaşırı,gecelik takımı,makyaj seti,
terlik
çiçek
çikolata
kaban
bi kaç birşey daha koyulur sanırım evden
aklıma gelenler bunlar
sandıga koyarsınız
kalmayanları ise tüllü süslü bohçalardan alıp süslersiniz mis gibi olur
cooook tskler cnm :) yok yaa ole gelınle alısverıs olmaz bı tek elbıse ve ayakkabıyı onla alcaz onun harıcı hersey benm zewkıme kaldı :)) tm bunları koymak ıcın baya bı buyuk sandık gerek yaa :) bugun gecelık terlık flan aldıık cok cici seyler :)
oo hayrlı olsun tatlım :)) walla bugn bı gecelık sabahlık takımı alcaz dıe öldk yorgnluktan en iisini en guzelını arıorm gorumcemee ondan ayrntılara takılıorm fazlaca :) bu saydkların zaten baya bı sey edıorrr aklıma gelse eklıycem de yokk :):)
bence cgdm16 nın konu başlığını bul bol bol fikir edinirsin.
çünkü dediği üzere bende hatırlıyorum konusunu baya bişey yazmıştı bohçaya herkese abartı gelmişti ama onların adeti öyleymiş.
benimde nişanım yeni oldu karşılıklı hiç birşey yapmadık biz. benim bikaç eksiğim vardı kıyafetim alınırken nişanlım onları da aldı o kadar.
düğünde yapalım dedik kısmetse inşallah.
şimdiden hayırlı olsun.
bence cgdm16 nın konu başlığını bul bol bol fikir edinirsin.
çünkü dediği üzere bende hatırlıyorum konusunu baya bişey yazmıştı bohçaya herkese abartı gelmişti ama onların adeti öyleymiş.
benimde nişanım yeni oldu karşılıklı hiç birşey yapmadık biz. benim bikaç eksiğim vardı kıyafetim alınırken nişanlım onları da aldı o kadar.
düğünde yapalım dedik kısmetse inşallah.
şimdiden hayırlı olsun.