kızlaar biliorum bıktınız artık benden ama lütfenn yine yardıımm çok sinirlerim bozuk

kızlar bugün eski sevgilimle konuştuk msnde. bana arkadaşıyla buluşacağını ve işim yoksa benimde gelmemi teklif etti. ben de atlamış gibi olmıyım diye ikinci kere teklif edip mesaj atmasını falan bekledik, akşam yine msnde konuştuk, gidip biyere oturmuşlar.herşey konuşuldu okeylendi saniyeler içinde tam herşey bağlandığı plan yapıldığı sırada güya arkadaşını aramışlar işle ilgili bi aksilik çıkmış, onu halletmeye gidiyolarmış. çok sinirlendim kendimi resmen oynanmış hissettim oyun oynadı galiba bu benle kızlar, ne dersinizzz bi de buluşma teklifini kabul ettirip oyun oynadı benle yaaa ooff çok sinirlerim bozuk ne diyosunuz bu durumaaa:kızgın:

bence gercekten isi cikmis olabiilir..
Eger sen ayrildiysan ve zoruna gitmisse hadi dersinki sana bi ders vermek istedi ama böyle basit biseylede vermez bu erkekler.. bence seni orda bekletir ve aradan bi kac saat gectikten sonra haber verirdi..
ama öyle bisi yok ortada. oyüzdende sinirlenmen yelsiz..şakkıdı

Ya kızlar kızı öldürcekmisiniz ya ne iddiası ne bişei yok annem öle bi şi yoktur.ama yinede sen her ihtimale karşı msn ini fln engelle derim ben.ulaşılması zor kız ol ya.valla ne yaşamış olursan ol böyle yaptığın anda sana karşı davranışları değişecek insanların emin ol.sıkma sen canını aklına kötü ihtimallerde getirme.

Ya kızlar kızı öldürcekmisiniz ya ne iddiası ne bişei yok annem öle bi şi yoktur.ama yinede sen her ihtimale karşı msn ini fln engelle derim ben.ulaşılması zor kız ol ya.valla ne yaşamış olursan ol böyle yaptığın anda sana karşı davranışları değişecek insanların emin ol.sıkma sen canını aklına kötü ihtimallerde getirme.

:1hug: çok teşekkür ederim tatlım, bu kişiyle ilgili bikaç tane daha olay geçti bu olaydan sonra bende zaten öyle yaptım msnimi kullanmıyorum yeni adres aldım daha hiç arayıp sormadı nerdesin nasılsın die,1 aya yakın bi zaman geçti hala sesi çıkmadı.beklemiyorum da zaten,önemli de deil açıkçası,daha önce çok silip engelleyip tekrar eklediim için bununda öle bişi olduunu sanıyodur muhtemelen yine eklicek die aramaya gerek görmüyodur.aman ne düşünürse düşünsün:dilcikar:

aynen prensesim ne düşünüyosa düşünsün cücük kafalı...
sen yepyeni ufuklara yelken açıcaksın bütün cücükler, odunlar hikaye olacak inşallah...

önemli değil babycim kocaman öptüm. sen canını sıkma herşey zamanla hallolur.

Back
X