kızlaar deliyorum sinirdeen

ufukolik

Sabır...
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
334
6
116
sevgilimle 3 yıllık bi beraberliğimizi ayrı şehirlerdeyiz ama birbirimi çok seviyoruzz...Aşkın büyüsümü bitiyor noluyor bilmiyorum ama bnm dünya romantiği aşkım hergeçen gün biraz daha odunlaşıyor:1no2: Hergünümüzü özel günmüş gibi yaşatan 1 saat bile mesaj atmadan duramayan benden haber alamamaya daynamayn sevgili önce 1 . yılımızı unuttu nese dedim insanlık halidir. ilk doğumgünümü tam 12 yi 1 geçe okadar güzel kutlamıştı ki doğum günümü unutucağını hiç düşünmemiştimklava: 2. doumgünümü hatrlmadı sabaha kadar hüngür hüngür ağladım noldu niye trip yapıyosun diye kızdı tarihe bak dedim dilemediği özür sölemediği laf kalmadı ağlıcaktı nerdeyse. Şimdide okadar çok özel gün belirliyosun ki zaten unutkanım hatırlyamıyorum diyo. Bende inadına hatırlıcaksın tabi ilk sarılma ilk öpüşme hepsini kutlucaz dedim inadına:icecream: ciddiye aldı bağırdı bana bende senden sadece doğumgünümü ve yıldönümümüzü hatırlamanı istiyorum ddim doğumgünü zaten bida unutmam nekadar acı çektiğimi biliyosn ama yıldönümü neymiş noluyo kutlamayınca diyo. ya beni alıştırdı romantk halne şmdi çok zor geliyo. bide kavgalarımızda beni çok kırıyor çok ağır laflar sölüyo sonrada sinirden söledim diyo.
Bana olan sevgisimi azalıyo noluyo benim bir damla gözyaşıma üzülmeme dayanamayn sevgilim artık beni hep kırıyor.Bide ben mahsus yapıyomuşum gibi yine başlama diyip duruyorr yaa:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
E canım o ultra-romatik halleri bi süre sonra kalmıyor elbette, ilişki bi saatten sonra sıradanlaşıyor işte böyle, romantizm, delidolu aşk yerini derin bir sevgiye bırakıyor. Senin yerinde olsam alışırdım bu duruma.

klasik erkek modeli..
benim ikinci dogum gunumde de sevgilim beni yalniz birakmisti. hastayim deyip eve gitmisti. bakakalmistim arkasindan.

ya alışılmıyor ama sölediğimdede geçmişe takılı yaşama elbette ki bişeyler değişcek ilişkimiz ilerliyor işte buna sevinmen gerek diyo bide öle bağladnım okadar çok seviyorumm ki küs kalmayda dayanamıyorum ben bişey yaptığımda suç oluyo aynısını o yaptğında ben ağzımı açınaca BAŞLAMA YıNEEE

ayyy cnm benım yaa.. hepimiz özen gösteriyoruz özel günlere.. ama erkekler fazla önem vermiyor.. buna sen alıştır cnm öncesinde hatırlat falan.. aşkım birinci senemiz dolacak falan de.. senin için ne kadar önemli olduğunu görünce o da önem verir.. benim sevgilim de önem vermezdi ben ay dönümlerinde bile hatırlatırdım aşkım bak 2. ayımıza girdik falan diye diye şimdi kendisi benden önce söylüyor aşkım 8. ayımız kutlu olsun falan diyor.. hatta 8. ayda masa hazırlamıstı şarap falan alıp mum yakıp süpriz yapmıstı.. hayatta yapmaz diye düşünürdüm ama sanırım ben aşiladım bunu ona.. o da huy edindi şimdi.. dırdır yapmadan sitem etmeden güzel güzel aşila bunu ona.. gör bak seni mutlu etmek için o da önem vermeye başlıcak

aslında iyi yapıyor, ileride evlilik olursa bu duruma seni şimdiden alıştırmış olur bi nevi

bazen erkeklere hak veriyorum, her günü birşey günü ilan ediyoruz, adamlar hangi birini hatırlasın. üstüne bir de özenli bir hediye kutlama bekleriz kaydirigubbakcemile

evlenince bunların hepsini "çok bekleriz" olumunekankayizsmile

o yüzden şimdiden ısınmak en güzeli kaydirigubbakcemile2

önceden bende her ay kutluyordum ama istediğim tepkileri alamayınca istek falan kalmadıakannehir

hediye falan istemiyorumm valla arayıp güzel şeyler söylesin hiç yoktan özene bezene bi mesaj yazıp duygularını göstersinkötükedihüso

önceden bende her ay kutluyordum ama istediğim tepkileri alamayınca istek falan kalmadıakannehir

canim ben de senin gibiydim ama artik hicbirseyini kutlamiyorum hem de hicbirseyini yani.
bosver gitsin yahu bu kadar siinirlenmene uzulmene degcek bir olay degil.

Boşuna duygulanmasını bekleme güzelim, daha fazla duygu kaybına uğruyorlar emin ol.. en önemlisi ne ama biliyormusun bırak hadi unuttuğuna inanalım ama artık teknoloji var alarm ayarlamakda mı zor zoraki romantizm olsada illa odunluklarından ödün vermemek niye?

ya ben böle şeeylere çok önem veriyorum ben onun için uğraşıp bişeyler yaparken onun tepkisiz kalması yada beklediğim tepkiyi vememesi sinirimi bozuyo bazen artık kendine bağladı naparsa napsın bırakmıcam diye düşündüğü içinböle yapıyor diye düşünüyorum bugüne kadar hiç ayrılmadık. Ayrılıktan bahsetmeyi bile yasakladık birbirimize bazen diyorum bitti diyim belki ders alır özler dayanamaz düzelir ama ya geri gönmezse çok seviyor beni ama ne yapacağıda belli olmuyo ki gururndanda ödün vermiyo beyefendi:umursamaz:

hediye falan istemiyorumm valla arayıp güzel şeyler söylesin hiç yoktan özene bezene bi mesaj yazıp duygularını göstersinkötükedihüso

içten olmadan sırf sen istediğin için yapacağına hiç yapmasın...

içinden gelse zaten sınırlarını zorlar, içinden gelmediğinde de senin isteklerin onun gözünde dağ gibi görünür

kendi haline bırakmak en güzelialkisalkisalkis

tipik erkek modeli üstüne gitmiceksin bak o zaman her tarihinizi hatırlar:içelim:
Sen özel günlerimizi hatırla diye baskı kurarsan cocugun üstünde o da heyecandan unutuyodur belki:icecream:
Gitmeyin bu kadar şu erkeklerin üstüne benim dememle özel günümüzü hatırlıcaksa ne anlamı kalır içinden gelsin

EVET bende aynısını söledim hiç yokdan telefonunun alarmını ayarla napim sahte mutluluk yaşayım hiç yoktan dedimm.zaten o olmasa hiçbişey hatırlamıycam diyip gülmezmi bideeklava::gitme:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aslında fena fikir değil sen önemli gunden önce telefonunu al hatırlatmayı ayarla mecbur hatırlar o zaman
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ozaman hiç bi anlamı kalmıyo kii kendi hatırlaycakk bananeee yaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…