- 19 Temmuz 2020
- 68
- 115
- 8
- Konu Sahibi Papatyalisevdicek
Doktora sordum ultrasyonda görünür dediİkiz bile olabilir 5 gün kan değerinzise maşallah hayırlı olsun
11.günümde 1003dü değerim daha test gününe bir gün kala böyleydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sordum ultrasyonda görünür dediİkiz bile olabilir 5 gün kan değerinzise maşallah hayırlı olsun
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize diyelimDoktora sordum ultrasyonda görünür dedi
11.günümde 1003dü değerim daha test gününe bir gün kala böyleydi![]()
Sağlıkla kucağınıza alınDoktora sordum ultrasyonda görünür dedi
11.günümde 1003dü değerim daha test gününe bir gün kala böyleydi![]()
İstanbulHayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize diyelimhangi şehirde tedavi oldunuz acaba.
Hangi klinik canım ?İstanbul
Bahceci umutHangi klinik canım ?
Doktoeunuz kim bende bahçeci umuttayım .. erkek infertilesi bizimkisiBahceci umut
Ebru öztürkDoktoeunuz kim bende bahçeci umuttayım .. erkek infertilesi bizimkisi
SiZin sorun neydi canımEbru öztürk
PcoSiZin sorun neydi canım
Doğru galiba iki kez sordum kusura bakmayın fazla kişiyle burdan konuşuyorum ve kiminle konuştuk hatırlıyamıyorum bazen ..
10 embriyomuz kaldı blast embriyo hepsiBişey sorucam kaç embrionuz kaldı ? Sizde bahçeci hastasınız merak ettim . Ve kalitesi neydi ?
Kalitesi nasıldı Dondurulmadan önce ?Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile hamileyimm bugun 9.günüm değerim 390.58
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz ❤
Hep iyi dediler bize hatta biz dondurmayacaktık fakat çok ısrar ettiler nasıl dondurmazsınız çok iyi embriyonuz var dediler bizde donduralım dedikKalitesi nasıldı Dondurulmadan önce ?
Kalitesi ni soylemedıler mi rakam olarak mesela benım 2bbHep iyi dediler bize hatta biz dondurmayacaktık fakat çok ısrar ettiler nasıl dondurmazsınız çok iyi embriyonuz var dediler bizde donduralım dedik
Ya maşallah canım ilk kez azo spermi olmayn birinde 10 embrio duydum bahçecide çok embriolara ince eleyip sık döküyolar . Benim 6 gün blastocyst i kaldı 1 tane diğer 3 de yaşıyodu ama dondurmadılar . Gebelik vaadetmiyo dediler çok şanslısın10 embriyomuz kaldı blast embriyo hepsi
Çekinmeden sorunuzu sorabilirsiniz ektradan mesajda atabilirsiniz özel olarak sormak istediğiniz soru varsa canım❤
Hayırlı olsun olsun .nerede olumlu sonuç aldınız öğrenmem mümkünmü.Dondurulmuş 5.gün embriyosu ile hamileyimm bugun 9.günüm değerim 390.58
Sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz ❤
Çok teşekkür ederim canım. Hem yaş genc olunca bende pco gibi şanslı bir hasta olunca Rabbim yüzümüze güldüYa maşallah canım ilk kez azo spermi olmayn birinde 10 embrio duydum bahçecide çok embriolara ince eleyip sık döküyolar . Benim 6 gün blastocyst i kaldı 1 tane diğer 3 de yaşıyodu ama dondurmadılar . Gebelik vaadetmiyo dediler çok şanslısınbi çok arkadaşla konuştum 2/3 den fazla dondurulan yok ... demekki hepsi çok iyi durumdaydı . Azo spemi durumda ameliyat olduğu için her kalanı değerlendirme amaçlı donduruyolar onun dışında çok zayıf notları kuralları başka hastanenin dondurucağı embrioyu bizim bahçeci klinikte mesela dondurmuyyolar ama maşşallah diyelim demekki gebelik vaadediyor. Ki dondurma kararı aldılar süper çok iyi