kızlaar müjdeeeeeeee

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
kızlar bı konu acmıstım ya bırıne arkadaslık talebı yolladım cevap gelmedı dıyeee...mesaj yazdı super seyler yazmıssssss oleeeeeeeeeeeeyyy benden hoslanıyomus oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coook mutluymmm:dance: :dance::sm_cool: delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Keşke yüz yüze söyleseydi senden hoşlandığını canım ya. Ben şimdi böle bi durumda bişraz çekinirim yüz yüze geldiğimizde. Ya face deki gibi sıcak davranmazsa diye. Yani davranmazsa da gerçekten bozulursun ama Allah'ımız hakkında en hayırlısını versin canım. ınş herşey gönlünce olur

face de başlayan aşkınızla birbirinize sevgililer günü için sanal çiçek falan da gönderin.
ne gerek var yüzyüze görüşmeye falan değil mi.

gitgide asosyal mi oluyoruz nedir..:delphin:

valla bu numara herzman tutmuyor:D bende ekledim hoşlandığım çocuğu kabul etti kaç kerede açıkken karşılaştık ne o yazdı ne ben sunuç elde var sıfır peehh :1no2:

kızlar bı konu acmıstım ya bırıne arkadaslık talebı yolladım cevap gelmedı dıyeee...mesaj yazdı super seyler yazmıssssss oleeeeeeeeeeeeyyy benden hoslanıyomus oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy coook mutluymmm:dance: :dance::sm_cool: delikafadulden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

AYY CANIM YA O KADAR ÇK SEVİNDİMKİ ANLATAMAM GELİŞMELRİ YAZARSIN ARTIK MERAKTA BIRAKMA BİZİ:)opuyorumnanaktan

kız blackk deli blackkk olumunekankayizsmile

Back
X