Kizlaar size ihtiyacim varr

Betulqasem

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
167
74
13
21
Merhabalar 2 yillik evliyim ve hic korunmadim pcos oldugumu ogrendim adet duzensizlugim var yanlis ilac tedavisi gordum ama allahtan ilac midemi bulandirdi bir taneden baska icmedim neyse sogan kuru yaptim bu ay ayak ve kasiklarda belde agri var cok yorgunluk var pcos olup hamile olan varmi aranizda

Sakın içme gebelik şüphen varsan ben hamileydim geçen ay kasikalrim karnın ve göğüslerim aşırı ağrıyordu tamam kəsin bugün adet olcam dedim hep 4 gün boyunca 15 gün adetim gecikmişdi ama kan testim negatif çıktı kaset testler negatif çıktı bende adet gemdn sökulsun diye soğan suyu içtim sonra hamilə olduğumu ogrendim öğrendikten 3 gün sonra düşük yaptım soğan. Suyu tutunmasını engel oluyor

Rabbim tez vakitte tekrar nasip eysin size insallah

10 aydir evliyim pcos um kilom hormonlar hersey normal 5 yumurtm vardi bu ay hamilr kalirsin dedi dr kalamadim. Sogan kuru basladim simdi napiyim caresizlik hersyi yaptırıyor

Bende de pcos var bende 5 aydır deniyorum 2 aydır adet olmadım bu ay soğan suyuna başladım bu yün 5. Gün dün yumurtalıklarımda hafif hafif bi ağrı giriyordu aça ise yaramaya başladım sende de olmuşmuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…