- 10 Haziran 2024
- 1.028
- 1.077
- 53
- 27
- Konu Sahibi suuuduru68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç duymadım görmedimKızlar arkadaşım bu iki test markasını almış aranızda bilen varmı bu markaları? iyi mi bunlar?
![]()
eczaneci başka marka yok tek bunlar var diye ikisini vermişHiç duymadım görmedim![]()
Sanki yurtdışından alınmış gibieczaneci başka marka yok tek bunlar var diye ikisini vermiş
yok kız eczaneden almışSanki yurtdışından alınmış gibiilk defa gördüm gerçten
Denediniz mi?yok kız eczaneden almış![]()
birazdan denicek merakla bekliyorum bendeDenediniz mi?![]()
Kizlar bakarmisiniz adet oldum ama belirtiler üzerine yaptım böylr çıktı bı fikir verirmisiniz bu arada adet gunumden 5 gün önce erken oldum
Real oldunuz ama nasıl oldunuz? Yoğun bir kanama mı geldi yoksa kahverengi açık pembe gibi mi?Kizlar bakarmisiniz adet oldum ama belirtiler üzerine yaptım böylr çıktı bı fikir verirmisiniz bu arada adet gunumden 5 gün önce erken oldum
İlk iki gün az di ama 3 gün biraz fazla şimdi hala lekelenme devam ediyor damla damlaReal oldunuz ama nasıl oldunuz? Yoğun bir kanama mı geldi yoksa kahverengi açık pembe gibi mi?
Bir doktora görünüm derim. Eğer gebelik varsa duruma göre hareket eder.İlk iki gün az di ama 3 gün biraz fazla şimdi hala lekelenme devam ediyor damla damla