- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- Konu Sahibi herkes1907
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen biraz üşengeç bir insansın gibime geldi sürekli evdesin evden çıkmayı sevmiyorsun. bunun sebebi maddi sıkıntı diye düşünüyorum ben çünkü aklından sürekli para geçiyor gibi. ama dileklerin kabul olacak paralancaksınız. terazi çıkmış bunun bir çok anlamı var burç olarak yorulabilir adalet olarak yorulabilir. ya terazi burcu bir erkekle tanışacaksın, ya da adli uğraşların olacak. ufak ufak paralar geçecek eline. beyaz ferman gibi bir kağıt çıkmış sanırım bu kağıdı bekliyorsunuz mahkeme kağıdı olabilir. hanede eşya toplanmış gibi görünüyor yakın zamanda taşınmak gibi bir düşünceniz olabilir. şuan geçim sıkıntısı aşk hayatından ağır basıyor gibi geldi bna çünkü aşk hayatına dair bir şey göremedim falında.
Araba almak istiyorsun.. Ya da bir konuda ilerlemek istiyorsun. Bunun için güçlü birinden yardım alacaksın.
Bardak çıkmış. Pek hayıra yorulmuyor ama üzücü olaylar yaşayacaksın hazırlıklı ol ve sabret..
Anahtar var.Bu sana yeni kapılar açılacak demektir.Ya da bir mülk edineceksin.
Burda dili uzun bir kadın var orta yaşlı..Seni yılan gibi sokmaya uğraşıyor. Bu sıralar uğraşıyorsun galiba onunla.
Hanen ikiye bölünmüş durumda. Nedenini bilmiyorum.Ama ya sen ya karşı taraf bu durumdan memnun değil ve çok üzülüyor.Burnu hafif kalkık düz saçlı bir adam var hanende kim bilmiyorum baban gibi hissettim. Ve o karşı tarafta yani karşı karşıya gelmişsiniz.Yine de önün açık sabredersen feraha kavuşacak ve mal mülk sahibi olacaksın.
Benden bu kadar ne kadarı doğru bilmiyorum.
burnu hafif kalkık düz saçlı kimmiş merak ettim babam olmadığı kesin teşekkür ederim yorum içinn :)
1.falımValla hafif kalkık.. Annenin saçı kısaysa o da olabilir.
Salladım işte.
bu da 2.falımValla hafif kalkık.. Annenin saçı kısaysa o da olabilir.
Salladım işte.
canım fallarımı yukledm bi baksannValla hafif kalkık.. Annenin saçı kısaysa o da olabilir.
Salladım işte.
ablam nisanlanacak canım ınsallah bi ara ciddiler..arkadsmn dogumgununu kutluyacagız.haberide alırım insallah saol canımmİlkini yorumladım açtığın konuda.
İkincisi;
Kalabalık bir ortama giriyorsunuz kutlama gibi..Hatta bayağı eğlenceli olacak senin için..
Sıkıntılarını taşımaya çalışıyorsun.Gerçekten çok iyi sabrediyorsun.Bir haber alacaksın ve bu seni rahatlatıcak. Hatta bir nebze nefes alacaksın.
Bak bu falın çok ferah kutlamalı eğlenceli çıkmış.
Bu sıkıntılarının sebebi tek bir insan ! Nedense kafaya çok takmışsın o kişiyi. Bu kadar üzerine gitme sıkılmış o da.
Son resimde ki o köşede şekil ne öyle iki göz bir burun gibi.. O iki nokta haber anlamına geliyor. Ortsında ki çizgide süre. Süre ne kadar uzunsa çizgi o kadar uzun olur.
Yani iki haber alacaksın ama aralarında biraz süre var. Bu hane dışı biri.Çünkü tabağın dışına doğru çıkmış.
Hane içindeyse ablan ya da annenle dertleşiyorsunuz gibi gözüküyor.Biri iri biri zayıf. Hangisi hangisi bilemedim.
Gerçekten çok hasta biri var hanede. Ve gidişatı iyi değil hatta Allah kurtarsın diyebileceğim boyutta.
Ve sen elinde sürekli telefonla mesajlaşıyorsun hane dışından biriyle.
Yine de gerçekten söz ve ya nişan gözüküyor hane de..
Çeyizlerde bir deveye yüklenmiş amma velakin zaman zaman..
Bundan da bu kadarrr..
cok oluyorum ama suna da bakabilir misin tatlm??İlkini yorumladım açtığın konuda.
İkincisi;
Kalabalık bir ortama giriyorsunuz kutlama gibi..Hatta bayağı eğlenceli olacak senin için..
Sıkıntılarını taşımaya çalışıyorsun.Gerçekten çok iyi sabrediyorsun.Bir haber alacaksın ve bu seni rahatlatıcak. Hatta bir nebze nefes alacaksın.
Bak bu falın çok ferah kutlamalı eğlenceli çıkmış.
Bu sıkıntılarının sebebi tek bir insan ! Nedense kafaya çok takmışsın o kişiyi. Bu kadar üzerine gitme sıkılmış o da.
Son resimde ki o köşede şekil ne öyle iki göz bir burun gibi.. O iki nokta haber anlamına geliyor. Ortsında ki çizgide süre. Süre ne kadar uzunsa çizgi o kadar uzun olur.
Yani iki haber alacaksın ama aralarında biraz süre var. Bu hane dışı biri.Çünkü tabağın dışına doğru çıkmış.
Hane içindeyse ablan ya da annenle dertleşiyorsunuz gibi gözüküyor.Biri iri biri zayıf. Hangisi hangisi bilemedim.
Gerçekten çok hasta biri var hanede. Ve gidişatı iyi değil hatta Allah kurtarsın diyebileceğim boyutta.
Ve sen elinde sürekli telefonla mesajlaşıyorsun hane dışından biriyle.
Yine de gerçekten söz ve ya nişan gözüküyor hane de..
Çeyizlerde bir deveye yüklenmiş amma velakin zaman zaman..
Bundan da bu kadarrr..
canım yatıcam smdi ben sen bana bakarsan yarın bakarm enerjm olur hemkızlaarr bana da bakabilir misiniz müsait bi zamanınızda ? :)
bakmayı bilsem bakardım canım ama malesef bakamıyoruummcanım yatıcam smdi ben sen bana bakarsan yarın bakarm enerjm olur hem
Araba almak istiyorsun.. Ya da bir konuda ilerlemek istiyorsun. Bunun için güçlü birinden yardım alacaksın.
Bardak çıkmış. Pek hayıra yorulmuyor ama üzücü olaylar yaşayacaksın hazırlıklı ol ve sabret..
Anahtar var.Bu sana yeni kapılar açılacak demektir.Ya da bir mülk edineceksin.
Burda dili uzun bir kadın var orta yaşlı..Seni yılan gibi sokmaya uğraşıyor. Bu sıralar uğraşıyorsun galiba onunla.
Hanen ikiye bölünmüş durumda. Nedenini bilmiyorum.Ama ya sen ya karşı taraf bu durumdan memnun değil ve çok üzülüyor.Burnu hafif kalkık düz saçlı bir adam var hanende kim bilmiyorum baban gibi hissettim. Ve o karşı tarafta yani karşı karşıya gelmişsiniz.Yine de önün açık sabredersen feraha kavuşacak ve mal mülk sahibi olacaksın.
Benden bu kadar ne kadarı doğru bilmiyorum.
Merhaba canım rica etsem bakar mısın?
Eki Görüntüle 1437493
Eki Görüntüle 1437496
Eki Görüntüle 1437497