Doğuma Hazırlık kızlaarr kızımm olcakmış:)ismine yardım edermisinizz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sweetgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
93
1
86
37
Ankara
kızlaarr kızımm olcakmış:) çok mutluyum ama ismine karar veremedim.yardım edermisiniz? düşündüğümisimler şunlar;AZRA,BERRA,ZÜMRA,BUĞLEM,SUDEN,RANA sizce hangisi olsun hepsinin anlamı birbirinden güzel içimden azra biraz daha çok geçiyor ama kararsızım.ayrıca kızım terazi burcu o
olcak teyzeleri:) hangisi yakışır?
AZRA:iffetli,namuslu,el değmemiş kadın
BERRA:doğru sözlü hayır işleyen ,cömert kimse
ZÜMRA:güzel iyi ahlaklı,zeki bilgili kadın
BUĞLEM:cenneti müjdeleyen melek
SUDENeygamberimizin cennette en çok sevdiği ağaç
RANA:güzel göze hoş gelen demek sizce hangisi?????

Öncelikle Allah kolay bir doğum ve bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Bence Berra güzel isim

Suden’in geçtigi bir ayet: أَيَحْسَبُ الْإِنْسَانُ أَنْ يُتْرَكَ سُدًى (E yahsebul’insânu en yutreke suden)
Türkçe’de anlamı: İnsan başıboş bırakılacağını mı sanır?
suden, "başıboş" demek arapçada. zümra ise "zümre olarak, birlikte" gibi bir anlama geliyor. http://www.main-board.eu/bunlari-bi...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html bu link yardımcı olur umarım. allah sağlıkla kucaklamayı kısmet etsin.

Son düzenleme:
cnm , Suden, buğlem isimleri kötü anlamlara sahip internetten araştırıp gerçek anlamlarını bulabilirsin. Kızın içinde çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…